Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnkopf
tag
válasz
Edgar2621 #12763 üzenetére
Bocsi, de ez a mondat csak számomra üti egymást? "A WL-ben tényleg a legjobb és legtapasztaltabb játékosok vannak, akik valószínűleg egyelőre sokkal jobban ismerik a játékot(a hibáit, kiskapukat is), ezáltal jobban játszanak mint Te" attól nem lesz valaki jó játékos, mert a játék hibáira építve meccset nyer
az elején mindenki a beadásokat tolta, mostanra ez kezd kihalni. 3-4 évvel ezelőtt a 4-3-3as felállás védők mögé belöbbölt labdákkal volt a menő. és nyerhetted a meccseket. a játék gyengeségeinek a kihasználása és így a mérkőzés megnyerése számomra nem egyenértékű azzal, hogy valaki tud is játszani
(#12766 Garsza: én azt nem értem, hogy mikor kvalifikálom magam WL-re ad 5 meccset, hogy rangsoroljam magam. 4et néha 5öt megnyerek és utána a maradék meccsen amit le lehet játszani passzolni sem tudok 4x egymás után pontosan, mert kb. ultimate szinten védekezik ellenem a gép által irányított védője..
-
törölt tag
válasz
Edgar2621 #12763 üzenetére
igen igazad van. nem lenne baj ha tényleg jobb játékosoktól kapnák ki. azzal nincs semmi baj, hanem azzal, hogy 30m-ről lövi a gólókat, minden visszapattan hozzá, én meg üres kapura nem tudok gólt lőni. az én kapufám nem a másik játékosomhoz pattan nem úgy mint az ellenfélnél stb. és sajna ebből a sok vereségből több mint a fele ilyen volt. az ő játékosa nem fárad, az enyém két lépés után a fülén veszi a levegőt
és ez zavar hogy a folyamatos mákja van dolog miatt kapok ki
az utolsó kapott gólom olyan volt, hogy a cb vel lazán hátra gurítottam a kapusnak már majdnem megállt a labda és a kapusom átlépi és épphogy becsorog a kapuba (mákos gólok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest