Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    Még itt vagyok... :P Máskor 1 hétig semmi, most meg pörög itt a topic, mintha mindenki az utolsókat rúgná, ütné, vágná, varázsolná, szívná... (ja, azt én) Karácsony előtt.

    Hogyan játszhatnék Oblivionnal full grafika NÉLKÜL? :Y

    SR: 20-25% difi a 4870 javára, de ha nem HIS 4850 IceQ4 turbo-t veszel, a 4850-en úgyis hűtőt kell cserélned. Mint írtam, nekem modostul min 27 FPS lett az Oblivion kihajtott 4870-nel, szóval muszáj volt azt venni. Mondjuk akkor vettem, amikor 55k-volt, a 4850 meg 34k... Utóbbiért láttam ma MMarktban 9600GT-t, szóval ez már szánalmas. :((( A "válság" is csak egy marketing, hogy még jobban levegyenek mindenkit, de hát ezt már az elején megmondtam, ahogy évekkel ezelőtt azt is, hogy ezt fogják csinálni. Valahogy roppant ritkán kell meglepődnöm.

    Még mindig nincs VGA-m, szerintem már nem is lesz az idén. Már a Sapphire-nél van, mert nem cserélték, biost sem frissítettek rajta, de belekötöttek az enyémbe, miközben bebizonyították, hogy nem az a hiba oka (ezért is nem frissítettek, hiszen akkor mind mondanának?), állítólag felajánlottak csere VGA-t, amit "én" nem fogadtam el, a kereskedő meg azt állítja (és neki jobban hiszek), hogy nem cserélték, hiába akarta, közben az is kiderült, hogy miközben 2X visszaküldték, hogy "teszt OK", náluk sem indult el több lapban sem, és amelyikben ment, abban is random, szóval kamuhegyek, most már csak a Sapphire-ben bízhatok. Sebaj, ha megcsinálják a karit, kiveszem őke az aláírásomból, ennyit tehetek értük.

    Pitterix: Tőlem ugyan nem kapsz semmit. :P Egyébként meg ezeket a képeket talán nem nálad látod? :F A patchek MÉG MINDIG ott vannak az oldalamon linkestül. Az adott lemezhez/kiegészítőhöz valóakat telepítsd.

    Ma jártam MMarktban, felénk egy sima Oblivion még 4.990Ft... GOTY (azt kerestem), kiegészítő egy szál se..

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák