Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
Hegyirabló #36797 üzenetére
Reméljük legalább egyikőtök jelezte is az Epic-nek lehet benéztek valamit és könnyen orvosolható.
-
Hegyirabló
veterán
Érdekes dolgot vettem észre Pillars Of Eternity Epic verziónál, és nem csak én. Még pedig, hogy hatvan gigabájtot felpakol a meghajtóra, tizennégy helyett.
-
Dilikutya
félisten
Két dolgot felejt el mindig mindenki. Nem a Steam tehet a forint kitűnő árfolyamáról, és nem a Steam mondja meg, mi, és mennyire legyen akciós. A harmadik, hogy a Steam köszöni, jól megvan azzal, ahogy most megy.
Ha Magyarországon nem lenne elérhető, akkor 30% helyett csak 29,5-el dőlt volna meg a csúcs. -
myckey
veterán
Akinek esetleg Steamre kell Horizon Zero Dawn Complete....
Gamebilletten veheti 32 eur.Ősszel vettem 30eur körül steamre, volt még pár %-os akcióm, a leárazásra.
Megéri?
Biztos lesz 20 eur körül is, mint a Death Stranding is....ki is lehet várni, De 30eur körül sztm már megéri, kiegészítővel... és már kapott jó pár frissítést is a PC kiadás, számos dolog mellett. Szép, tartalmas, hangulatos. Stílus kedvelőinek sztm kötelező.Én a Red Dead Redemption 2-n agyalok, az is kezd ingerküszöb környékére esni. Persze az is jobb lenne, majd 20eur körül.
Én a Darksiders 3 + Metro Exoduson őrlődök még tovább, Epicen 4000Ft alatt megvan, asszem. Mindkettő alap cím nálam, maguk kategóriájában nem is rosszak, de Steamre van meg az alap + "turbózott" kiadás is, mindkét játék esetében. Jó lenne ide beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
Ha Február közepe előtt végig tudod játszani, akkor vedd meg.
#Akció
Horizon Zero Dawn Complete Edition
-20%17,270.00HUF13,816.00HUF HL Epic Store. Kuponnal 13,816.00HUF. -
totig
tag
Horizon Zero Dawn Complete Edition ~11k-t (10.816HUF) megér?
(Epic akció kuponnal) -
Golden9
veterán
#Akció
Portal 2 - The Final Hours -75%
1,99€0,49€ HL Steam. -
FunPro
őstag
Mentségére legyen mondva, amikor kérdezte, még nem volt ott.
-
Sdi
addikt
válasz
Mr.Csizmás #36782 üzenetére
Kliensből is ott van.
-
A Freedom Fighters-t csak én nem tudom megvenni Steamen? Ott a játék oldala, de mindenféle magyarázat nélkül, szimplán nincs megvásárlás gomb.
-
De4d
őstag
Nekem nagyon hosszú a listám, és sok kapott nagyobb akciót is, csak hát évek óta ennyit kapnak, ha 2-3 éve és ennyi volt és akkor nem vettem meg, akkor most pláne nem fogom már, és azért elég szomorú hogy sosem változik szinte semmi. Valamelyik nap megjósoltam a Wicher 3-at is. kb az is 2-3 éve 70%-t kap, de már lassan havonta, novemberben is volt akciós. Még mindig nem képesek egy 75 netalántán 80-at adni rá. De ahogy említettem szinte mindennél sztenderd. Arról nem is beszélve hogy ami máshol már kapott komolyabb akciót vagy akár ingyenes is volt már, az steamen még mindig drága ahhoz képest.
-
Egon
nagyúr
A kívánságlistámon levő 5 játékból 4 akciós, de ami a legjobban érdekelne, mindössze 15%-ot kapott (a legjobban leakciózott is "csak" 70%-ot), így meg fog maradni a pénzem...
AoE 2 definition edition pl. kapott 50%-ot, de nekem 5 EUR-nál nem ér többet, szóval majd 75%-on behúzom előbb-utóbb. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #36769 üzenetére
Nem biztos. A trükk az, hogy ha pause -t nyomsz, akkor bukod az akciót. Szóval az első pár hónap kakkantás lesz az elég biztos, de hátha lesznek jobb bundlik 4-5 hónap múlva... (de optimista vagyok, mi?
)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
gejala #36768 üzenetére
Minek erőltetnék, most jött ki az info hogy a pár héttel ezelőtti novemberi őszi szélen vmi 30% al több pénz folyt be, mint ami az eddigi legtöbb volt...
És fogadni mernék, most is meg fog dőlni a rekord.Ez olyan, mint hogy itthon is ha 300k ért is veszik a 3070 et meg 250k ért a 3060 TI t ( amint van készlet 2 mp en belül elfogy) akkor miért is adnák 100 al kevesebbért ?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
ForRedGlory #36756 üzenetére
Jesszus, nekem is most jött
Gondolom ez garancia tényleg, hogy következő 6 hónap még a mostaninál is szarabb lesz, és full legalja pixeles indie gamek jönnek, aminek a 95% ról soha senki még csak nem is hallott -
gejala
őstag
válasz
Na akkor a következő 6 hónap jó gagyi lesz.
Nem adnának ilyet, ha népszerű és/vagy AAA játékok jönnének.
Más.
Jól látom, hogy idén nem telt Steamnek $5 kuponra 5000 pontért, mint tavaly?[ Szerkesztve ]
-
Liquid Snake
aktív tag
Én is kaptam fanaticaltól secret gamet! Csak nem tudtam beváltani mert lehalt a steam!
-
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #36759 üzenetére
Le is halt a steam, áll mint a szög.
-
TheNewDawn
addikt
Uh, ez viszont brutál jó ajánlat aki szereti és NAGYON DURVÁN HL :
AGE OF WONDERS PLANETFALL PREMIUM EDITION -85% 13.5$ -
Executioner
tag
válasz
Ez csak annyit jelent, hogy a choice színvonala még lejjebb fog esni... hajrá ign
-
TheNewDawn
addikt
Fanaticaltól én sem kaptam
Pedig idén csomó bundlit vásároltam náluk.
Bezzeg a Humble dobott levelet, hogy január 1 ig 1 évre 100$ ért folytathatom a csodás Classic Humble Choicet
Tekintve, hogy idén 12 ből 2X nem pauseoltam le, biztos le fogok csapni rá, végülis cirka 6 év alatt sikerülhetne elhasználni
P:S még 20 perc és jön a Steam téli szél, alig várom . -
Robeast
tag
válasz
Shadowguard #36754 üzenetére
Nekem se jött semmi. Arra gondolok, hogy azért, mert nem vásároltam tőlük soha semmit.
-
vidaila
senior tag
válasz
Mit kaptatok?
-
ForRedGlory
félisten
Lárom nem nagyon van előfizető a Humble Bundle-nél.
Pay only $6 USD a month for the next six months! That’s over $1,200 worth of games. Act fast because this deal ends January 1st at 9:59am PT.
-
Én valamiért nem kaptam...aki esetleg szintén This war of Mine-t kapott, de már megvan neki, és elajándékozná, gondoljon rám
-
Shadowguard
senior tag
Nekem nem jött semmi
Pedig meg szoktak érkezni a levelek a fanaticaltól, szóval nem a spamek közé rakta.
[ Szerkesztve ]
-
esezmiez
tag
válasz
Mr.Csizmás #36751 üzenetére
Your Secret Santa gift is inside! Claim yours now
-
-
eboostr
aktív tag
Fanatical e-mailben küld Giveaway-t
Én This war of mine-t kaptam -
Golden9
veterán
#Akció
Lords of the Fallen Game of the Year Edition -90%
29.99€2.99€ HL GOG[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Metro: 2033 Redux Epic Games
-
esezmiez
tag
Brigador ingyenes a GOG-on.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
ThorsHUN #36732 üzenetére
"Nem. Pont ezaz, hogy ez a 2005-os kiadas, nekem az uj kellene
Ezt en is megtalaltam"Sry, ahogy az éles szemű kolléga már jelezte, benéztem én is. Az ITAD keveri össze a verziókat, mert az adatlapon a 2017-es szerepel, a link meg a régire mutat. (A Black Mirror verzióival ugyanezt csinálja.) Igy marad a gg.deals, sztem az is nagyszerű.
-
Beaumont
aktív tag
Ha elhasznaltad, kapsz ujra ugyanilyen erteku kupont
-
gabo91
aktív tag
Epicen csak egyszer lehet használni a 10dolláros kupont?
Valami alternatíva esetleg? Másik accountot regisztrálni azzal a kuponnal ajándékba venni vagy ilyesmi? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
SenorGrande #36733 üzenetére
hoppá, köszi
-
ThorsHUN
őstag
válasz
l.skywalker #36694 üzenetére
Nagyon koszi!!!
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #36731 üzenetére
Abban nincs benne a The Little Ones!
-
ThorsHUN
őstag
válasz
vorosmarti #36699 üzenetére
Nem. Pont ezaz, hogy ez a 2005-os kiadas, nekem az uj kellene
Ezt en is megtalaltam -
Mr.Csizmás
titán
-
morfondőr
addikt
válasz
CactuS #36724 üzenetére
Az egyik legütősebb horrorjáték, végig izzad az ember keze! És tökéletesen hozza az első Alien film hangulatát!
Először én is 1-2 óra után abba hagytam, aztán újra elő vettem és túltettem magam a kezdeti nehézségen, amikor még szokni kell a bújkálást, de utána hatalmas élménnyel lettem gazdagabb! Mindenképp ajánlom a kipróbálást! -
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #36723 üzenetére
ITAD szerint voltak már olcsóbbak is.
-
Golden9
veterán
válasz
CactuS #36724 üzenetére
igen, és a nagy száján belül van egy kisebb is.
#Akció
This War of Mine - The Little Ones DLC -82%
4.99€0.89€ HL Fanatical. -
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #36719 üzenetére
#Akció
Alien: Isolation Add-Ons Szerintem HL mindegyik. Epic Store
Alien: Isolation - Last Survivor -75%
HUF 1,431.00HUF 357.00Alien: Isolation - Safe Haven -75%
HUF 2,867.00HUF 716.00Alien: Isolation - Corporate Lockdown -75%
HUF 2,867.00HUF 716.00Alien: Isolation - Trauma -75%
HUF 2,867.00HUF 716.00Alien: Isolation - Crew Expendable -75%
HUF 1,431.00HUF 357.00Alien: Isolation - Lost Contact -75%
HUF 2,867.00HUF 716.00Alien: Isolation - The Trigger -75%
HUF 2,867.00HUF 716.00[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
#Akció
Alien: Isolation -100%
13,274.00HUF0,00HUF HL Epic Store[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
Próbálta valaki esetleg a ubi.com-on, hogy lehetséges-e a WELCOME2021 kódon felül még a 100 ubi pontért kapható 20% kedvezményt is igénybe venni az Immortals Fenyx Rising ill. a AC Valhalla játékokra?
-
-
echterion
nagyúr
válasz
myckey #36713 üzenetére
Most is kb. annyi lenne, bár nem tudom, most engedi-e a kupont, ha nem, akkor olyan 4500 körül van. Akkor még ott is usd volt, most valami mittudoménmilyenpengő van ott fizetőeszköz, így kicsit macerásabb a számolás.
Annyi még, hogy ha egyszer kimegy az ember, nincs visszaút. -
Bajgunar
senior tag
Epic kérdés:
Ha megvettem FarCry5-öt, elindítja ubi launchert, de az meg másikk acc-al volt belépve. S ahoz adta hozzá.
Tudom módosítani, hogy másik ubi acc-hoz adja hozzá...?
Írtam epic-nek... Vagy refundoljam? Azt újra?
(Gyereknek is van egy ubi acc-ja, de most nem azon, azzal akarok belépegetni, ha fc5-özni akarok..., hanem sajátomba, ne a gyerekéhez, mert akkor meg ő hogy játszik ő játékaival...)
Ötlet?
Mennyi idő mire epic reagál? Átírják másik ubi acc-ra? Vagy refundoljam, s kezdjem újra? Akkor is kérni fog "hitelesítést" ubi acc-hoz? S akkor a sajátom adjam meg...
Áhh. Vicc ez a hülye ide-oda összekapcsolás, hitelesítés, 6 indító indítás...[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz
Executioner #36701 üzenetére
Nem kap banánt. Vagyis én nem kaptam, de csak egyszer enged régiót váltani. Én indiai vagyok most, így vettem meg a HZD-t kuponnal múltkori akcióban 1500-ért.
-
Golden9
veterán
válasz
vorosmarti #36699 üzenetére
-
válasz
Executioner #36701 üzenetére
Annyit nem ér alapvetően az egész, csak eleve nehéz kicsit úgy hasonlítani az árakat, hogy random árfolyamon váltanak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Logitech C525 webcam hibátlan állapotban
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Xiaomi 13T Pro 12/512 - fekete, dobozzal és garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest