Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Nyilván van rengeteg fegyver, írtam is, de Nekem egyik se tetszett igazán. Str-ra fegyvert kerestem, próbálgattam őket, de a Glaive-ig egyik se jött be igazán. Valószínű ki se próbáltam mindent mert már a követelmény és sebzése miatt már offos lett.
Amúgy a flail dexterity fegyver! Azért nem használtam valószínű.
A játék elején még igen is számít az a pár pontocska, mivel 5-6 szint azért nem kevés ott és nem vagy erősebb csak tudod használni a fegyvert. 5 pont vigoron ott még 100 hp.Hozzá tenném, hogy guide nélkül nagyon sok smithing stone sincs a játék elején, tehát max moveset-et próbálhatsz ki.
Mondjuk én a baltákat utálom! Nem tudom miért, de azzal mindig kínlódom. Nem csak itt, az összes From játékban látom mekkora jó, jó sebzés, nem is rövid, elején adja is, de minél tovább használom egyre rosszabb
Amúgy még valami spear-el kéne menni, azt sose próbáltam mert nagyon unalmasnak tűnik, de hátha bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged