Hirdetés
- Premier dátumot kapott a Synergy teljes kiadása
- South of Midnight - Már tudjuk, hogy pontosan mikortól elérhető az alap kiadás
- 2025 - Íme a 15. héten megjelenő játékok listája
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mannon
tag
No késes visítós hadművelet...már nem módi---haladunk a korral...Egy lövés a fejbe...vérkicsurgatás...kádba fektetés...forró vizet a kopaszra...szőrtelenítő hadművelet...pörzsölés...tisztítás...belsőség kikap...máj sütőbe....reggelire...nyiszi nyaszi félbe...velő eltávolít...szallonna feldolgozás...reggeli...jöhet a következő...veszedelmes félő pillantás a cocának a bőlér beugrásakor az olba...le mertem volna fogadni, hogy sejt valamit...
ua...ami az első fejezetbe...a többi +hurka, kolbi, sajt készítés.
ui: Semmi sem vetekszik a friss disznó májjal...
ui2:A brutalitás egészen kifinomult módszere ez...
ui3:Elhangzott a ''Ő egy városi lány ''kifejezés amivel engem illetek...ha tudták volna hogy én osztom a pálinkát...
ui4:Kell vennem egy új farmert...
ui5:A legjobban a kutyák jártak, akik ugy 14,00óra magasságában már mozdulni sem voltak képesek.
ui6:kellemes élmény...csak a coca megölése maradhatna ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest