Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mannon
tag
Nah hajrá akkor, csörgess meg ha készen állsz a vesztésre
"For the Horde"
-
Mannon
tag
Jesssssssssssszus... ennyit enni!
Bejgli, Zserbó, Darálós-kókuszos süti, Sajtos, Nyomós -sajtos, Fenyőfaformájú piskóta, Husileves, Raguleves, Pulyka, Kacsa, Marha, Déjsznó, Rizs, Petri-kunki, Rántott husik, Franciasaláta, Krinkisali, és még sorólhatnám, hogy mi az a sok minden amit képes az ember összeenni karácsonykor.
Annyira teli vagyok!
Emberáradat és puszicsomagok. Kb. így jellemezném ezt a pár napot.
Amúgy feltünően jól bírtam. Kezdek tán immunissá válni. Emberek jönnek, mennek, jönnek, mennek, rokonok jönnek, rokonok mennek, mi megyünk, ők jönnek, mi megyünk, mi megyünk, ők jönnek, ajándék, puszi, nevetés, "Nézzd a kicsit", megyünk, eszünk, puszi, alvás.
Nah most kb itt tartunk.
62-es a magem. Nem tok fejlődni vele. Muszáj lesz jönnöd benyo WoWozni.Mit kaptál?
"For the Horde"
-
Mannon
tag
BEHAVAZÓDTUNK
"For the Horde"
-
Mannon
tag
Hm...tegnap akartam írni, aztán mindössze egyszer sikerült megnyitnom azoldalt és egy mondatot bepötyögnöm, mert állandóan jött a meló. Azt sem tudtam, hol a fejem, gondolom szerepet játszott az is, hogy tegnap voltam utoljára ebben az éjben melózni...feltételezem
Benyo! Szedd össze magad és két ünnep között pattanjatok át. Egy sörre, vagy egy borra, vagy egy zserbóra. Ha asszonyka nem akar, egyedül is jöhetsz, a Mogyi biztos örülne. Vagy lövöldözhetnél kicsit vele a hálón, manapság felnyomja az agyát a sok kis tróger, és szidja őket mint állat. Nekem meg a hajam feláll tőle. De olyankor olyan cuki.
Szóval, tervezzé be a sorba!
Állítolag +21be lesz Neo...hírmorzsa...nemtom igaz-e..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Jah, jatszhatunk, csak kérdés mivel....nekem gépfejlesztés következik! Alig futnak az új játékok sajnos . Tiszta ideg vagyok tőle. Na meg Mogyorófej is. Nem is tudom...utoljára talán a b@ssus nem jut eszembe a neve, mindegy....szóval próbálkoztam, aztán feltelepítés után még menü meg demó oké, aztán lezuhant egy repülőgép, velem együtt. Valami világítótoronyszerű pixeles fénylő csillagokat láttam, meg wolfenstein 1 hez hasonló torkolattüz szintű grafika 0 tüzet. Azt hittem 20 perc telepítés után sírva fakadok, hogy semmi extra nem megy már a videókártya és a proci miatt.
Kész csőd. Úgyhogy muszáj lesz spórólni. Muszáj ha az ember cod6ozni akar a haverjaival. Nem lehet lemaradni.
Új ház, örömök, bánatok. Remélem azért elvagytok. Asszem asszonykád nem ismert meg egyik reggel.
Mit szólnál egy kis World of Warckrafthoz? Csak lazán, olyan "nem leszek fanatikus WoWosan"! Vagy valami gyilkolászós cod4 esetleg, de béna vagyok a magam 20fpsével.
Tippeket várok."For the Horde"
-
Mannon
tag
E.... Mi a helyzet Esztergom környéke?
Legyen egy kis nosztalgia már!
Úgy is fent jártam az oldalon csemegézni meg tanácsot bezsebelni.
Benyo! Élsz még? Milyen a kecó?
Többiek gyűljetek!
Csumi!
ui: A csaj"For the Horde"
-
Mannon
tag
Kedves közellakók!
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok, és BUÉK....
Nade....Benyo szavait idézve...nem semmi kétes szándék nélkül írok, ugyanis....hova mentek szilveszterkor?
Valami Blues vagy Jazz est kéne...nem tud valaki valami jo helyet? Vagy...
(igen még mindig nem szoktam le a pontozásról
Szervezzunk bulit?
Ötlethiány...
Tippek... pls.
Asszonykátok(aki minden szempontból emlékszik a topicra)"For the Horde"
-
Mannon
tag
Hihetetlen, hogy végre ismét bejutottam a forumba! Utólag is szeretnék mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Sikerekben gazdag Új Évet kívánni!
Amúgy...game-hiányban szenvedek...teljes unalom a város...viszont nézzük a jó oldalát...tavasz van eddig.
A tél várható megérkezése a jövő hét közepe...Veszettmód készítsétek ki a hótaposót és a sál-sapka kombinációt.
Más...
A kertünkben a madáretetőből szemezgető verebeket (anyám szeme fényei) egy galamb nagyságó ragadozó madár tizedeli. Ha valakinek van távcsöves légpuskája, vadássza már le pls, mert anyám kezd kiborulni, hogy tűzvészként csap le a magasból és tollait szétszorja az a dög. Rémisztő, hogy mik vannak.
Ennyi...Vétel vége....Vasmacska kiszáll....brgrrr...bip."For the Horde"
-
Mannon
tag
Reggelt!
Most az jön, hogy te hanyag disznó, hogy fel sem nézel, hogy a fejünkre sem sz*, na és hogy ha kell valami csak akkor írsz. Sorry sorry sorry...
Sok mondanivaló összegyült és olyan sokat gondoltam rátok, de sosem jöttem
Na de majd most:
Elsősorban : Gratula Silver a cukorborsóhoz! Biztos gyönyörő baby! Másodsorban: Benyo...galád voltam...lent voltunk Górban és csak mondogattam h felhívlak, hátha ti is lent vagytok, de nem tettem. Pedig alkoholizálhattunk volna. Csabi örült volna Más...Battlefield 2142. jaj megőrülök annyi jót halottam róla. Kikérném a véleményed ha szabad Benyo. Állítólag multi nagyon jó. Nálam van a MOHPA lemezed még mindig. Visszaszolgáltatom, csak beszéljünk meg valami összezört. Call of Duty 3 erről nem is ejtek szót, mert már bezsongatott Politikai helyzet nuku...Más:...Hogy vagytok? Úgy gamelnék valami jóval...kezdek begyöpösödni. Ajánljatok valami szerintetek most izgist. Nem tünök el!"For the Horde"
-
Mannon
tag
Azti népek! Ezt a pofáraesést...én anno játszottam a Silent Hill 3. részével, de már azon nagyon összepipiltem magam...de ez a film...most tényleg összepipiltem!!! Nagyon félelmetes, gondolkodtatós, elkábítós, befo*tos....juj...nézzétek meg...
Benyo pajtás...Medal of Honor 2-öt elkérhetném...kööööcsön
Unalom köbön
puszi"For the Horde"
-
Mannon
tag
Hát nyüzsi...az nincs...
A BIA elég zacskós...(laza), amúgy meg a trening pályákkal meggyült a bajom. Fire the alakzatra...hát ameddig rájöttem hogy ki ki...oh..mamma mia...na de hogy még én is irányítsam...na ez már sok. Amúgy nem rossz.
Az image fájlos age-el meggyült a majom, mert nem volt fent az alcoh120, de aztán informálódtam és igy már megy...jesszus...ha ezt 5éve olvasom egy kukkot sem értettem volna belőle
Lan partyt akarok...."For the Horde"
-
Mannon
tag
Atya ég!...Bazz.....juj.....ááá.....ember!
Ez még nekem is sokkoló volt. Pedig aztán én naponta látom a viziten az amputált csonkokat, meg a fekélyeket! Á.....kellemetlen...ahogy mondod...de nézd a jó oldaláról...lehetett volna sokkal rosszabb. Sniccer...rossz élmények (papirvágás...)szintén zenész...
Ph...lan??? Szombaton megyek egy CS lanra...vagyis jövő héten...izg már most!
Addig CoD.
Benyo...új game ujság...csörgess...vagy sms...ha levizslatod...
Aloha"For the Horde"
-
Mannon
tag
Boldog Karácsonyt Kicsi Topiclakók!
Imádom a bubi fejeteket....föleg benyoét mert meglep játékkal. Thx.
az anyátok : Mannon"For the Horde"
-
Mannon
tag
Cső kedveskéim!
Mi ujság? Nálam minden nyugi...őrület...router vásárlás és a többi...csoda egy szerkezet...bár kicsit lagg veszély...nem tom attol.e vagy mi...
Meséljetek kicsit...hagy tájékozódjak ...mi van veletek..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Reggelt mindenkinek!
Mindenkit puszi, meg ilyenek...de most előterjesztem a probl...
Benyo...figyu...mitől lehet az, hogy sok óra basz....odás után megvan a net a két gép között....Mannonka megjegyezte,hogyan kell megteremteni a kapcsolatot a két gép között, de egy viharos szeles nap után ez a kapcsolat elszállt a fellegekbe. Van net...ugyan uj kapcsolatot kellett csinálnom, működik is tök fainul, addig a pontig amig meg nem osztom a netet, hogy a főgépből kapja a szálat. Abban a pillanatban amint leokázom már nem kapcsolódik a főgép sem és a kisgép nem is álmodik a netkapcsolatról. hm...nagy levegő
Szóval nekem ez kezd kihalt tudomány lenni...ugyhogy üres járatban vagyok.
Nincs valami ötleted? Tuti valami kispipa beállítás baki az egész, de az égre esküszöm ebbe beleőrülök...hogy miért kell ilyen bonyolultam megírni egy sima beálliás progit. A sok pipa...kiskocka és barátai meg biztos rajtam kacarásznak.
Help"For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz silver-pda #1940 üzenetére
Jah...a meleg gatyarohasztó......net szupi...de kizárólag ventillátorral
"For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz silver-pda #1932 üzenetére
Csövi...
Nem tüntem el, csak elhagytam a fejem...úgy 4 hete ...és hát...hogy is mondjam...azóta is keresem. ??? ???
Új munkahely meg új agy...sok a dolgom fiúk...nem lógok annyit neten mostanság .(sajna)
Ha meg végre lecsücs...akkor meg Cod.ezerrel...(rifle tanulás)
Új gép lesz...valamikor...lóvéfügg.
Benyó...evvel kapcsolatban lesz majd kérdésem, mert nem vágom ezeket az új mindenttudó alaplapok képességeit. Kész csoda az egész..."For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz silver-pda #1911 üzenetére
Mi lesz a reptéren...remélem sok rpcsi...imádom őket...
Ugye sok repülő...mond hogy az...
Melózom fiúkák...
Eszméletlen egy korházi adminisztrátor munkaköre....
De élvezem
Na majd jelentkezem még."For the Horde"
-
Mannon
tag
Lehúzta a rolót...tönkrement...kampec...vége...the end...stb.
És munkanélkülivé tett...
Úgy dolgoznék valami számtech. helyen...de oda csak kipusztulás esetén lehet bekerülni, vagy ha valaki hozzájuttat. Search...
Amúgy meg ha azt mondod...gatya, akkor nem is érdekel annyira...csak már úgy játszanék valami izgi WWII-val...bár mostanság COD-multijával szórakozok...nagyon tuti...ADRENALIN meg minden ..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Jajjj...fiúk...olyan rossz munkanélkülinek...egész nap csak az önéletrajzomat fénymásolom és továbbitom a világ végére...
Más: Némi gondom van a Men of Valor feltelepítésével...szétesik sz első demó után a kép... Nem tudom mit csináljak, és úgy beizgultam arra a gamere.
Van valami ötletetek?
Amúgy minden oké...? Halálra keresitek magatokat...és mindent meglepő összórában melóztok?"For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz silver-pda #1870 üzenetére
Sziiiiia Silver!!!
Olyan rég nem...láttalak erre MÁV...korrekt
Kell egy munkahely....mert munkanélkülivé válok...
Ez olyan szomorú....
aloha"For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz silver-pda #1845 üzenetére
Nem ismertelek meg???
Oh...hol...igazából csak egy x találkoztunk...még nem rögződött a burád...de bocsi ha nem kapcsoltam...
Locsoltodás NUKU!!!"For the Horde"
-
Mannon
tag
hi mindenki
Nekem kis antenás mikrohullámú netem van...közepes sebességgel...viszont a pingem nekem is néha felkuszik 400-500ra...de van, hogy 42koruli...(magyar serveren...) az atlag 80-100-120...
Húsvét hétfő...bujdosás és miegymás...Utálom a locsolkodást...
Aloha"For the Horde"
-
Mannon
tag
Részemről nyitottam fogadom a II.vh-us gameket...bár én már szívesen látnék egy jó krimi-játékot...vagy egy Helyszinelőst..és abbol kibontakozós gyilkolóst...remélem érted mire gondolok...bár most megjelent a Helyszínelők sorozat pc játék verziója és ugy tudom ez már a második....körbe kell vizslatnom.
Ui: Vagy egy szerelmes regényből irt játékot...tudod...lehessen választani, hogy megcsokoljon, vagy ne...felhívja vagy ne...szétverje a virágot a fején vagy ne...na de ez már a nagylétszámú fiú gemereket nem vonzaná..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Aloha....mindenkinek...
Te benyo...
Amikor megláttam, hogy van Call of Duty2...juhuuuu...nagyon bizserget a hír...
Remélem nem lesz ''csúcsgégigényes''....bár szerintem nem valószínű....mert akkor muszáj lesz beruháznom alkatrészre... és a mostani árakat nézegetbe...hát...
Kérdésedre válaszolva....: Túl sokat neteztem az elmúlt fél -egy évben...muszáj volt egy kicsit visszavenni...no meg valamelyik nap arre ébredtem, hogy a Vörös újratelepíti a Maffiát a gépre...úgyhogy nosztalgia...na és persze Alien vs Predator2. (magyarul....)
Szép napot!"For the Horde"
-
Mannon
tag
Gondolom Maxkaw nevében is megköszönhetem a köszöntőt...
Köszönjük fiúk!!!!!!!!!!!!! Drágák vagytok ..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Reggelt...
Azt hiszem a Jettát ezentúl...nem is tudom mire fogjuk használni...
Reggeli idegeskedés rendelve...eszméletlenül gyorsan szállítják...
Vörös meg dühöng....aztán elhagyja az objektumot...
benyo...csak nem???"For the Horde"
-
Mannon
tag
Ezzerrel elhagytam a burám úgy 3 napja úgyhogy....most kezdek észhez térni...
Mindenkinek gratula a vizsgákhoz...ne feledjétek, csak addig vandálkodhattok az utakon, amig én el nem kezdek egy kurzust...
Utána nem ajánlatos...
Szép napot..."For the Horde"
-
Mannon
tag
reggelt....
Képzeljétek nagyon jól sikerült a lan party...
olyan béna voltam mint az állat...
Aztán miután 25fiú között sikerült felengednem...már simán ment az asztalon puséran táncolás... dehogy...
A felengedés után azért sikerült megmutatnom, hogy egy lány is szerezhet fraget a csapatnak......amit néhol ''a Zsu cheetel'' beszólással röhögve...vagy kinyújtott nyelvvel tagadtam...
Szóval szupi volt...
ui...a seggem a kényelmetlen széken összedeformálódott
uui: Boldog Valentín napot mucik..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Jajjj de kis cuni...olyan a pofája mint egy nagy habos sütié...cuki
Meló"For the Horde"
-
Mannon
tag
Benyo...elküldtem mailben a Talpiról egy fényképet...most belinkelheted ha akarod...
"For the Horde"
-
Mannon
tag
Reggelt...!
Nekünk van egy lakásunk a Borbálán 2 szoba konyha ...szerintem tök normális kis lakás...teljesen mindegy hogy néz ki kívülről...összedölni nem fog...amúgy meg ha belülről klasszul megcsináljátok...otthonosan, izlésesen....a jegjobb pecó is lehet a környéken...
Nem rossz környék...(Fáy, Borbála)...csendes...csak egy kicsit kiesik...de itt a megoldás...Bővebben: link"For the Horde"
-
Mannon
tag
délelöttöt...
rossz kedv
sokáig alvás...
Bővebben: link
jó kedv..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Már jönnek a keselyűk...Bővebben: link
"For the Horde"
-
Mannon
tag
Csak homok és csontok...
ennyit találtam a sivatagba...tisztára topic-feeling...
Eastpeak reklám..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Esik a hó...
Sütik...jelentkezzetek!!!
hahó..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Reggelt...
Ma nem irigylem a hajléktalanokat...
Iszonyú fagy van kint...
Zidri..."For the Horde"
-
Mannon
tag
krrrrrrrrrr....
de elegem van a ''Te lány vagy ...nem érthetsz a számtechhez'' tipusú eladókból. ''Ni má tudja hogy DDr a ramja...''
Krrrrrrrrr....
Undokok
sorry...
kicsit csípős a hangulatom"For the Horde"
-
Mannon
tag
Rggelt!
Undok hangulat..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Na...? ki huz el szánkón a melóhelyig???
"For the Horde"
-
Mannon
tag
itt vagyok ám......a ház összes lehetséges ablakán és ajtaján kinéztem már...
buliiiii
Szóval ...ki húz szánkón a melóhelyemig???
[Szerkesztve]"For the Horde"
-
Mannon
tag
Vörösrózsás jó reggelt...!
Szerintetek fog ma esni a hó?
Dolgozom, tehát valószínű...csak akkor esik...hogy el kelljen takarítanom...
Ébredjetek már fel hétalvók!!!
oké...
Counter terrorist win!!!"For the Horde"
-
Mannon
tag
Köszi Benyo....!!!
Hm... a H val kell a both-okat előhozni...lol....
Köszi Benyo....!!!
Ezerrel tanulom a pályákat...
Kösziiiiiiiiii!!!"For the Horde"
-
Mannon
tag
Regggg....
Hogy hogy miért akarom telepíteni...???!!!
Hát hogy játszak vele...botokkal...nem akarok leégni a sok fiú elött...gyakorolni...érdekel...régóta...
elég a magyarázat?Ááááá...Punnyadás...
A Csabinak annyira tetszik a Half Life 2 hogy ....nagyon.... Ones more thanks...gracie senior!!!"For the Horde"
-
Mannon
tag
Reggelt!!!!!!!
Megkaptam a counter-t és nem mükszik...
Pedig mindent ugy csinált5am ahogy mondták.Áááááááááá...
Beeeeeenyyyyyóóóóó...Neked megvan???Lehet hogy lehetséges e hogy lehetseges lenne...izé... hmmm...?
Mert meghívtak egy lanpartyra február közepén és ott bizonytanom kell...tudod...mint egyszál nő...
Meló...
Legyen szép napotok..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Ez nagyon sub-brutál...de ez nem vicces...na jó, egy kicsit...
Reggelt !
Meló ezerrel
Játék megy...Csabesz már a csatornában öli a népet...én még csak a vonatoknál küzdök...nekem nagyon tetszik...ezért én álok és bámulok sokszor...Kb 3x leestem a tetőről amikor szaladni kellett...na de ...még megendedett.
Szóvasz szupi...
KV"For the Horde"
-
Mannon
tag
TUdod hol voltak a Game újságok???? A gép tetején...
vagyok"For the Horde"
-
Mannon
tag
fotozás délelött...hmmm....nem...semmiképpsem...nem lehet...
De majd remélem egyszer ellátogatsz hozzám egy ilyen összeröffenésnél B-type...nincs kifogás...benyot is jól tartjuk ilyenkor..."For the Horde"
-
Mannon
tag
13G szabad terület remélem elég lesz...lefaragtam...ennyi...és még mindig tudnék belőle...ennyi szemetet...vietcong?
"For the Horde"
-
Mannon
tag
Akkor ma fél 5??? helycsinálás megtörtént...Leugrasztottam az mp3 akat.
Jó regggggggggelt!!!
Olyan érzésem van, mintha egyedül lennék a szobában...de nem...vagy mégis...hmm...kezdk bekatt...muszáj vietcongoznom, mert a reflexeim hiányolják.
Sok szeretettel várjuk kedves benyo ÚÚÚr...a délután folyamán...
FELKELNI!!!"For the Horde"
-
Mannon
tag
No késes visítós hadművelet...már nem módi---haladunk a korral...Egy lövés a fejbe...vérkicsurgatás...kádba fektetés...forró vizet a kopaszra...szőrtelenítő hadművelet...pörzsölés...tisztítás...belsőség kikap...máj sütőbe....reggelire...nyiszi nyaszi félbe...velő eltávolít...szallonna feldolgozás...reggeli...jöhet a következő...veszedelmes félő pillantás a cocának a bőlér beugrásakor az olba...le mertem volna fogadni, hogy sejt valamit... ua...ami az első fejezetbe...a többi +hurka, kolbi, sajt készítés.
ui: Semmi sem vetekszik a friss disznó májjal...
ui2:A brutalitás egészen kifinomult módszere ez...
ui3:Elhangzott a ''Ő egy városi lány ''kifejezés amivel engem illetek...ha tudták volna hogy én osztom a pálinkát...
ui4:Kell vennem egy új farmert...
ui5:A legjobban a kutyák jártak, akik ugy 14,00óra magasságában már mozdulni sem voltak képesek.
ui6: kellemes élmény...csak a coca megölése maradhatna ki..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Pálinkás jó reggelt...ezt skubizzátok...most indulok a fantasztikus disznóvágás-akcióba...lol
ti csak durmoljatok...én már rég keverem a vért, amikor ti a jobb oldalatokra fordultok..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Köszi fiúk!!! Cukik vagytok.
"For the Horde"
-
Mannon
tag
jupiiiiiiiiiiiii.... 22."For the Horde"
-
Mannon
tag
Reggelt!...Ismét meló ezerrel...de....ma nem vagyok olyan csigusz...lehet hogy ma hasznosan töltöm az időt....videózni fogok...
Olyan rosszat álmodtam...ti nem szoktatok oltári nagy baromságokat álmodni..???
benyo...egy fasza virusölőt is hozzál kérlek.ha jössz jövö héten..mert a faló támadt asszem...és nekem gagyi ami van...mondjuk amit te használsz..."For the Horde"
-
-
Mannon
tag
Reggelt...
A karaoke nagyon tetsik...
Vezetésre oda figyelj..
Good luck b-type...
Megyek vissza aludni..."For the Horde"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Star Trek
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Jogász topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest