Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #4894 üzenetére
Meglep hogy nem vártad ki a holnapi potenciális promo napot.
-
Sasa22
tag
válasz
LedyGyuszi #4892 üzenetére
Hozzàm meg a Bundás játékosokat dobàlka a pick. Múltkor jött Hummels, most Sommer...
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: Lodeiro és Benitez
Csomagok: egy Parejon kívül senki értékes.
A szokásos nagy büdös semmi. -
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi #4892 üzenetére
Ugy vettem 241-be
valaki gyors coint akart es koszonet erte.
-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi #4890 üzenetére
Milyen chem mert tokeleteset nem talaltam ra ahogy Wernerre se.
-
LendvaiFeri1
addikt
Pickből 81 meg 82 noname, csomagból Miranda negyedjére, plusz szintén 82+81 noname...
-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi #4884 üzenetére
Screem Muller milyen? Ha mar huztam egy Wernert beepitem. Igy meg jon vissza Hernandez
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Szigma70 #4874 üzenetére
Ahhoz képest, hogy minden SBC-t (a tavalyi nagyobb iconokon kívül megcsináltam) több 100 vagy 1000 pack közül "csak" ennyi
ehhez képest, oké most szerencsém van, de kicsit jó érzés 2 év után nem csak a szememet legeltetni, és élvezni a helyzetet, hogy 1,5 hónap után fullos csapatom van.
(#4872) Yodamest
-
Meghivott
addikt
Gratula a nagynyitóknak
Nálam két piros spanyol érkezett, így már 10 piros lap várja a tizenegyediket a 86+ upgradeben. -
Woodslave
félisten
válasz
LedyGyuszi #4880 üzenetére
de igazából arra gondoltam, hogy annyira "könnyen" lehet aránylag jó csapatot összehozni, ami nincs feltétlenül arányban az emberek játéktudásával. El tudnám azt képzelni, hogy mondjuk Divison 10-ben nem 85-86-os csapatok lennének, hanem olyanok amiben egy vérrel verítékkel kiszenvedett wl silver 3 esetén a 84-es pick egy hatalmasat lendíthetne az ember csapatán. És akkor lehetne egy íve az ember fifás "karrierjének" De így ennek a résznek valójában semmi értéke nincs. Vagy van egy qrva nagy mákod és nyitsz egy olyan vagy nem és akkor max sbc tölteléknek jó a totw lap.
Bár az is igaz hogy nekem is volt egy szerencsés (200k) nyitásom anélkül nem lenne ilyen a csapat.
De lehet nem jól látom ezt.
-
arpo04
őstag
Vicc, felszamolom a bundes csapatom es nekem meg bedobja Wernert! Nem panaszkodom mert jo lap, de akinek szuksege lenne ra meg nem kapja....
-
Woodslave
félisten
válasz
LedyGyuszi #4880 üzenetére
világos nem is azert mondtam
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Woodslave #4878 üzenetére
egy silver 3-nál sztem még senki ne akarjon best picket csinálni, megbántás nélkül!
A vicc kategória nálam ott kezdődik, hogy évek óta szinte minden hétvégén tolom a WL-t, de még egyetlen egy beépíthető bundás lapot nem dobott!!! Másnak meg ott figyel már most 2-3 BPL pick a csapatában...
Most is örültem volna még egy Kosticnak is, de neeem... -
Woodslave
félisten
válasz
LedyGyuszi #4877 üzenetére
mi csak silver 3-ig jutottunk max 84-es játékos lehet a pickből de egyet se tudok mondani akit tudnék használni. Még Abraham illik bele, de csatárokkal Dunát lehet rekeszteni. Ráadásul jobbak is mint ő.
-
LedyGyuszi
addikt
Pick: Lodeiro, Abraham... Véletlenül se egy bundás játékos, véletlenül se Werner...másnak meg bronz 5 ből dobálja Wernert...
-
david368
aktív tag
Orulok tenyleg, hogy mindenkinek ilyen jo jatekosokat dob, nekem meg 4 eve joforman semmit
Szigma kollegaval kezet foghatok
-
getdizzy
aktív tag
hát én beszarok...
2. UCL pack, az elsőből jött egy Hazard, most meg Reus
Supersubok: Hazard, Reus, Pepe, Dembele... nevetséges -
sz_abika
addikt
Na most hogy lenyomtam 2 nap alatt egy Rank 1-et, rá kellett jönnöm hogy erősen addikt vagyok egy olyan játékra, ami a gameplayt tekintve a legrosszabb Frostbite motoros Fifa. Minden ami rossz volt a Fifa 19ben, azt tovább hozta (-lacroq nerf) és cserébe megannyi új irritálóan rossz dolog került bele.
SBCkre és a contentre nincs panasz, csak játszani ne kellene, mert berekedtem a sok vérlázító dologból fakadó ordibálástól
-
dejvid8
őstag
Nem volt időm játszani, csak Silver 1-ig mentem. De úgy nézem nem gond, mivel Werner volt a pickben
Köszi EA!
-
Sickboy25
addikt
válasz
Woodslave #4860 üzenetére
Fernandinho helyett Sissoko... Használtam/tom mind2-t. Fabinho egy állat, tavaly is az volt, már az eleje óta használom. Elnyűhetetlen. Tavaly is csak Blanc miatt cseréltem le. Nekem OTW Ndombele van, de most tesztelgetem Sissokot (Most láttam, hogy a van a játékosaim között egy). 4 meccset toltam vele tegnap, de eddig nekem Ndombele jobban bejön. Még kap 5-6 meccset meglátjuk!
Más: Tegnap megvettem de Bruynet és a pali egy zseni. 4 meccs 5 gól és mindenhol ott van. Szerelés még nem a legjobb, de a passzok, lövések és az üresbe futás az tökéletes. Hozza a tavalyi szintet nagyon.
-
Woodslave
félisten
mit tud ez a Sissoko. Statja szerint nem annyira baxo. Középpályán Fabinho meg Fernandinho van, cserébe Wijnaldum, de Lenglet miatt tök jó lenne egy faxa cm. Ndombele meg valahogy kevésnek tűnt.
-
eM'82
addikt
DivRivalsban nem lett meg a Rank 1, pénz helyett a pakkokat választottam. Pottyant egy Varane.
Mennyire jó? Inkább Langlet? -
Z'Z"
őstag
Van már két éves?
Nekem három évesen a kislányom úgy kezelte a kütyüket, hogy eszméletlen.
Öt évesen a nagyanyjának mutatta meg, hogy hogyan kell kezelni a számítógépet.
Eszméletlen, hogy milyen érzékük van a mai gyerekeknek a technikához.
Ja, Hozzáteszem hat évesen, már visszafelesel az apjának.😍
-
MdewC
nagyúr
Picike még, nem érti annyira mi történik, mert amikor ébren van egyébként nem játszom. Ez pedig így van jól.
Most csak kiraktam a pakkot telón, aztán megkértem, hogy nyomja meg az x-et... Aztán ki is léptem.
Szigma: az az áruló most viszi a védelmet a hátán pihenés nélkül, szóval kár lenne savazni.
Stylerr: néztem, offline tetszett de online az 541 még mindig jobban tetszik, nekem. De hátha.
Dig: kimondja, hátha jövőre ez is elég lesz.
-
Z'Z"
őstag
Köszönöm.
Igazából úgy voltam vele, hogy egy ilyen 81+ SBC-t kirakok a nem használt untradeable lapokból, köztük Pukkit és Haritot is beleraktam.
Nem számítottam, hogy Kanté sétál, de nagyon örülök neki.
Egyébként eszméletlen jó ez a kártya, csak ajánlani tudom.Amúgy a napi küldetésből is lehet szerezni UCL kártyát, nekem az SB részéből, ahol három góllal kellett nyerni, három különböző meccsen,
Sabitzer esett, de nem panaszkodom.
@MdewC:
Örült neki? Mi volt a reakció?@Kristof_94: Az szép nyitás, nagyon szerencsés a gazdája.
@Meghivott, getdizzy illetve Zufi,
Én is gratulálok nektek a nyitásokhoz. -
Woodslave
félisten
A wl reward együtt jön a dr rewardal?
-
Szigma70
addikt
Nálatok megy ez az izé? Nálam kivágott meccs közben, azt annyi
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #4848 üzenetére
Most akartam linkelni én is, a stroke közepette
-
szabyka95
őstag
Pitch notes
New timed finishing mechanism
[link]
Kovetkezo patchel jon -
Szigma70
addikt
Megcsináltam az SBC-ket, 3 pakk, 2 ben Piatek a legjobb egymás után, a 3.-ra nem is emlékszem.
Neeem, valóban csak a szerencsén múlik a pakk nyitás. Adom. Nem kellenek az elméletek.
-
Kristof_94
nagyúr
Ezen behaltok!
Ilyen a világon nincs... -
Stylerr
addikt
Urak, elkezdtem gondolkozni egy 5212-es taktikán. Holnap este kerül sor a tesztre. Jelentkezem vele hamarosan.
-
Madn!ght
addikt
válasz
HoReSz1975 #4838 üzenetére
Ugyanez volt ma este nálam is. Katasztrófa a hálózat, semmi sem úgy történik a pályán, ahogy nyomom. Az utolsó meccsen egy 79-es ratingű (félig ezüst) csapat vert meg, de nem azért mert jobb volt, hanem egyszerűen irányíthatatlan volt a csapat. Elé persze 2x odapattant a labda és gól. Nem mérvadó a stat. Sajnos ha packetlossos a játék, bármit nyomsz, nem fog reagálni, vagy legalább is a nagy részét nem érzékeli. (nincs sprint, védekezés, pontos passz, stb.) Mára nekem ennyi...
szerk: a PS főmenü hálózati beállításainál futtattam egy sebességtesztet, 4 mega le, 200 kbps fel (!!!). 500-as Digi. Többszöri reset, újraindítás, szentségelés, barackpálinka, de max pár megára változott a feltöltés.
Máskor 50/50 körül mér; WIFI ofc. Ez a teszt a PSN szervereket teszteli jól gondolom? (abból ítélve az EA szerverek felé sem jobb a kapcsolatom, szóval nem is csodálkozom, hogy delay-es a játék) Csak a PS volt bekapcsolva, letöltés, semmi sem ment a háttérben.
-
HoReSz1975
őstag
nem értem, probálkozok online játszani, de egyszerűen hihetetlen a nálam sokkal rosszabb és lassabb csapatok elvernek, és simán lefutnak, hogy reális az, hogy 45 Kroos lefutja Ousmane Dembélét és Bale -t, az ellennek nem számít, hogy nincs energia, akkor is lefut minden játékosomat a kis szar lapjaival, mi ennek az oka, nem lehet report -t csinálni ezekről a játékosokról, valami nem tiszta az biztos
FUT kártyák - nálam még mindig nem esett le normális lap 2015 óta
-
Sasa22
tag
Auba 2 csatàros felàllàsban egy àllat volt, de a patch utàn vàltottam 1 csatarosra, ès ìgy nàlam nagyon gyenge, az a 75 passing èrződik rajta, ha vissza kell rakni a labdàt a 2. Hullàmnakegtöbbször elhibàzza, bàr ez jàtèkstìlustol függ, hogy kinek mi fekszik, lehet velem van a baj, de holnap lecserèlem Sonra.
Fabinho meg nàlam nèha elkòborol, de hozza a kötelezőt, jò kis lap, bàr Sissoko a pàrja, ès ha jön Kantè akkor valószinűleg Fabinho fog tàvozni, Sissoko nagyon OP idèn, olyan règi Bakayoko style :D -
Zufi
csendes tag
Én sem panaszkodom...
[link]
-
Kristof_94
nagyúr
Csináltam én is egyet: Araguniz meg Joao Mario...
Cserébe meg elcsesztem egy csomó 83-as lapot. Elég is volt. -
MdewC
nagyúr
Lislányom kék Bonut nyitott.
-
Kristof_94
nagyúr
Minél jobb egy játékos szabadrúgás képessége, annál könnyebben lehet mozgatni a kis kört a célzásnál?
Illetve ti tartogatjátok péntekig a pakkokat? Jöhet valami promo? Pl. BL-es fejlődős lapok?
-
Raunchy
tag
[kép] [kép] 2 napig szabin voltam, az egyik haverommal akivel viszünk egy közös accot és nosztalgiaképpen Serie A csapatot csináltunk, nekivagtunk a Politano projektnek
Én szoktam online játszani, ő a squad battlest tolja, így rám hárult a feladat hogy a hugy silver csatarokkal gólt szerezzek. Nap közben kurva jól ment, este 6 után jött a delay mumus, de végül kb 12 óra és kb 60 meccs után meglett.
A Spal játékos volt az utolsó, akit megcsinaltunk, és elnyitottuk egyben a pakkokat.
És kiesett az emberünk 😂😂😂
Hát ez az ember egy teljesen más dimenzió, Politano meg nagyon nagyon jó, aki be tudja építeni, szedje ki. Az igaz hogy ez a kártya upgradeelhető lesz? -
Meghivott
addikt
Valaki pattintott kék Ronaldot vagy Messit?
-
Mrdevil
addikt
Ez a 81+ megint baromira megéri, fasza, halmozza a baromságokat a cég.
-
Woodslave
félisten
A loyalty? Összerakod az sbct. Lemasolod a csapatot. Bemesz squad battle. A felső két csapatból valasztasz ami ismételhető. Elinditod a meccset az sbc csapattal. Elinditod majd simán kilepsz ezt megcsinalod 10*
Vagy az sbc csapat összerakasa?
Vettem utp kábelt ne wifi legyen két rivals jatszhatatlan nem lassú hanem szaggat konkrétan
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94 #4804 üzenetére
Jah, ezért aztán érdemes végig kínlodni a wl-t.
-
arpo04
őstag
Egy ilyenen gondolkodom most. Auba, Lacazet es Fabinho milyen? Megeri cserelni Yedder, Payet parost?
[kép] -
K.J
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #4801 üzenetére
Lol
H/H-ra emlékeztem, de írtam is, h wr miatt ilyen amilyen
Na nem baj, elnéztem, de így teljesít, ez tuti
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest