Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Edgar2621 #12763 üzenetére
igen igazad van. nem lenne baj ha tényleg jobb játékosoktól kapnák ki. azzal nincs semmi baj, hanem azzal, hogy 30m-ről lövi a gólókat, minden visszapattan hozzá, én meg üres kapura nem tudok gólt lőni. az én kapufám nem a másik játékosomhoz pattan nem úgy mint az ellenfélnél stb. és sajna ebből a sok vereségből több mint a fele ilyen volt. az ő játékosa nem fárad, az enyém két lépés után a fülén veszi a levegőt és ez zavar hogy a folyamatos mákja van dolog miatt kapok ki az utolsó kapott gólom olyan volt, hogy a cb vel lazán hátra gurítottam a kapusnak már majdnem megállt a labda és a kapusom átlépi és épphogy becsorog a kapuba (mákos gólok)
[ Szerkesztve ]
-
majnkopf
tag
válasz Edgar2621 #12763 üzenetére
Bocsi, de ez a mondat csak számomra üti egymást? "A WL-ben tényleg a legjobb és legtapasztaltabb játékosok vannak, akik valószínűleg egyelőre sokkal jobban ismerik a játékot(a hibáit, kiskapukat is), ezáltal jobban játszanak mint Te" attól nem lesz valaki jó játékos, mert a játék hibáira építve meccset nyer az elején mindenki a beadásokat tolta, mostanra ez kezd kihalni. 3-4 évvel ezelőtt a 4-3-3as felállás védők mögé belöbbölt labdákkal volt a menő. és nyerhetted a meccseket. a játék gyengeségeinek a kihasználása és így a mérkőzés megnyerése számomra nem egyenértékű azzal, hogy valaki tud is játszani
(#12766 Garsza: én azt nem értem, hogy mikor kvalifikálom magam WL-re ad 5 meccset, hogy rangsoroljam magam. 4et néha 5öt megnyerek és utána a maradék meccsen amit le lehet játszani passzolni sem tudok 4x egymás után pontosan, mert kb. ultimate szinten védekezik ellenem a gép által irányított védője..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple notebookok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CPU léghűtés kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.