Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz SystemRoot #5339 üzenetére

    Egy nagy francot. :(( Egy csomó mod az alaptól a patcheken át összerakva, thumbs.db-k tömegétől mentesítve, Data könyvtárra pozicionálva, és jóval kisebbre összecsomagolva, Jorus szerverén van. Ha ezeket nem tőlem szedi le, akkor lesheti a telepítési útmutatókat, másolhatja az egyik könyvtárat ide, a másikat amoda, aztán telepítgetheti a javításokat ugyanígy, törölgetheti a thumbs.db-ket, míg az általam rendbe rakott modokat kicsomagolja az Oblivion könyvtárába (data-ba kerülnek), kipipálja az .esp (és .esm, ha van) fájlokat, és már mehet is a mod managerbe BS-t rendezni.

    Én egy csomó mindent töltöttem/töltök filefrontról, és piszkosul ritka hogy megszakadjon, vagy hogy olyan lassan jöjjön, ahogy te említed, pedig nálam aztán jó, ha átlagban a 100kB/s megvan a net. Az tény, hogy van, amikor letöltésvezérlővel is megszakad. Viszont ennek is van egy trükkje: regisztrálsz, belépsz, és nem lépsz ki, amíg töltesz, így emléxik rád a rendszer, és letöltésvezérlőben folytatódik a letöltés, ha megszakadna.

    Túlterhelés meg bármelyik szerveren lehet.

    Pitterix: Nem a VGA-d a szűk keresztmetszet, bár az adott felbontáshoz a többi cuccod gyenge. De azért elviszi majd. Amúgy én sem zavartattam magam a 3870-nel a városban 17-22FPS miatt, ott úgyis csak bóklászik az ember, gyönyörködik beszélget, stb. Systemroot-nál ehhez jön még az éjszakai vérszívás. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák