Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Sziasztok! Már egy ideje van ebay-em, minden rendben volt eddig. viszont egy hónapja egy megbízható angol autósbolttól rendeltem egy átalakítót, viszont ő nem azt küldte, amit én rendeltem, 38 érintkezős helyett 14-est küldött, pedig a termék képén is 38-as van. Írtam neki, hogy rosszat küldött, kértem ebayen item returnt, ezt írta vissza:
Commentsef: 406650 Hello, Could you please return the item back for a replacement or refund to following address: PO Box 201, Manchester, M34 0BJ , United kingdom, (Attention: only UK Royal Mail delivery to PO Box address.) and please also enclose following information: 1.Ref number, ( Ref 406650) 2.your ebay id, 3.your delivery address 4.return reason Please MUST provide above information. Or we will be unable to process the return because we are unable indentify where the package is from and who send the package. We will process your return once we receive the item back. Thanks. Iris
followed up, If you have the original envelope and address label, you can return by------ Free Return Method ------ Please pack it back in the original envelope, fully cross/delete your address on the front and write refuse or return to sender , and please just **** drop it into any pillar post box on street **** . Then you don t need spend time in the queue at post office and also don t need to put additional stamp again, the item will be return to us as there is our return address on the envelope. (to avoid hassle, don t need go to post office.) Thanks. Iris
Nov 27: The seller sent you a message"A kérdésem az lenne, hogy most egyszerűen visszapostázom neki a adaptert a megadott címre? Attention: only UK Royal Mail delivery to PO Box addres. És mi ez a PO Box, el sem tudom küldeni akkor küldeni neki ha only UK Mail? Ha megkapta a csomagot visszakapom a pénzem? Majd újra megrendelem tőle és remélem, hogy most jót küld? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest