Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #5482 üzenetére
Vlszeg akkor még szar volt a driver, sztem most hogy népszerű az usában a 4870X2 rágyúrtak a driverre.
Ha minden igaz holnap meglesz a kari, bár ezt itthon sose lehet tudni.Majd nézek fps értékeket, remélem tényleg azt adja amire számítok. Végülis Anandteches tesztekben idáig sosem csalódtam.
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #5480 üzenetére
Oblivion ma jól működik X2vel. És odaveri a 4870et elég csúnyán.
Amúgy nem sok más játékkal játszok, amikkel még játszok az mind Dx9, és azokon megint jobb. Amúgy meg ha majd lesz olyan játék amivel szarul megy akkor majd veszek egy 4870et, vagy inkább valami újabbat Dx11el.
én nem hosszú távra veszek vgat. -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #5433 üzenetére
Hát igen, mivel az említett modok nélkül gyorsabb is, mint amaz a modokkal
Viszont ez most kicsit nekem is magas, az uccsó bekezdésed, mivel nem vagyok ilyen szinten képben.
A kimenetet azt elírtam, mert írok néha fasságokat
De nekem is úgy van belőve, ahogy kell, ezzel nem tudok mit kezdeni.
Cata AI is alacsony.
De ha nincs fent a Control Center, akkor hogyan hangolom a játékok beállításait, meg a minden szart?
ATT-vel? (ati tray tools?
) Az tud ilyet nekem? ....
És honnan tudom, h a kikurt telepítő rak-e fel nekem AVIVO kodeket? .. Nem megy ez most nekem..
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #5431 üzenetére
Jó, így már kicsit rózsásabb a helyzet. De akkor meg mi az h megvágja a 4870-et?! A min 27 az hol vágja meg neked
Mondom én h überüber maximalista
Azt pedig nem mondtam, hogy a 4850 gyorsabb... Mellesleg ma játszottam egy két órácskát, és f@szom tele van CCC-vel. Hiába lövök be mindent, a játék nem hajlandó csinálni. 8xAA + 24xE.D. és recés élek, meg tornyok
Jah, és segíts már picit.. Frapsból is elegem van... Miért van az, hogy nem vesz fel hangot? Akármelyik kimentet választom, semmi hang. És ugye hatalmas videokat csinál. Azt mivel konvertáljam át? Ahhoz hülye vagyok... Pedig tolnék vidiket a totyikba...
-
parandroid
félisten
válasz
katt777 #5389 üzenetére
Ugyan, hadd játsszanak.
Egyébként nekem is jöhet privátban az ilyesmi módosítás, megcsinálom, ha online vagyok, csak eddig év vége miatt nagyon összejött a meló, még játszani sem volt időm
, de mostantól év végéig, ha dolgozni is kell, azt is csak lájtosan, úgyhogy jobban ráérek.
Egyébként a magyar fansite linkje az utóbbi hetekben (amióta én nézem) nem működik.
p
-
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #5366 üzenetére
áh amatőr ember csinálta, Bloomot használ HDR helyett, gondolom mert az Obli megomondta neki frankón hogy HDR+AA nem lehet együtt, ő meg elhitte szegény hülye.
Így színvonaltalan a dolog.Módosítva lesz az első hsz.
Még egy képet szeretnék a legelejére az egész hsznak. Ki vállalkozik valami ultra high grafos nagyon hangulatos kép elkészítésére? Én is ráállok majd de most nem nagyon van időm.
-
törölt tag
válasz
katt777 #5362 üzenetére
A küldetéseknek örülök, a vámpírságnak nem, utálom a vámpírokat!
Éppen a fő küldetésben merültem el, mikor jött a "meglepetés".SystemRoot:
Még csak pár napja játszogatok, nem tudom, mire kell figyelni. Olyan dolgok is kihívást jelentenek, hogy hogyan lehet mágikus fegyvert feltölteni, zárat hatékonyan feltörni... de majd még belejövök.
-
törölt tag
válasz
katt777 #5341 üzenetére
Most már nálam is jöhet az éjszakai vérszívás.
Megharapott egy dög, persze utána vagy egy hétig nem aludtam, aztán ébredés után csak néztem, mi a fene...
Baromira nem akarok vámpír lenni, a vámpírgyógyító kaland pedig igen hosszú.
Mindegy, valahogyan csak megcsinálom. Legközelebb jobban oda kell figyelnem.
-
don pardon
aktív tag
-
válasz
katt777 #5343 üzenetére
Fixet nem tettem fel, azt könnyen leszedheti bárki, pár MB.
Majd, ha itt az ünnepek közötti ivászatban lesz időm, feltöltöm az összes Oblis képemet a galériába, hogy egy helyen legyen.
Az újonnan jötteknek: topic galériájába obli/obli hozzáféréssel tudtok képeket feltölteni itten: http://joruska.com/pikcsorz
SR: ha mod topikban jársz az 1.hsz miatt, akkor javíttasd le, pls a galéria linkjét a fentire! Köszi!
(Azóta ki lett alatta cserélve az adatbázis, és nem volt kedvem PHPMyAdminnal végibűvészkedni az előző elérési útját az adatbázisban, és visszaregelni.)
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #5338 üzenetére
Az a bizonyos két középső nem fogja nagyon belassítani az én szerény masinériámat? Nem szeretnék akadozva küzdeni. Ja meg én csak max 1280*1024-ben fogok játszani, mert ennyit enged a monitor.....
A magyarítást lehet le is töltöm még ma!
Meg akk megnézem mi az, ami gyorsan jön még...Az sem megoldás, ha letépem a naptári napokat.
-
törölt tag
válasz
katt777 #5319 üzenetére
Tényleg nem, a "szinte" szó fölött elsiklottam. Fáradt vagyok, bocs, s hoztam magammal a vízhűtés topicban begyűjtött beidegződéseket.
Ahelyett, hogy inkább a Nirnroot-ot hoznám!Noctua ventiket mindenki dicsérte, ez a szabályzós megoldás is igen szimpatikus. Ha nem lennék túl márkahű, s designmániás, akkor valószínű, olyat vennék.
Vízhűtést ki lehet hozni 3 db 500-as ventivel is, más kérdés, hogy egy ilyen rendszer már nagyon drága, s macerás is. A passzív vízről pedig ne is beszéljünk, ott minden sokszorozódik. Az léghűtés mellett vagyok.
-
törölt tag
válasz
katt777 #5315 üzenetére
Musashira is lehet normális ventilátorokat rakni, nálam pl. két db. 1000 RPM-es Kaze-Jyu lesz rajta, összesen 96 m3/h légszállítással.
Ezek papíron halkabbak, mint az 1200-as S-Flex-eim, s elegendő levegőt is szállítanak. Kiderül, a gyakorlatban mindez hogyan alakul. Ha a 4870-re nem jók ezek a megoldások, akkor inkább valami másra fogok cserélni. Hiába erős egy VGA, ha terhelés alatt hangos, arra érzékeny vagyok.Normális ventilátorral a Fridge sem lenne olcsóbb, de hatékonyabb az igen. Viszont a Musashi nekem jobban tetszik.
Még csak annyi, hogy 1300 RPM-es veni az nem hangtalan, az sajnos akár hogyan is, de észrevehető zajt termel. Hangtalannak ez lett volna hangtalan, csak a technika ördöge folyamatosan közbeszólt, így inkább eladtam a fenébe az egészet.
Na, ON.
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #5306 üzenetére
Ha majd érdekli akkor leírom, de nem akarom ráerőltetni azokat a beállításokat.
Az ATI élsimításai oké hogy mások, de hogy sokkal szebb lenne azt nem hinném, néztem anno itt a PH-s tesztet és nem láttam difit a valós képeken. A képminősége sem hinném hogy jobb lenne, már miért lenne az? Amúgy erre is volt teszt itt a PH-n, uazon screenshotok ellőve ATI/nV-vel és nem volt különbség.
Annyi difi lehet az átlagjúzer szeme előtt hogy az nV-ben alapbeállítás szerint csak High-on van a Textrure Filtering Quality, nem pedig very high-on. ATIban ez alapból a maxra van állítva. Persze mindenki úgy állítja be ahogy akarja.
-
törölt tag
válasz
katt777 #5298 üzenetére
Jaj, OK, ezt nem tudtam.
Utána néztem, s tényleg meggyőző, csak a driver miatt tartok az ATI-tól. Az nVidia oldaláról meg leírtad mi a helyzet, az azért gázos. Ők most rossz úton járnak. Legjobb, ha várakozó álláspontra helyezkedem. Februárig sokminden letisztul, addig pedig úgyis kiszolgál ez a kártya, max. az Oblivionban modok nélkül fogok kalandozni.
hoffman:
Már kezdett tisztulni a kép, de azért jól jött az összefoglaló!
-
törölt tag
válasz
katt777 #5292 üzenetére
Tény, hogy ilyen beállítások mellett elhasalna a GTS, de arra az állításra reagáltam, miszerint egy középkategóriás kártyát hanyattvág a játék - ez így nem igaz.
A GTS-en még QTP3-mal is élvezhető, úgy, hogy - akkor pontosítok- a játékon belül minden csúszka, beállítás a maximumra van állítva, s HDR renderrel megy.
Szerencsétlenül fogalmaztam - nem felesleges, inkább csak nem érdemes feljebb menni, legalábbis egy GTS-en nem: még ha képen ki is lehet szúrni, játék közben alig vehető észre az írtnál részletesebb szűrés, viszont a sebesség megsínyli.
Az más tészta, ha a sok mod miatt még egy mai felső kategóriás kártya is zavarba jön. De nem QTP3 a legnagyobb erőforrásevő? Az nálam is fenn van, s a többi mod bár egyelőre nincs, majd azokat is pótolom.
Az Edge Detect kíváncsivá tett, ezt csak ATI kártyák tudják? Az nVidia driverben nem találtam ilyet.
Tervben van a csere, de a GTX285-öt nézegetem. Remélem tudok várni amíg megjelenik, max. olcsóbban veszek 4870-et.FullHD TV-t használok monitornak (LE-32A550), ez 1080-as felbontású.
hoffman_:
Miért, a 4870 az valami pszeudo-VGA?
-
parandroid
félisten
válasz
katt777 #5286 üzenetére
Tápból megvárom most, amíg a kiskerekbe ér a CX400-as Corsair, nagyobbat nem akarok, drágábbat meg pláne nem, erről a sorozatról meg csupa jót olvasni. VGA-ból is a 25e a limit, amit ilyesmire hajlandó vagyok kiadni, ha már ennél többre rászánnám magam, akkor inkább XBOX 360, azon is van Oblivion, és ott nincs ilyen vicceskedés a hardverekkel (mondjuk a modok sem tudom, hogy hogyan működnek, ha egyáltalán).
Azon pedig ismét csak csóválni tudom a fejem, hogy egy kétéves, sőt, lassan hároméves játék egy mai középkategóriás VGA-t (azt hiszem, a 4830-4850-et sorolhatjuk ide) úgy hanyattvág, hogy annak csak a lábai kalimpálnak. Bár nem mondom, azok a képek, amiket itt linkeltek, beindítják a nyálelválasztásom, kár lenne tagadni.
Amúgy, hogy ontopik legyünk, tegnap kézbesítettem az uralkodó medálját (nem szimpi ez a dzsofri fiú), aztán ha már úgyis arra jártam, továbbmentem nyugatra, és megkerestem az ork bajnokfiú apukáját. Meg benéztem Anvilba, azt olvastam, hogy itt bele lehet lépni a harcosok klubjába. Kb itt lett elegem a lila talajból, úgyhogy abbahagytam, ma innét megyek tovább. Ja, és az arénában keresett kisebb vagyonból megvettem valami kísértetházat Anvilban, még majd azt is ki kell takarítani.
p
-
parandroid
félisten
válasz
katt777 #5283 üzenetére
Ne is mondd, egyre kevesebbnek érzem az X1950Pro-t, pedig csak azért vettem, mert alig kellett ráfizetnem a 7600GS-re. De mit is várok egy 8.000 Ft-os VGA-tól?
A félelmetes persze az (már persze a medvén kívül), hogy amikor ez a játék megjelent, ez a VGA még felsőkategóriásnak számított.
Úgyhogy most még megvárom, hogy 25e körül legyen a 4830, és akkor megint csere...
Amúgy a processzorom és a 4GB RAM, valamint a Samsung F1_3D vinyó nevében kikérem magamnak a hardvereszközeim degradálását.
p
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #5270 üzenetére
Jah, lehet szerencsés modcsokrokat összerakni, csak óvatosnak kell lenni. A honlapodon nagyon sok mindent sorolsz fel, sztem annyi minden nem kell, főleg az Oscuro meg ilyen nagy overhaul modok, azok nagyon instabilak, rengeteg buggal.
A lényeg amit mondtam azzal hogyha instabil lesz a játékuk akkor töröljenek le pár gyanus modot, vlszeg megoldja.Amúgy most én sem tom kitesztelni, mert ez a mocsodék winem rosszul lett feltelepítve. Nincsen C meghajtóm...
Kezdhetem előlről az egészet...
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #5214 üzenetére
" Én majd próbálkozok vele (állítólag 11-nél ha még valamit állítasz, akkor az is OK lesz, de nem tudom kipróbálni)."
Az én szerény ismereteim szerint úgy van, hogy a water depth hatást kell kikapcsolni (0ra tenni), vagyishogy ne látszódjon a távolságban a víz mélysége. Ez rontja a víz kinézetét, de ekkor lehet uGridset az egekbe rakni. Próbáld ki. Persze lehet kell más is még nem teszteltem ki alaposan.
Most szívok az XPm-el....Sikerült úgy felinstallálnom hogy nincs C meghajtóm, helyette van E. Viszont így sok jelentős progi nem akar feltelepülni. Lassan idegbajt kapok. Sztem ma este újrarakom (másodszor...
)
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #5254 üzenetére
Én simán csak rákattintok a letöltésre azt lesz valami.....Mindig így csinálom...
Csak ritkán szokott elmenni a kapcsolatom, de miért nem értem. Routeres netem van, vagyis az van rákötve a modemre, aztán néha, ha nézek képeket, bejön hogy csatlakozzak invitelen keresztül, holott csatlakoztatva vagyok...ez miért van
-
törölt tag
válasz
katt777 #5259 üzenetére
Éppen ma gondolkodtam rajta, hogy érdemes lett volna saját kasztot készíteni. A következő karakterem biztos, hogy "Custom" lesz, s nem lovag!
A trainingnek is utánaolvastam, s itt leírják, hogyan lehet akár 200-ig elvinni a képzettségeket! Van lehetőség bőven, de az első karakterrel biztos, hogy nem fogok ilyennel szórakozni, majd a következőnél odafigyelek rá.
Azt hadd kérdezzem meg, hogy a QTP3 a kiegészítők textúráit is feljavítja-e?
-
parandroid
félisten
válasz
katt777 #5256 üzenetére
Olvasom, ez rendben van, de úgy látszik nem volt egyértelmű a kérdés.
Inkább amolyan szerepjátékos tippekre gondoltam, hogy mindenképpen keresd fel ezt vagy azt a személyt / helyet / boltot, mire figyelj, ha már egyszer Imperial Cityben jársz, vagy hogy mit intézz el, mielőtt továbbindulsz a főküldetésben, mert később jó szolgálatot tehet, meg ilyesmik.
p
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #5242 üzenetére
Pont most jutott eszembe, hogy beszéltünk múlt héten a TV ügyvédjéről....
Oké főnök, majd vacsi után rávetem magad a blogodra, azt amit tudok leszedek róla!!! Egy árva "bötü" sem marad!
Következő kérdésem az lett volna, köbö mennyire fog szép lenni és milyen graf beállításokkal megy majd el nálam.
Sajna viszont mostanában nem lesz pénzem E8400-re, ma jött meg a táppízem: 25690Ft..... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #5228 üzenetére
Köszönöm!
Az az igazság, hogy annyira megfertőztél, hogy alig várom már, hogy játsszak vele!
Viszont mindenképpen eredeti, "oridzsi" csomagolásban kell, mert a díszdoboz híve vagyok!
+nézem majd tecsóban, meg Media Marktban is, talán Fehérváron lelek egy darabot.....
Különben a Morrowinddel játszottam, az tetszett!!! -
válasz
katt777 #5212 üzenetére
Jó, de mit fullon?
Ráadtam mindent driverből CCC-ben (8xAA, 16xAniso, adaptív AA), 1600*1200-as felbontás, QTP, BC, NE, Illu, minden max-on, ugrid 9. Eddig is így nyomtam, csak a 4870-nel ez élvezhető sebességgel történik még Cheydinhal-ban is. Megjegyzem, szentem a legbrutálabb igénybevétel a kariknak, a BC-s Cheydinhal.
-
SystemRoot
őstag
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #5187 üzenetére
A hiperszupertitkos kód:
player.setav attackbonus #
#<- e helyére írj egy számot amennyivel szeretnéd hogy nőjön a sebzésed. A sebzés hozzáadódig a weapon ratinghez, ergo teljesen normálisan együttműködik mindennel, beszorzódik sneak attacknál és powerattacknál is szépen. (az inventoryban viszont nem írja ki hogy változott volna a sebzésed)
Sztem olyan 30-40dmget adj magadnak pluszba, persze szinttől függően. Kisebb szinten level30 körül max +20at. Level 50 fele már lehet +40is akár.szerk: asszem miután beírtad a kódot, menteni kell egyet és loadolni, utána lesz csak aktív ha jól emlékszem.
Üdv, SR
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #5181 üzenetére
Egyébként nincs 35%os sigil erősség chamból, csak 30%. Az egyetlen 35%os darab az a Ring of Khajiit gyűrű. Amúgy sztem is csalás azt használni, ez a játék gyengesége hogy engedi kirakni a 100% feletti chameleont, így kb mindent le lehet ölni anélkül hogy visszaütne. Sztem az Invisibility elég lett volna a játékba, a Chameleon nem kellett volna. Néha néha használni végülis még belefér, de minden erősebb ellenfelet leölni így sztem csúnya.
Ha gondolod elmondom az általam használt kódot és akkor erősebbet sebzel fegyókkal. Az ellen uolyan erős marad, és nem kell chameleonnal csalnod.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #5178 üzenetére
De még tutibb a 105% kaméleon.
Pfujj! Hüjjje csííter
SR: Hát nem tudom, hogy megy ez ilyen karikacsapásra... Tudom, hogy nem nagy dörrenés, de nekem akkor sem ment-megy
A mostani legerősebb karim is csak lvl 33 - bár ennek már nem sok ellen akad. Igaz, a difficulty csak felénél járhat... Lusta vagyok gondolkodni, meg pöcsölni, meg pwt-elni. Tényleg, te használtad ennél a karidnál a pwt-t?
-
válasz
katt777 #5176 üzenetére
Émmeg a minap nekimentem az Arénában a soros 3 Mino Lordnak, és pusztán fegyverrel (semmi mágicsku) kardélre hánytam mindet, még pótsün sem kellett. Mondjuk a harcos szerkóm volt rajtam (hevi armor, minden egyes darabja direkt védelemre enchantolva) szal a 84-es védőértékkel nem nagyon tudtak mit kezdeni a bocik.
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #5173 üzenetére
Nem használtam konzolt a fejlődésre, az elveszi a dolog hangulatát. Mellesleg akkor kb 1 sec lenne a lvl49 (sőt a level 100 is
).
Most egyedül annyit csináltam konzolból ami csít szagú hogy a fegyverek sebzését átírtam. Én úgy vagyok vele hogy ilyen magas levelen túlzottan veled nőnek a creature-ök. A sebzésed az meg azért limitálódik, hiszen egy idő után megáll a fejlődés és nem sebez többet a fegyvered. Így pedig egy jól megtermett Trollt, vagy Goblin Berserkert legyakni hát izzasztó dolog. Ez pedig szánalmas olyan szempontból hogy már ultraszuperhősnek kéne lenned.
Egy megoldás a difficulty levétele, de ez láma kivitelezés, mert így az ellen is kevesebbet sebez és nem tud megölni.
Ezért én elintéztem hogy csak a sebzések változzanak. Ha valakit érdekel a kód beírom.
Így számomra realisztikusabb a játék. -
SystemRoot
őstag
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #5163 üzenetére
Sapphireban én nem nagyon bízok már, régen azt hittem hogy jajj de jó márka lehet hiszen az ATI num1 suppliere. De gusztustalan egy cég ez is be kell látni.
Réges régen vettem tőlük egy X800GTO2-t. Át lettem verve, mert a kezdeti típusóktól eltérően(amiről mindenki áradozott hogy mennyire megéri hiszen X850XT), butított kártyákat forgalmazott, amik még az X800XL szintjét is alig érték el.
Aztán ezt bejátszotta az X1800XL-nél, ahol megintcsaka a kezdeti kártyák, minden tesztben X1800XT szintre voltak moddolhatók, aztán amikor megjelentek rendesen a boltban, már egy butított szar volt mind. Ez idáig két átverés.
Egy harmadik régebbi az volt, amikor egyszer vettem egy HD2900Pro-t, a kezdeti modellek 100%ban a nagytesó XT típúsai voltak, 512bites interféccel. Mikor megvettem és vittem haza szépen vettem csak észre az apró kis matricát a dobozon hogy ez "newest 256bit edition!" hát nem szuper?
Csak egy tápcsati volt rajta kettő helyett, és egy butított áttervezett nyákja volt, persze a fogyasztása uolyan szar volt, tehát csak a stabilitása csökkent az 1tápcsatival... De ez még mind semmi, a ventilátor hangja totál elviselhetetlen volt. De komolyan, embertelenül hangos.Aztán összefutottam még egy 4850-el Sapphireból, hát annak meg valami misztikus hibája volt, random fagyasztotta a gépet, és grafikai hibákat csinált. Bónuszként pedig a hűtése egyenlő volt a nullával, rendszeresen túlmelegedett (de nemcsak emiatt fagyott).
Hát ennyit a Sapphireról. Soha nem is volt tőlük egy rendes kártyám se, pedig megadtam rá az esélyt bőven.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #5117 üzenetére
Hát itt se csúf, nem kell aggódni, de Crysis-t még nem übereli, szóval dolgozom még rajta
A képek meg jöjjenek, pangunk egy kicsit...(mondm ezt én.)
SR: Azt hittem elég tájékozott vagyok Obliban, de ez a két dolog Jorustól, meg tőled full új
Ez a szörnyike merre leledzik? Hol keressem? Vagy a hozzá tartozó questet, ha van?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #5104 üzenetére
Dolgozom rajta gőzerővel, de egyenlőre semmi. Kicsit kikurt ideges vagyok. Most jövök a Corábaól, ahol lett kötve ez a szar, a Vodás üzletből. A tag egész normáilsnak tűnt, és kb tudta, h miről beszélt, le is írta, h mit kell berakni és hogyan. Csak itthon meg most szembesülök vele, hogy az általa leírt elérési útvonal nem létezik... Jövőhéten megyek be gépestül
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Ukrajnai háború
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest