-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Én is megvettem csak nem most!
Mondjuk legalább ennyi akció nekem is járt:
Assassin's Creed III and Far Cry 3 Rewards giveaway
Until March 4, redeem all Rewards for Assassin's Creed III and Far Cry 3 without spending a single Uplay Unit!
You can redeem your Rewards from the game page on www.uplay.com, under the WIN tab in the Uplay PC client, from the iOS Uplay app or any other Uplay destination when logged in with your Uplay account. Once redeemed, your Rewards will automatically be available in your game.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Autós topik
- YouTube
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- További aktív témák...
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Eladó Oneplus watch 2R
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest