Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
benyo
tag
melyik brigádot?
most nekem sincs annyi idöm irogatni, mint eddig, meg nagyon itt senem van vki, eléggé haldoklik már ez a totyik, de azé néha idesassantok, azt felhozom picit.
meló ezerrel, ahogy mondani szoktad.
a filmeket megdumáljuk majd mi legyen, eddig egyet sikerült megnéznünk
tegnap fél nyolc körül rátokvillantottam, nyomultatok a vw-vel hazafelé
de szerintem nem vágtátok le ki lehetett az a b@rom, aki villongat
mostanában inkább otthon punnyadós tematika van, nem igazán van hová menni, kedv meg méguccse.....
nem hiszem, h ez a topik lesz-e olyan mint vala, de így sem gáz, majdcsak eccer megjön a kedve az embereknek írogatni.....
szebb napot, nem tom esik-e még, de már a t@köm tele van vele,
küldjetek napsütést:0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpársportok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Reels videok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest