Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Bolti elállás esetén ugye mindegy, hogy melyikbe viszem vissza a cuccot?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Beni2360
félisten
válasz gabor9991 #496 üzenetére
majd jövő héten elvalik. De nem lennék meglepve a sok megveszem és ingyen vissza küldöm opciónál. Én is egy hónapja 3x küldtem vissza memo párnákat mivel a keménysége nem igazan takarta a valóságot a 4. -t már kiszállítás előtt lemondtam, kényelmetlenül éreztem magam de még a nylon zsákból sem bontottam ki. Ezt jeleztem és végre az ötödik fajta lett a befuto és abból mindjárt 2 db. Volt egy turmix gép amit ucs vettem semmi használati nyom nem volt de borzasztoan hangos volt. Vissza vittem a boltba. Érdekes, hogy nem jelent meg újból az ucs oldalon.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Most akkor még mindig app hiba a 490 Ft-s fizetési rublika az utánvét boxnál?
14 e Ft vásároltam.
Valaki mar vett át árut ilyen körülmények közt?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Igen és ha jól emlekszem a 3 gomb.
Meg beszéltük, hogy másnap megyek úgy is rendelesert és viszem vissza.
Azonnal fizettek kp-ban ha kp-ban fizettél Azt, hogy nem abba boltba viszed vissza az a telefonon kell megbeszelni, de volt, hogy futárt küldtek a cuccert mert nem tudtam vissza vinni éppen. Az az első amit fel ajánl az a futár . De a pénz akkor utalassal történik.
Válogass átok a válaszok közül[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gabor9991
őstag
Tegnap jött egy rendelésem automatába és 61800 román lej volt a fizetendő összeg
Szerencsére forintot kellett fizetnem
Egy másik bug is van az appban, ez egy korábbi rendelés amit átvettem már de most azt látom újra megrendeltem ami kizart
Augusztus 24-i rendelés kíváncsi leszek hogy május 23-án átvehető lesz-e az automatában.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Én most vittem vissza a boltba de előtte telefonon jelentettem, felvette a vissza igényt és a boltban már tudták, hogy viszem vissza. Kiallitotta a papírt és hívtak a kasszahoz.
-
z67
őstag
Csak velem fordul elő, hogy valamilyen termékre ingyenes szállítást ír az alkalmazás, utána rácseszi a boxra a 690-et és ha nem fizetnék előre további 490-et is akar?
Bocsi, nem válasznak szántam.
Köszönöm!
Szerk: közben megtaláltam a kisbetűs részt, hogy összeghez is van már kötve, nyilván nehéz lenne odaírni egyből.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
sziasztok !
visszaküldés-nél személyesen a boltba is visszavihetem ? az oldalon csak a futárszolgálat vagy easybox lehetőség van
személyesen ,boltban vettem,kp-vel fizettem
-
pn4hvq
senior tag
-
gabor9991
őstag
Ez miféle újítás hogy a megrendelést leszámlázzák de az automatánál a kártyás vásárlás+490 forint aminek a díja már nincs a számlán Ezt most akkor ki húzza ki a zsebemből?
-
Beni2360
félisten
válasz Beni2360 #477 üzenetére
Ott a lényeg a szállító nem az Emag és így nem tudni, hogy nekik raktáron van, vagy beszallitotol jön. Áru link jobb lett volna. Ez még vígan lemondhato ha gondolod.
-
Beni2360
félisten
Ott a lényeg a szállító nem az Emag és így nem tudni, hogy nekik raktáron van, vagy beszallitotol jön. Írja is, hogy néhány napon belül kiszallitjak. Tág fogalom.
Áru link jobb lett volna.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Általában le irrva a térmeklapon hány napon belül szállítják és függ, hogy saját vagy külső eladótól vetted. Egy link után többet lehetne mondani. Aztán emailban is írjak, hogy mikor várható stb.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az emag mennyire gyorsan szokta kiküldeni a termékeket? Hétvégén vásároltam egy terméket, de sehol semmi....
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Beni2360
félisten
Én ezt mindig telefonon az emaggal itezem, blabla után a 3 gombon kell kérni az el állást és ott felveszik az ellallast és mondjak, hogy küldik a futárt. GLS szokott jönni.
[ Szerkesztve ]
-
fear2
tag
Sziasztok!
Mi a menete, ha megakad egy visszaküldés?
Az EMAG-on vettem, egy partner cégtől (NEW NOUVEAU (Románia)) egy ablakot, amit nem jó színben küldtek ki.
Átvétel után rögtön írtam az EMAG-nak és a partner cégnek is.
Az EMAG írta, hogy vegyem fel a céggel a kapcsolatot, de a partner cég nem válaszol, a telefonszámon előfizető nem kapcsolható.
Visszaküldést választottam az EMAG-nál, jóvá is hagyták, de nem jött érte még senki, + visszatérítés sem érkezett.
A partner cég elérhetetlen (Nem is értem,hogy miért nekem kellene intéznem a másik céggel, mikor a vásárlást/fizetést/kommunikálást az átvétel pillanatáig az EMAG-al intéztem)Mi ilyenkor a teendő?
Most már félek,ha el is viszi egy futár a csomagot, pénzem honnan lesz vissza, ha elérhetetlen a 3. fél?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
30 napos elállásra pozitívak a tapasztalatok? Ugye 14 nap az előírt, a maradék csak jófejség.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
mzso
veterán
Helló!
Sok termékhez azt írja az emag, hogy "Ingyenes szállítás*". A termékleírásnál már azt írja, hogy csak 4000 fölött megjelölt termékekre bankkártyával. Na most ez hogy működik? Ez nyomorult akció sehol sincs részletezve, nem úgy mint a kereskedőknek szóló.
Minden terméknek megjelöltnek kell lennie, vagy elég ha csak min. 4000Ft-ot összehozok belőlük, esetleg elég ha csak egy termék megjelölt de 4000+Ft a rendelés?
UI:
Meddig akarják még külön kezelni az Edigital-os termékeket amikor a céget, meg a webshopot már rég megszüntették?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Üdv, Shell Smartpontokat váltottam EMAG utalványra, de amikor az EMAG kosárban a vásárlási utalványnál bemásolom a kódot, ezt az üzenetet kapom: "A kiválasztott utalványt tartalmazó B2B / üzleti megrendelés még nem történt meg. Kérjük, próbálkozz újra, miután a megrendelés ki lett számlázva." - van valakinek tapasztalata, ez mit jelent a gyakorlatban, mikortól függ működni a kód? Köszönöm előre is.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Ramoskaa
senior tag
válasz #21346560 #459 üzenetére
Látom, de Romániai .Érvényesnek kellene lennie rá..
Viszont csak futárszolgálattal engedi..
"Az ajánlat csak a megjelölt termékekre, csak a magyarországi és romániai forgalmazókra és kizárólag az eMAG appon keresztül történő rendelés esetén érvényes 2022.07.15. és 07.31. között.
További információt a termékoldalon találsz."[ Szerkesztve ]
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
Ramoskaa
senior tag
Nem tudjátok erre miért nem vonatkozik az ingyenes szállítás máig: [link] ?
KöszönömHa elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
Serpiko
addikt
válasz headhunter #456 üzenetére
Náluk kéne rákérdezni hol a csomag hívd fel őket. Mondjuk magamnak csak olyat rendelek amit az emag forgalmaz. Lehet ezért nem volt gondom eddig.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz headhunter #454 üzenetére
Nekem mikor csúszott a kiszállítás akkor mindig írtak mikor várható. 2 nap volt eddig a legtöbb. Amúgy meg egyszer fordult elő szerencsére.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
headhunter
addikt
"Kiszállítás várható időpontja: 2022.07.18"
Mennyi az átlag "csúszás"? -
n@p@lm
őstag
Vásároltam EMAG-on app-ból ingyenes szállítással egy autós mobil töltőt 07.13.-án. (persze online kifizetve).
Azóta semmi kommunikáció hogy feladták/átvehető lenne.
Mennyi idő alatt szokták kiszállítani?
Easybox-ba jön a csomag elvileg. -
Petikeje
tag
válasz Petikeje #370 üzenetére
Sziasztok, nem voltam kitartó, meguntam... 1 hónap huzavona után visszakertem a pénzt. Még akkor is azzal hitegettek, hogy mindjárt szállítják. Még 2 hét volt amíg visszautalták. Asszem 3-szor vagy 4szer telefonáltam.
Euronicsba volt ugyanaz a tv 10kval olcsóbban, megrendeltem: körbe a keretén bevilagitott, visszakuldtem. Pikk-pakk elvitték, viszont a másikat b@sznak hozni...
Szóval keresem az "Euronics vélemények, tapasztalatok" fórumot, megyek át oda.
Kicsit olyan érzésem van, mint amikor árvizbe a papnak Isten küldi a mentohajokat... -
őstag
Sziasztok!
van egy 2000Ft-os Emag kuponom, 19.07.2022-ig érvényes. Amikor berakok a kosárba egy 18.990Ft os emag által forgalmazott terméket, nem vonja le a kupon összegét belőle: Ha a weboldalon próbálom, akkor a szállítás összegét vonja le, appból, ingyenes szállítással meg semmit. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Ez az a termék, amit meg szeretnék venni: [link]
-
roti86
őstag
Sziasztok!
Üzletben történő átvétel esetén lehet még kérni 5-10% kompenzációt, ha nem érkezik meg a termék a kívánt időben?
-
DrBubo77
veterán
Tavaly rendeltem az eMAG-tól egy Mi Stick-et, ami most nem akar működni. A honlapon most 24 hónapot ír, de a jótállási jegyen 12 hónap van. Ezzel így foglalkoznak?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Serpiko
addikt
Kupont mikor kapok? Vagy miért adnak?
-
Beni2360
félisten
válasz #68080384 #439 üzenetére
Először felhivod őket és el mondják, hogy miképpen csináld. Persze mindent vissza tisztán a dobozba.
-
Serpiko
addikt
Appbol rendeltem sms kaptam arról, hogy átvehetem. E-mailt nem szoktak küldeni a rendeletről? Mondjuk logikus mert az appban nyomon tudom követni.
-
Nikaré
őstag
válasz Beni2360 #433 üzenetére
Egyszer megtörtént ilyen eset velem is. Egyszer!
Velen!
A 3-4 napot elviseltem volna mert épp szükséges az ami! No, de több mindent rendeltem ezen kívül és simán jött némelyikről a "törölt" rendelés értesítés. Nem elárasztott termék volt!
Utóbbi időben kezd probléma lenni a kiszállításokkal, nem egy eset volt, hogy 5 nap után telefonozok, hogy semmi értesítő a rendelésekről.
"Valami miatt beragadt a rendelés, de mostmár jó lesz" választ kapom.
Nem tetszik ez így.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
En tegnap Du rendeltem es ma De mar a boxba volt az aru. Ellemiszer volt.
-
Nikaré
őstag
Mi az új tapasztalat részetekről mostanában szállítás terén?
6 -án rendeltem valamit (direkt) eMAG forgalmazásút. Erre a kiszállitási időt 14 -re írja!
Ez az új szállítási limit?? -
buday
csendes tag
Igaz még úgy tudom időn belül vagyunk, de egy kupont kaptam már Emag által a Visa kártyás vásárlás miatt.
Több fiókkal, több Visa kártyával fizettem remélve, hogy játszható a rendszer.Más kapott már több, mint egy 3k kupont a Visa kampány kapcsán?
-
SUPREME7
addikt
Ha már easybox automaták a téma
Őrizetben az automaták réme
A kispesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki csomagautomatákat tört fel sorozatosan.
https://www.youtube.com/watch?v=r1qJXLAwpVE -
gg72
veterán
Mostanában automatás visszaküldésnél mennyi idő szokott lenni, míg beérkezik hozzájuk? Pont egy hete küldtem vissza valamit, de rendszer szerint még nem érkezett be hozzájuk.
Szerk.: Na, pont most változott a státusz, már "vizsgálat aatt" van, remélem azért ez nem fog egy hétig tartani.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz sambenez #427 üzenetére
Mar volt olyan, hogy a 2. rendeles utol erte az elsőt de nem fert melle es egy masik rekeszbe kerult de egy fizetesre. Kinyilt a rekesz es csak egy cucc volt benne. Megyek visdza a terminalhoz es latom, hogy zarjam be a rekeszt es utana nyilik a masodik. Kivettem bezartam es nyilt a masik rekesz.
-
Beni2360
félisten
Én hianyoltam ezt a szamozasi rendszert mert volt, hogy csak halk katt es nem nyilt ki lathatoan az ajto. Keresgelni kellet merre van. Oszlopnak A, B, C, D stb lefele meg szamok volna jo megoldas.
-
Beni2360
félisten
válasz sambenez #421 üzenetére
En is multkor tapasztaltam ezt a kiirast de sem sor sem szam nincsen a terminalon. Minimum matricazhatnak. Vagy mar elkezdtek?
-
sambenez
addikt
Na így még nem jártam.
Easyboxba rendeltem, elmegyek érte kifizetem, kiírja hogy 1sor 7 ajtó, erre kinyílik baloldalon felülről a 2. ajtó (ami nem tudom milyen számítás szerint lehet a hetes) és TÖK ÜRES a box.
Még szerencse hogy hétvége van és a sameday csak hétköznap elérhető.
Mivel partnertől rendeltem félve hívtam fel az emagot, de meglepetésemre úgy néz ki segítenek megoldani a dolgot. -
MODERÁTOR
válasz z123456z #417 üzenetére
Nekem is elvittek javításra egy garanciális nagynyomású mosót. Írtak, hogy javíthatatlan, hívjam fel őket mit szeretnék, pénzt vagy ugyanezt (emag forg.) - ugyanezt, oké, 3 nap múlva átvehetem, majd jön sms. 2-3 hétig semmi, felhívtam őket, hamarosan átvehetem - mondták, semmi 1 hétig, újra telefon, igen ott van (előző hívásnál is már ott volt), ellenőrzik. 1 perc múlva jött az sms. Semmi nem látszott a fiókomban, a futár is csak elszaladt vele visszavitelkor.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
8
senior tag
válasz z123456z #414 üzenetére
szerintem ne aggódj..
sokszor még ráragasztott matrica sincs, csak jön felkapja és megy, mert "majd lent az autóban beüti a gépbe" - olyankor a futárt szoktam fotózni a csomaggal a kezében52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Emag futár elvitt egy billentyűzetet garanciális javításra. Nem kaptam erről semmit, a futér mondta, hogy fotózzam le a ráragasztott kísérőt. Ezen kívűl semmim sincs az ügyletről, emailes visszaigazolást sem kaptam ( most hétfőn vitték el, még friss ). Jól van ez így? Hol tudok utánanézni, hogy hol tart a dolog? Még uatlást sem találtam rá az eMAG gyik között.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Minek kamuzzák easyboxos rendelésnél az oldalukon, hogy "várható kiszállítás ma 08:00-18:00", amikor felette ott a tracking, hogy még a központi raktárukban van a cucc, és már el is múlt 18:00? Múltkor heteket vártam egy csomagra, és utólag néztem, hogy elvileg megérkezett a csomag az easyboxba, de mivel nem vettem át, így visszaküldték, de közben meg egy darab SMS sem jött...
-
Dzsano
tag
Ha nem kell, nem rendelek tőlük, mert vicces, hogy egy ebook olvasót és a tokját két küldeményben küldték el, ráterhelve mindkettőre a szállítási költséget, bár ezt minden tárggyal megcsinálják, de annak sem örültem, hogy a foxpost vagy mifene külterületen, egy benzinkút oldalában van, kitéve esőnek, fagynak, köszönöm szépen, jót tesz az érzékeny műszaki dolgoknak. Különben elégedett is vagyok, mert korrektül megérkezett olyan áru is, melyet már egy éve vadásztam (MO-n nem árusítják) és a szállító is rendes volt, felhozta a 4. emeletre kérés nélkül. Felemás érzések, remélem kinövik a gyerekbetegségeket.
-
8
senior tag
futárszolgálatnál kell kérni, hogy hagyják bent hosszabb ideig, megmondod mikor tudod átvenni és addig bent lesz
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
mzso
veterán
válasz Sanyi.mTs #400 üzenetére
Az easybox egy vicc. Amikor berakják onnantól 24 óra (pénteken berakott az +48 óra).
Nekem például 9 óra felé rakták be. Mivel délelőtt dolgoztam így már csak aznap tudtam felvenni. Így készülni sem lehet rá, mert nem lehet tudni mikor szállítják, vagy észreveszed az e-mailt időben vagy nem.(Az ingyenes edigitalos bolti ávétel volt egy hét + egy hét hosszabbítás...)
-
Tomikaa.
tag
eMag üzletben személyesen vásárolt telefont vissza lehet vinni úgy, hogy visszakapom az árát (akár kupon formájában) vagy kicserélni másra? Azt tudom, hogy üzletben vásárlásnál nem kötelesek biztosítani az elállási jogot, de az eMag honlapján nem találtam olyan szöveget, hogy csak online rendelésekre vonatkozna az elállás.
-
törölt tag
Hogy tudom megállapítani, hogy melyik terméket lehet, illetve nem lehet easyboxba rendelni?
Összeállítottam egy csomagot a kuponom miatt 15.000 Ft értékben (tészták, szószok, rizs), erre nem engedi azt ingyenes szállítást boxba, csak futárral! -
Kam1kaze
tag
válasz Sanyi.mTs #400 üzenetére
E-mailben 3 nap szerepelt eddig. Tudtommal eMAG-nál nem lehet hosszabbítani (pl. Alza esetében lehet).
Szerk.: Akkor ezek szerint telefonom keresztül lehet. Alzánál a fiókon keresztül is megoldható egy gombnyomással, ilyet nem láttam eMAG-nál, azért gondoltam, hogy nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest