Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adena
csendes tag
Jaj Benyó! Nagyon faszájosul szorítottál. Koolának sikerült.
Lazíthatsz...
Hát tény hogy a beosztások semmivel nem lettek jobbak tavaly óta, a Left kettő helyett fél négykor játszott. Péntek hajnalban...
De hogy pénteken, este kilenckor, nagyszínpadon nekem Belgát kellett hallgatni, azt sose bocsátom meg a Szabinak...
Szigetre jöttök vala?..''jöhet a pia, legyen szex és kávé..''
-
-
Betterman
csendes tag
-
Adena
csendes tag
Nekem csak egy van, de azt játsza hogy ő egy egész horda. És valóban. Fejmagasságban pattog a légtérben. Válogatás és nemi hovatartozás nélkül lefájtolja az összes barátomat. Persze, mivel a gazdi fontosember, őt jóval többször.
Légy erős benyó: a macskák tartanak minket.
Lunáékat legalább lehet simogatni néha, de ezt a háziszörnyet?!..''jöhet a pia, legyen szex és kávé..''
-
Mannon
tag
Hát nyüzsi...az nincs...
A BIA elég zacskós...(laza), amúgy meg a trening pályákkal meggyült a bajom. Fire the alakzatra...hát ameddig rájöttem hogy ki ki...oh..mamma mia...na de hogy még én is irányítsam...na ez már sok. Amúgy nem rossz.
Az image fájlos age-el meggyült a majom, mert nem volt fent az alcoh120, de aztán informálódtam és igy már megy...jesszus...ha ezt 5éve olvasom egy kukkot sem értettem volna belőle
Lan partyt akarok...."For the Horde"
-
Mannon
tag
Atya ég!...Bazz.....juj.....ááá.....ember!
Ez még nekem is sokkoló volt. Pedig aztán én naponta látom a viziten az amputált csonkokat, meg a fekélyeket! Á.....kellemetlen...ahogy mondod...de nézd a jó oldaláról...lehetett volna sokkal rosszabb. Sniccer...rossz élmények (papirvágás...)szintén zenész...
Ph...lan??? Szombaton megyek egy CS lanra...vagyis jövő héten...izg már most!
Addig CoD.
Benyo...új game ujság...csörgess...vagy sms...ha levizslatod...
Aloha"For the Horde"
-
Betterman
csendes tag
Na cső!Hát ja az utóbbi időben tényleg gáz van!Csak a most péntek pl kitünően tükrözi a helyzetet!Kezdés a Pk.ban full gáz,már már a saját társaságom hibáztatom a szar hangulatért,de nem! A hely szelleme az a gáz!Gondolj,gondolj,gondolj!Hova menjünk?ÁÁÁÁ megvan!Irány Pcsaba ,Üvegtigris !Kiautózás!A hely nyitva,de nulla ember,de nulla! Ok!Gondolj,gondolj,gondolj!Ha már csaba go a Kazamata(régen jó volt koncertek,miazmás)Ahogy odaérünk épp egy mata fiatalember esik ki a kocsi elé majdnem elütjük erre jön oda hőbölög!Megállás parkolás látom jönnek a haverjaival keménykedni!Amikor az ötödik ember is kiszált a kocsimból kiderült hogy többen vagyunk igy a kemények megfordultak és haza...!Mi kocsmába be !Már belépéskor kiderült a zene meg a pultnál álló emberkék tekintetéből ,hogy lyukra futottunk!De nem probléma !Kértünk egy sört és le a pincébe ,leülés!Két percel később a nem messze tőlünk italozgató nyolc fős társaság(nagyok és barnák),kiszúrták a társaság egyetlen nő tagját és igen udvarias hangon odaszóltak ,hogy ''Hé szőke!Figyelj má ide!''Aztán persze észrevették hogy mi nem örültünk nekik,mivel azonnal kiderült az is hogy a társaságunk összsúlya véletlen sincs akkora ,mint közüllük bárkié ezért hát mozgolódni kezdtek,keresve a fogást a társaságunkon!Mivel biztos volt számunkra,hogy ebből nem lesz döntetlen így sőrt,sőrcsapot,sőrpapot otthagyva hazajöttünk!Jót szórakoztunk
Hazafele megbeszéltük,hogy már hetek óta ez megy mert folyamatossan keressük a jó helyet,jóbulit,de sehol semmi!Minden este savanyú a szám amikor haza megyek(és nem a sőrtől), hanem mert ez sem az a buli!Hűű ezt megmondtam''....Fussatok bolondok!''
-
koola
csendes tag
Gyertek be molothowba! Ma van a szülinapja 10 éves azthiszem.Laza buli némi kaja lesznek egy páran bennt. Próbáld megdumálni a csajod! A ''kisebbik'' már meg van dumálva. Kb 7 körül megy le mindenki, de ha lesz pihi akkor is gyertek be késöbb. Más ötletem nincs mára.
kőkemény
-
Betterman
csendes tag
Nem ez az utcsó hétvége a kacsának?Amúgy úgy tudom ,hogy a koronát kibérelte szombatra az Oti!Szülinapi bulira készül!De a poén az,hogy eddig akivel beszéltem az mind azt mondta,hogy őt még senki nem hívta meg!Lehet hogy egyedül akar ünnepelni?De az is lehet,hogy az egész csak téves infó!Ha valaki tud valamit az ügyben akkor jelezze (mondjuk a boszink rock star barátja állítólag tud a buliról)....
''....Fussatok bolondok!''
-
koola
csendes tag
Hát igen ez nem sok minden. De majd lesz valami. Nagyon gonosz idő van ma és ez már így lesz egy pár hónapig, szóval életkedv is minimál tehát ha nincs fasza koncert akkor ez a tél átalvós lesz. (Ezt most nagyon levezettem)
Vagy esetleg sierra tequila hektós mennyiségben Benyo?kőkemény
-
Betterman
csendes tag
Sajna a hétvégén nyárvégi buli van a sógorékknál ,amit meg kell becsülni mert ez az első ilyen meghívásuk(már mint ilyen haveri bulijaikra...) ,igy én nem kacsa(ez a sajna),amúgy a bulit várom,terv a következő:inni gyorsan sokat,aztán mindenkit lejáratni kellemetlenkedve,ezt mondjuk mondtam is a sóginőmnek(tudod 35felettiek,akik még valaha nagyon nyomták a bugit csak most már család ,gyerekek stb),úgyhogy ki kell hozni belőlük az állatot legalább egy estére
Ja ......Az étlap mindig érdekes,de egy-egy fogásért néha túl sokat kérnek,úgyhogy marad a lecsó!''....Fussatok bolondok!''
-
MaxKav
csendes tag
-
benyo
tag
á megkérdem már magamtól, h vagyok
mi a pálya emberek, most h nem vagyok otthon még jobban eltűnt mindenki, pedig lett külön lokál rész is. azt néztem vannak többen is a környékről, de ők nem nyomulnak ide bele-e, túl személyesre sikerült a topik vagy mi. na megyek fújok egyet, me jönnek a tripodok
[Szerkesztve]HAÉRTMIGO
-
törölt tag
rajta van minden, ha megfogod az egérrel akkor lehet elhúzni..néha lassan tölti be a képeket, ilyenkor csak fehér kocka van,
A gond az hogy kevés helyen van nagy felbontás, ezért nem érdemes rányagyítani
pl. ha megnézed Dorog ilyen, míg Budán a rakparton meg tudod számolni az autókat,
vagy Tihanyban látni még a visszhangot is -
Mannon
tag
Lehúzta a rolót...tönkrement...kampec...vége...the end...stb.
És munkanélkülivé tett...
Úgy dolgoznék valami számtech. helyen...de oda csak kipusztulás esetén lehet bekerülni, vagy ha valaki hozzájuttat. Search...
Amúgy meg ha azt mondod...gatya, akkor nem is érdekel annyira...csak már úgy játszanék valami izgi WWII-val...bár mostanság COD-multijával szórakozok...nagyon tuti...ADRENALIN meg minden ..."For the Horde"
-
ReJim
őstag
azt nem tudom mikor lesz... ma ez lesz: Bővebben: link
schc: Savari Colonia HardCore
Bővebben: link</end.?>
-
ReJim
őstag
3? abból az egyik bajót.. nem?
zegiek.. értem...
szocál frí fész ismerős... volt is egy nagy konci itt egy lemez bemutató, decemberben.. de sajna nem voltam
egyébként akkor lehet ismered az SCHC-t... vagy nem?
jah... akkor másfelé van... nem tuttam... én eddig csak nyergesre mentem vonattal, onnan meg buszoztam pélire.. aszem ha jól emléxem, akkor bajóton van az a mileniumi emlék, vagy micsoda..
De majd nyáron valszeg megyek nyergesre a Sörfesztiválra ...
[Szerkesztve]</end.?>
-
ett
aktív tag
Bedolgozom. Nem nagyon akarok itt megoszulni, elég monoton és unalmas melo, de nem nehéz az igaz. Két muszak. De most jo lesz ideiglenesen. Kell a píz. Remélem neked is javul a helyzeted.
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
A ''mi autónk''-ba sikerult bejutni minoségellenorzési részre. Már voltam párszor, de még csak holnap lesz az elso nap.tuzvédelmi oktatás,egyéb hulyeségek. Péntektol meg mehetek élesben. Na majd elválik, hogy milyen lesz. Pestre bejárni nem kis idobe kerulne otthonrol. Meg macera lenne hosszú távon. Gondolom kellett a pénz, aztán ha találsz errefelé vmit, akkor josz vissza. Vagy tévedek
[Szerkesztve]Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
Betterman
csendes tag
pletyka! Bezár a mexicó!!!!!!Mi lesz velünk????Az még hagggyám ,de szegény pikut jól kisemmizték!!!!!Eladták az egész épületet és lebontják(lakópark)
A Pikunak meg csak ideiglenes időre szólt a szerződése!Igy nincs semmi követelése!
Csak azt tudnám,hogy ha tudták pár hónapja a Zso...ék hogy azért veszik meg az egészet,hogy mint lakótelepnek jó pénzért eladják ,akkor miért nem szóltak a Pikunak,hogy hé te f.sz!Ne ölj bele még másfél milliót a felújitásba,mert elbukod!!!!
[Szerkesztve]''....Fussatok bolondok!''
-
Mannon
tag
hi mindenki
Nekem kis antenás mikrohullámú netem van...közepes sebességgel...viszont a pingem nekem is néha felkuszik 400-500ra...de van, hogy 42koruli...(magyar serveren...) az atlag 80-100-120...
Húsvét hétfő...bujdosás és miegymás...Utálom a locsolkodást...
Aloha"For the Horde"
-
Mannon
tag
Részemről nyitottam fogadom a II.vh-us gameket...bár én már szívesen látnék egy jó krimi-játékot...vagy egy Helyszinelőst..és abbol kibontakozós gyilkolóst...remélem érted mire gondolok...bár most megjelent a Helyszínelők sorozat pc játék verziója és ugy tudom ez már a második....körbe kell vizslatnom.
Ui: Vagy egy szerelmes regényből irt játékot...tudod...lehessen választani, hogy megcsokoljon, vagy ne...felhívja vagy ne...szétverje a virágot a fején vagy ne...na de ez már a nagylétszámú fiú gemereket nem vonzaná..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Aloha....mindenkinek...
Te benyo...
Amikor megláttam, hogy van Call of Duty2...juhuuuu...nagyon bizserget a hír...
Remélem nem lesz ''csúcsgégigényes''....bár szerintem nem valószínű....mert akkor muszáj lesz beruháznom alkatrészre... és a mostani árakat nézegetbe...hát...
Kérdésedre válaszolva....: Túl sokat neteztem az elmúlt fél -egy évben...muszáj volt egy kicsit visszavenni...no meg valamelyik nap arre ébredtem, hogy a Vörös újratelepíti a Maffiát a gépre...úgyhogy nosztalgia...na és persze Alien vs Predator2. (magyarul....)
Szép napot!"For the Horde"
-
-
benyo
tag
na szóbeli az sikerült, ennyivel már okosabb lettem
az írásbeli a jövő zenéje még, amúgy a szóbelit sem tudhatom még, de pszt
új játékra leltem, star wars: republic commando
jóság,de riddick után annyira nem
ma este vki moller?csak lájcos kólaivós
na tipli, szép napot emberekHAÉRTMIGO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest