Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Fanaticalon Limited stock: Sniper: Ghost Warrior Trilogy 0.95€
-
válasz
Executioner #23092 üzenetére
Action Alien-t kaptam. FPS, imádom a belső nézetes lövöldéket
Az értékelések alapján egész jó.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Executioner #23092 üzenetére
Köszi, meglepő módon még valami értelmeset is kaptam (Goosebumps, kalandjáték, ráadásul KÁR-TYÁS!!!).
-
Executioner
tag
GMG Spring Sale Mystery Game éppen elérhető!
-
reelc
veterán
Sok akció van most a Gamesplaneten.
A House Partyt próbálta valaki? Be lehet vallani nyugodtan.
Ahogy nézem a changelogokat, hamarosan kijön Early Accessből. Az ára majdnem historical low.
Lassan a Last Epoch is szedegeti összefelé a támogatást Kickstarteren.
[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
Ez mennyire best buy?
[link]State of Decay: YOSE
[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
HALO Online PC-re átültetve. Most elég sokan rápörögtek, mivel kijött a legújabb verzió (3000 ember próbált bejutni 250 szerverre), látszik is hogy még hegesztés alatt van, de miután sikerült bejutnom egy Zombis szerverre, elég jól elszórakoztam vele.
Ha valakinek viszont nem fűlik a foga a multiplayer játékhoz, viszont foglalkoztatja a HALO univerzum, van egy fan-made Single kampány SPV3 néven (ezt még nem volt alkalmam kipróbálni).
-
ProEvoFan
nagyúr
[link] ...notebook.hu-n nagyon akcióznak.
-
Metal Gear Solid V: The Definitive Experience - 7,49 GBP (gamesplanet UK, steam)
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #23079 üzenetére
Köszi 1 perce beszereztem, de nekem Space Ribbon.
(#23080) bigrob: https://www.greenmangaming.com/vip/ bejelentkezve látod csak. Alul lesz a mystery játék, és az ingyenessé tévő kód is.
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
-
po1son
addikt
válasz
Executioner #23073 üzenetére
Köszi!
-
Crytek
nagyúr
Humble Monthlyba úgye ott volt a Mafia 3 + Sign of the Times ,most pedig az előfizetők kaptak extra 50%-ot a maradék 2 dlc-re így fejenként €6,74-ért beszerezhető a Stones Unturned és a Faster Baby DLC-k
-
törölt tag
Spring Sale van GMG-n. Naponta változó ajánlatok, a VIP részlegen belül pedig egy 20%-os kupon (valamint néhány 25%-os a kiválasztott játékokra). Emellett szintén a VIP fülnél Mystery Game, ha minden igaz minden nap délután 3 órától. Tegnap nem láttam, hogy mi volt, későn vettem észre. Gondolom hamar elfogynak a kulcsok, ha valaki szeretne ilyet, érdemes 3 óra körül ránézni.
-
ZsZso
Közösségépítő
Constructor (Classic - 1997) ingyen berántható a GOG-ról az alábbi kuponnal:
ZVSYRAFB
-
sagem
addikt
válasz
Anonymusxx #23071 üzenetére
vegyél belőle egy kupont, az kerül 100 kreditbe, aztán a kapott kupon kódot tudod beváltani -20% kedvezményért.
-
duvi
nagyúr
Ubi storeban Urban Jungle Sale, up to 75% off. Ha van 100 ubi creditünk, akkor további 20%-ot lefaraghatunk az árból.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás, kwzatz, i2k, huskydog17, echterion, gyimger, Samus:
Köszi a válaszokat
Úgy döntöttem akkor nem olyan sürgős, eltolom a vásárlást legalább a nyárig. -
po1son
addikt
Ingyenes a The Witcher Enhanced Edition gog.com-on.
-
gyimger
őstag
Úgy fest, a GreenMan Gaming visszatért az IsThereAnyDeal-re.
-
válasz
gyimger #23058 üzenetére
Én még drágábban 20 euróért vettem a RotTR-t, és minden percét imádtam. Kicsit soknak tartottam az akciót, de nagyon bejött a sztori. Az első részt sokáig jegeltem, az eleje nem jött be, de aztán ráéreztem, ezért húztam be a folytatást fél évvel a megjelenés után. Az új részt pedig a pár képkocka után még jobban várom.
-
huskydog17
addikt
-
-
törölt tag
GMG-n volt már 11GBP környékén. Ráadásul már elég régóta ilyesmi áron mozog, volt már Humble Monthly-ban az alapjáték és nemsokára komolyabban elkezdik reklámozni a következő részt (április 27.), szóval én árcsökkenést jósolok a Summer Sale környékére. Persze valószínűleg akkor sem Steamen lesz a legolcsóbb, de ha az első rész tetszett, akkor nem hiszem, hogy annyira ne tetszene a folytatás, hogy refundot kérj.
Egyébként a játék maga biztos ér ennyit, az első rész nagy kedvencem. Én is tervezem már rég a folytatás vásárlását, de ott van másik 50 game, ami már megvan és azokra sincs időm, úgyhogy kivárok.[ Szerkesztve ]
-
Üdv!
Érdemes a Rise of Tomb Raidert megvenni 16,49 euróért steamen (+ season pass)?Láttam már többször ennyiért, csak érdeklődnék, hogy ez mennyire jó ár érte, esetleg tapasztalat alapján mennyi idő múlva lesz még nagyobb kedvezmény rajta, mert én inkább 5-10 euró között "szeretek" vásárolni, a 2013-as részt részt 4,49-ért játszottam végig (élveztem amúgy).
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Korlátozott ideig ingyenesek (~48 óra)
Satellite Reign - humble bundle (kártyás)
Eador. Masters of the Broken World - steamen örökké a fiókon marad (kártyás) -
bepken
veterán
válasz
#25237004 #23046 üzenetére
nem tudom, összefügg e azzal, hogy abban az időszakban vettem meg, mikorra már elfogyott a kulcs és - nálam - pár perccel később pótolták.
(Ground Zeroes első fél órájába belekóstoltam. nincs túl erős laposom, de ez a játék valami gyönyörűen fut
bárcsak minden, vele egy idős játék ilyen jól lett volna optimalizálva )
-
duvi
nagyúr
Cities: Skylines és kiegészítői Historical Low Prices vagy közelében.
-
FunPro
őstag
válasz
Mr.Csizmás #23043 üzenetére
De ahhoz nem volt ground zero!
-
bobalazs
nagyúr
válasz
belaazallat #23035 üzenetére
""Hanyas vagy te disznó" LOL
Level 2-es szinthez
https://prohardver.hu/tema/nagy_program_promok_tema/hsz_13740-13740.html -
kigyi_23
addikt
válasz
belaazallat #23035 üzenetére
Jobb alsó sarokban van egy ARP vagy mi felirat arra kattints és írja mennyi pontod van és mivel szerezhetsz még pontot. Amúgy a profilodnál írja hányas vagy.
-
po1son
addikt
Quake Champions Steam - ingyen - alienwarearena lvl+2
Még 11.000 darab kulcs van. -
MageRG
addikt
GOG-on: Darkest Dungeon 7,59€ (hisztérikal ló)
-
reelc
veterán
Ha valaki tesztelni akarja a Wolcent (mert EA) 14,99€ most, ez volt a legolcsóbb ára is korábban EA-ban.
[ Szerkesztve ]
-
JóGéza
aktív tag
Metal Gear Solid: The Definitive Experience €7.19.
-3% a Voidu3 kuponnal. -
gyimger
őstag
Gamesplanet oldalak megint akcióznak.
-
bigrob
őstag
Jött mail Fanaticaltól, ingyen Lethal League!
Jó párszor kellett a gombra kattintani, de mögkaptam! -
maross
nagyúr
válasz
huskydog17 #23019 üzenetére
ajanlott cucc
-
huskydog17
addikt
The Uncertain - Episode 1: The Last Quiet Day -> -87% 1,62 euró (Historical Low)
-
i2k
őstag
válasz
vorosmarti #23014 üzenetére
Nem gondolatolvasóknak, akik nem tudják, hogy mit asf-eztek: ArchiSteamFarm
-
huskydog17
addikt
Dungeons 3 -> -60% 12,96 euró (Historical Low)
-
ayo
Topikgazda
Kedves mindenki,
Ez a téma inkább már Steam topik, ott szokott erről szó lenni és ennek ott a helye, ha folytatni szeretnétek akkor ott tegyétek köszi!
-
Segal
veterán
válasz
Urguru #23009 üzenetére
En tobbszor is probalgattam inditani. Mig regebben pocre indult es mar dolgozott is most volz vagy 6 jatek amibol szedhette volna a kartyakat es csak a tetlen felirat fogad. Aztan itteni ajanlasra kiprobaltam az asf-et. Az ejjel majdnem az osszes kartyat kifarmolta... Maradok ennel.
-
Urguru
aktív tag
válasz
vorosmarti #23008 üzenetére
Ha nem "dolgozik" nem megy zárd be , majd újra indítsd el. ( login stb , lehet 2-3 alkalom is kell ,mire elkapja fonalat
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
-
wanted5
őstag
Én most csináltam elsőnek ilyen kitűzőt. Kaptam egy ilyet: 33%-KAL OLCSÓBB Futuridium EP Deluxe
Tudok ezzel valamit kezdeni? Nyilván ha nem érdekel a játék.
-
reelc
veterán
válasz
Jinxb1rd #22998 üzenetére
Ha jól gondolom a hazaiak kevesebbet keresnek vele a magas adó miatt, nem?
Teszem azt 0,4-ért megy el, te 0,3-at kapsz meg, más nemzetű játékos meg akár 0,35-öt?(#23000) Urguru: Az ok, hogy sokat kerestél vele, de mennyit fektettél be? Meg nyilván évek munkája, hogy olyan pénzhez juthass, amit egyetlen helyen költhetsz el.
Ezt vigyük már át az OFFba, érdekel, hogy ez hogy működik a komolyabb embereknél.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest