Hirdetés
- PlayStation 5
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- No Rest for the Wicked - Alig egy hét múlva jön a The Breach frissítés
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
tomsolo #141037 üzenetére
Pedig az Avatar 2 elképesztő: Életem első sci-fije, amit 3x kezdtem el, de képtelen vagyok végignézni, pedig annyira vártam, hogy a messzi ájmexbe (2x250k) el akartam rá menni, mint az 1. rész esetén. Oltári nagy tévedés lett volna. Eladták hót' u.a. 2x, csak vizes közegben. Rettenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Motoros topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest