Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
válasz
#08094976 #12885 üzenetére
én is 6ban kezdtem, most 1100-1300 pont között ingadozom. itt már orrbaszájba containt nyomó ellenségek vannak és nehezen alakitok ki helyzetet. nem tudom mi az élvezet a contain nyomásban. arrol szol a játékom hogy hátul és középen passzolgatok mert nem birok előrejutni. nha megszerzik a labdát aztán 30ról vágnak egy gólt gyorsan
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
#08094976 #12885 üzenetére
Szia! Nekem igen, jelenleg a DIV4-ben vagyok és ez teljesen megfelel nekem! Amikor még megvolt CR elég jól ment a szekér, olyan is előfordult, hogy pár órával a heti rivals zárás előtt elértem 1900 pontot (DIV3 határa) és le kellett vinni 1800 alá, mert maradni szerettem volna a DIV4-ben!
Miután eladtam visszacsúsztam egy idő múlva a DIV5-be, 1500 SP alá is, most szerencsére kijöttem onnan. Szóval ja, simán lehetséges! Milyen csapatod van? -
Edgar2621
őstag
válasz
#08094976 #12761 üzenetére
Ne haragudj, egyáltalán nem szeretnélek megsérteni, de ha több mint 10 évig Fifa-ztál, akkor tisztában kell lenned vele, hogy ez nem egy szimulátor, plusz az utóbbi években a paytowin módszer is beszivárgott a játékba. A WL-ben tényleg a legjobb és legtapasztaltabb játékosok vannak, akik valószínűleg egyelőre sokkal jobban ismerik a játékot(a hibáit, kiskapukat is), ezáltal jobban játszanak mint Te. Ne add fel ha szereted a focit, mert jobb alternatíva nincs, érdemes nézni videókat a profiktól, tőlük el lehet tanulni, hogy miket érdemes gyakorolni, mire érdemes ráfeküdni. Hidd el a topic legtöbb tagja és valószínűleg a Fifa közösségben is sokan szeretnének szimulátorhoz közeli játékmenetet és azt hogy hasonlítson a sokak/sokunk általa szeretett reallife labdarúgáshoz, de itt a megszoksz vagy megszöksz esete áll fenn. Próbáld meg élvezni a játékot és sokat gyakorolni ha van időd, mert idegeskedni nem érdemes rajta.
-
Tajték
senior tag
válasz
#08094976 #12648 üzenetére
Majdnem hogy teljesen mindegy hogy mit állítasz, Ct illetve instructions, ha jó napod van minden működik, ha nincs semmi sem, ennyi a lényege a Fifának évek óta! Lehet hogy most megköveznek ezért a fórumtársak, de ez az igazság.
Kitalálhatsz bármilyen hókusz pókuszt, egy nap úgy működik hogy beszarsz, másnap annyira rossz hogy falhoz b.szod az egész gépet..... Ez így volt és sajnos így is lesz. Mert az hogy az embetnek az az érzése egyik napról a másikra hogy kicserélték a játékot az nem véletlen van ám....
Más:
Az UT hányadékja miatt, úgy gondoltam hogy megnyomom egy kicsit az sima online seasons-t, erre azt kellett észrevennem hogy a kedves EA oda nem szabta ki a full letámadó csapatok stamina lehúzását. Ott ugyan úgy megy az hogy kajakra látom hogy az ellen csávói full pirosban vannak vagy már az alatt és még mindig és mindig szaladnak letámadnak stb... és nem tudom megfutni egy frissen beállt Cuadrado-val egyik teljesen "kimerült" játékosát sem....
Kérdezem én, hogy akkor ennek így mi értelme?
-
akooos
veterán
válasz
#08094976 #10070 üzenetére
Ahogy a neve is mutatja, olyan csomagokat kapsz, amiket nem tudsz utána eladni játékpénzért. Ennyi a különbség a tradeable és untradeable packok között.
Digestive: azt tudom, idegemben én is tettem már le a controllert és akkor leszerelhetetlen vagyok. De, hogy konkrétan magától játszon a csapat, még nem láttam
ezért kérdezem.
Jinxb1rd: 4 győzelemért elég karcsú az a reward. Nyomd online, ott 1 győzelem is elég egy nagyobb csomaghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest