-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
halloween22 kuponnal lenyomta volna a kiirt arra. nalam ugyanez volt martyr-ral, en azzal szemezek. buy30 kodra a fullos arbol vont le 30%-ot, halloween22-vel a 75% akcios arbol vont le még 22-ot. hulye rendeszer.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
conexke
tag
-
Golden9
veterán
Ha Február közepe előtt végig tudod játszani, akkor vedd meg.
#Akció
Horizon Zero Dawn Complete Edition
-20%17,270.00HUF13,816.00HUF HL Epic Store. Kuponnal 13,816.00HUF.[ Szeretkezve ]
-
MrTwister
őstag
Itt is nagyon szépen köszönöm a játékokat! Igazán rendes ember vagy!
Lenne mindenkihez egy kérdésem:
Most kezdem kitolni a Bakancslistámat, elkezdtem játszogatni az Assassin's Creed Rogue-val, látom van belőle Deluxe (+2 küldi, stb.), de érthetetlen okokból Uplayen nem tudom megvenni, GreenmanGamingen 2,5€ annyiért megvenném az ún. Assassin's Creed Rogue - Templar Legacy Pack-et ami gyak. Deluxe-ra bővíti a Standardet, de mi ez a "WHERE YOU LIVE IS PRETTY COOL But this game is currently unavailable in your region." ökör üzenet a GMG-n? Ha trükközve megvenném akkor se tudnám Uplayen aktiválni? Máshol pl. itt szintén van de az 5.5GBP, ami azért még sem 2.5 €. Valakinek tipp, ötlet?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
kwzatz
őstag
Ha csak a sztorit tolod végig, akkor talán nem válik repetitívvé. A grafika szép (főleg ahhoz képest, hogy a táj kopár) és nem rossz amúgy, egyszer végig lehet tolni, de az elfekvőben lévő játékaid között biztosan van jobb. Amúgy elég gyakran árazzák így le.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
gyimger
őstag
Ha ez kérdés akart lenni (úgy értelmesebb), akkor nekem túl monoton, rengeteg figyelemelterelő mellékküldetéssel. Úgy reklámozták, hogy túlélő játék, de attól, hogy inni kell (vagy csak lehet?) benne, még nem túlélőjáték.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
Mr.Csizmás
titán
nekem engedte a Division Gold 70%-ra még csökkenteni, márciusban uplayen 27€ volt, én meg 21,6€-t fizettem (márc 13.-án vettem)
ORDER DATE: 13.03.2018
PC (Download) - TOM CLANCY'S THE DIVISION - GOLD - EMEA - VAR
Platform : -
Quantity : 1 21.6 EUR
Shipping :
0.00 EUR
Total :
21.6 EUR
YOUR DELIVERY ADDRESS
YOUR PAYMENT METHOD
Paypal Express Checkout[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest