Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, de jóval csekélyebb az esélye. Főleg hogy a hardcore Switch gamerek előrébb is kerülnek a várólistán, mert a játékkal töltött órák is beleszámítanak a rangsorolásba. Ez szerintem egy tök jó lépés a Nintendotól, mert így elsősorban tényleg a rajongók kapják meg. Persze a kiskerben tuti lesznek nyerészkedők.
-
pauliboy23
senior tag
válasz
nightmare13 #38 üzenetére
Köszi. Igen, erre voltam kíváncsi.
-
nightmare13
őstag
válasz
nightmare13 #34 üzenetére
Közben láttam a hírt, de ezt nem tudom, hogy európai fogyasztói jogok engedik-e.
-
nightmare13
őstag
válasz
pauliboy23 #37 üzenetére
Nem annyira egyértelmű, mivel ARM alapú a gép továbbra is. Nyers teljesítménye kb PS4.
De hogy teljesítményben optimalizálással mit hoznak ki belőle, az majd kiderül. Lesznek 4K 60 FPS címek is, nyilván nem rengeteg, meg nem is a csúcsgrafikás játékok.
Metroid Prime 4 FHD-ban 120 FPS-sel megy Performance módban pl. -
pauliboy23
senior tag
válasz
Döglött Róka #36 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
pauliboy23 #35 üzenetére
A polcon vagy a kezedben.
-
pauliboy23
senior tag
Hardveresen hol helyezkedik el a gép?
-
Blitz23
tag
Mit gondoltok amúgy? Ebből is scalperkedes lesz?
-
Mustaros
aktív tag
Nagyon pozitívan csalódtam a cégben, képesek voltak egy normális konzolt lerakni az asztalra
-
Felesbandi
senior tag
Most nezem, az uj Donkey Kong is eleg jonak nez ki. Sajnalom am, hogy a Nintendo ilyen tetu ceg, de reszben azert is arazhatnak igy, mert tenyleg jo jatekokat adnak ki, amikre nem nagyon van alternativa. MK8-nak pl. nincs melto ellenfele es evekig el voltam vele (remelem kap upgrade-et).
-
Silenzio
addikt
válasz
callmeakos #3 üzenetére
Alloy. Az. Öntőde edition.
-
Blizz
őstag
Az alap Switch változat természetesen upgrade-elhető lesz az új kiadásra.
A komolyabb bejelentések természetesen a Nintendo Direct végén történtek meg
hiszen július 17-től lesz elérhető természetesen kizárólag Nintendo Switch 2 platformra.
A cikkírónak minden természetes -
heavygrip
senior tag
A Mario Kart World menni fog Nintendo Switch Oleden? Gyerekekkel néztük tegnap a videót róla és eléggé felekltette az érdeklődésüket
nem találtam erről infót
-
Dotemus Marvel Cosmic Invasion jó lesz, és felkerült STEAM-re!
-
anulu
félisten
az valahogy kimaradt, hogy ha nem bundle-ben veszed, akkor a Mario Kart $80 az USA-ban. a Switch 1 kimaradt, 2-vel kacérkodtam, de ha ennyibe fognak a játékok kerülni, akkor kihagyom. elhiszem, hogy infláció meg minden, de ennyit nem vagyok hajlandó adni egy játékért!
-
Feverke
tag
Azt a betyarjat..
Uj Mario Kart igencsak jonak nez ki.
Remelem a mouse mod magaval hozza az RTSek uj korat is.
Sztem oruljunk hogy visszafele kompatibilis egyaltalan egy csomo jatek minden mas ajandek
Silksong volt?? Silksong volt!!
Ez igy mar siman kiraly lenne, majd bepiritanak egy Switch exkluziv Fromsoft "bloodborne" al.. eszem megall...ez a konzol is penznyomda lesz nekik ugy nez ki.
De a vegen az a Donkey Kong Bananza is igen csak izgalomba hozott.
Hat.. Orulunk Vincent! -
nightmare13
őstag
Az árat amúgy hivatalosan is bejelentették? A prezentációban én nem emlékszek rá...
Alzán ez van egyelőre.
-
wjbhbdux
veterán
Igaz hogy én akkor már 6 éves voltam, és nem tudtam a 3 évesek fejével gondolkozni, de én 30 éve sem értettem, hogy miért játszik valaki ilyen ugrabugra játékokkal, amikor már feltalálták a DOOM-ot, és most se értem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #9 üzenetére
Július....17.
-
Döglött Róka
veterán
"hiszen júnlius 12-től lesz elérhető természetesen kizárólag Nintendo Switch 2 platformra."
Hallod akkor most melyik hónapban???
-
Blitz23
tag
A videókat nem láttam csak elolvastam, ami a cikkben olvasható.
Két dolog feltűnt. Az ára ~ 240.000 forint lesz áfával, ami közel kétszer annyi, mint egy új OLED-es switch-é. Erről nem beszéltek korábban előttem.
A másik dolog a visszafelé kompatibilitás. Szemöldök felhúzás számomra a két Zelda játék "Switch 2 edition"-nje. Jól gondolom, hogy újból meg kell venni a két játék switch 2 edition-jént, hogy az ember élvezhesse a jobb grafikát, 60 FPS-el? Hamár kétszer annyiba kerül a konzol, mint elődje, elvárnám, hogy legalább a nagyobb címeket patch formájában frissítsék és ne erőltessék rá az emberekre az újra vásárlást. Igen szemét húzás, ha tényleg meg kell venni őket az új konzolra is. -
Heroes fan
őstag
Jöhetne pc re is a márió meg a metroid 4.
-
Felesbandi
senior tag
Uj Mario Kart jonak tunik.
Ugy tunik vegre van voice chat (ami remeljuk headsettel is mukodik es nem kell allandoan az a UI alul).
Zelda TotK vegre normalisabb felbontrassal es framerate-tel.Lehet bezsakolom megjeleneskor.
-
oriic
HÁZIGAZDA
No hát van itt minden mint a búcsúban
-
Sirandrish
legenda
Jöhet!!!!
-
Atyaisten mi lineup volt
Most valahol örülök hogy pár hete nem vettem meg az ROG Alloy X-et, mert két handheld nem férne meg nálam, és ilyen címek láttán én inkább Switch 2-re akarok beruházni.
-
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Visszaszámlálás
-
Sirandrish
legenda
Oh oszt kit érdekel?!
Mondjuk már mindent betáraztam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Összeszedtük egy csokorban, hogy milyen játékokról és információkról szólt a legutóbbi Nintendo Direct.
- Jófogás tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest