Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Austi
tag
UP! #16
-
neduddki
nagyúr
HI!
hmmmmmmmm neke a gyutt eszembe hogy van ijjan konfig amit nem bir ele gy 450-es enermax????
Asztan rogton felsej;lett hogy a frissen osszwedobott dualopteronba is 550-es ocz kerult, de hat az ugye mar mas teszta....:- ))))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Austi
tag
válasz strike-force #14 üzenetére
Még így utólag azt akarnám megkérdezni hogy ha most veszem meg a 20-4 -es csatlakozos tápom az jo a mostani alaplapomhoz is ugye ami csak 20-as??
-
Austi
tag
válasz strike-force #14 üzenetére
Hát ennyit szerettem volna tudni és akkor Eg495 ös tápnál maradok.
Kérdés az hogy akkor hol tudom majd megvenni de ez még ráér.
Köszi hogy ennyi hülye kérdésre normálisan válaszoltál.
Sokan elküldtek volna hogy keressem meg a gogle ban a választ.
[Szerkesztve] -
őstag
pont ez a lényeg, csatlakozók (20pinről 24pines lett, illetve 20+4pin) de minden le van írva a www.formfactors.org-on ebben a pdf-ben Bővebben: link
asszem igen a 495ösön 20+4pines tápcsati van
[Szerkesztve]R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Austi
tag
válasz strike-force #12 üzenetére
Még jo hogy rákérdeztem erre az Atx es dologra mert eredetileg Eg475 ös et néztem ki de akkor már természetesen az ujabb típust favorizálom
Jah és egybként mi ez az Atx 1.1 vs. Atx 2.0??
Mi az a hatalmas különbség?
Jah és még 1 fontos kérdés: Eg495 ös tápon ugye már 24 tűs tápcsati van?
Mert én kerestem de nem találtam erre vonatkozo részt sehol.
[Szerkesztve] -
őstag
nemtudom, hogy máshol meg lehet-e venni, ahol futárszolg is van.
ugy van hogy
eg475axve atx 1.3-as szabványú
eg495axve atx 2.0 szabványú, ez az újabb fajta, valszeg februártól már csak ilyen lesz nekik.R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Austi
tag
válasz strike-force #10 üzenetére
Nah hát 600W az azért durva meg ez az egésu SLI nem is gyorsítana annyit a gépemen a cikk alapján.Jobban járok ha veszek egy x800xt-t és annyi.
Hát én Február elejére terveztem hogy veszem de lehet hogy Március eleje lesz még nemtom.Sokat ugyse zuhan az ára.
Az gáz ha nincs futárszolgálatuk vagy nem lehet valahogy megoldani ezt a vidékre fuvarozos dolgot velük.Máshol esetleg lehetne ilyen EG495 ös tápot venni?
Amugy ha ilyet vennék akkor tuti hogy ATX 2.0-ás lenne nem valami elődje?
Vagy ennek a típusnak nincs is ugymond elődje -
őstag
van rajta tápcsati, de csak 1 (Support nVIDIA SLi Technology(600W only)) mert csak a 600ason van 2.
Bővebben: link
a 495ös még sztem 2 évig simán jó lesz, csak arra akartam utalni, hogy azt írtad:
''Nem mostanában fogom összerakni az szent de a tápot viszont most akarnám megvenni ehez a vashoz.'' - sztem várj ki a lehető legtovább, mert nézve, hogy ez elég high-end cuccnak számít, biztos hogy esni fog az ára vmennyit.
ja és sztem nem nagyon van futárszolg a hertánál.R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Austi
tag
válasz strike-force #7 üzenetére
Jah és itt a Hertában nincs ugye futárszolgálat mert vidéki vagyok és azért nem mennék föl pestre?
-
Austi
tag
válasz strike-force #7 üzenetére
''ennyi pénzt ne fektess tápba, pláne úgy, hogy a gépet csak jóval később fogod megvenni.''
Ezt nem igazán értem.
Ha mondjuk 1-1,5 év mulva veszek hasonlo gépet attól még a táp jo lesz hozzá tehát hamarabb is megvehetem attól nem romlik a minősége.Javíts ki ah tévednék esetleg más oka van.EG495 ös tápon is van már 2 tápcsati SLI-s rendszerhez nem?
[Szerkesztve] -
őstag
a 495-ös enermax már az új atx 2.0 szabványra épül, de sztem ne vedd meg most, mert még qrva drága. ahol lehet kapni: www.herta.hu
most még csak a régebbi 475-ös van az árlistájukon, de az 28625 bruttó.a 495-ös is ennyi körül lesz, sztem hívd fel őket és megmondják majd. sztem ennyi pénzt ne fektess tápba, pláne úgy, hogy a gépet csak jóval később fogod megvenni.
és igen kihoztak még emellett a régi szériából - tehát ami nem noisetaker ( FMA Series ATX 12V Ver.2.0) - egy annyival többet tudó tápot (eg565ax-ve/p-ve néven) hogy van rajta 2 pci-express-es tápcsati, ha esetleg sli-s konfigod lenne.R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Austi
tag
válasz afterburner_ #1 üzenetére
Hmm én is pont ilyen gépet fogok majd összerakni
igaz kevesebb vinyo lenne benne /2 db/.
Nem mostanában fogom összerakni az szent de a tápot viszont most akarnám megvenni ehez a vashoz.
EG495AX-VE (G) / (W)SFMA
Ilyen tápot néztem ki sztem ez elég lenne ide.
Csak az lenne a kérdésem hogy hol is lehet ilyen tápot beszerezni itthon mert nem igazán láttam még eddig pontosan ugyan ilyet.
A másik kérdésem az lenne hogy hallotam hogy most kijött valami ujitás a Noisetaker szériában.Ujab tápok,és hogy ez a táp már ilyen ujjab fajta-e?
Azt látom hogy SLI-s gépekhez ajálják nekem jo lenne sztem.
Aki tudna segíten megköszöném. -
fLeSs
nagyúr
válasz afterburner_ #4 üzenetére
Nem hinném.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
afterburner_
őstag
áhh köccencs!hallottam oylat is hogy ezek a tapok vigan leadjak az 500W koruli teljesitmenyt ha ugy adódik..ez igaz?
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
fLeSs
nagyúr
Ezt most így sztem senki nem fogja neked megmondani. 1ébként nekem is Enermax 460-as tápom van, szintén 2 éves, és szvsz el fogja vinni.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
afterburner_
őstag
nemvagja senki?auuu
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
afterburner_
őstag
sziasztok, lenne egy kérdésem szeretnek beruházni hamarosan egy sli-s rendszerbe, méghozzá asus a8n delux lap,3500+ athlon 64 (nem tudom meg hogy 0,13-as vagy 0,09-es) , 1 gb ram (2x512mb kingstone 400), 2db 6800 gt 256 mb-os pcx-es vidkari, 2 db 120gb 8mb sata maxtor winyó összefűzve,1 db 160gb 8mb sata maxtor (kesőbb szeretnek meg bele 3-at),dvd író, 7 db tapventi ami alapban benne van a thermaltake xaser 3 házban.Mostani rendszerem vegul is bírja semmi gond vele, de ez az enermax tap elbírna ezt a gépet?2 éve vettem, remelem hogy eleg lesz...
sztetek?
Köszi előre is!>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- Seasonic Focus GX850 full modular
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest