Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz CoolBoy323 #42918 üzenetére
Ez nem a kikerülése, hiszen nem az a téma hogy hol találsz olyan szállítót aki megbundázza a dolgot és áthozza garantáltan vám/áfa nélkül - ámerikából ilyen is akad pl, csak drága és nem mindig éri meg - hanem szimplán szerencsejáték, amiben rontják az esélyeidet a nagyobb nehezebb csomagok
(#42868) V/
(#42863) Degeczi
(#42862) thomasaJött már sokminden kisebb és nagyobb is nekem és ismerőseimnek és eddig nem sok dolgunk volt a vámosokkal... Hallottam már valakiről akinek mutattak egy képet egy olyan emberről akinek olyan nagy és nehéz csomagja jött át kintről ami 3-400e volt ámerikában - itthoni boltban 800e-1M Ft lett volna - és letojták, simán átjött értékbiztosított postaküldeményként! Persze ő is beleszámolta hogyha ráhúzzák a vámot, áfát akkor is megéri neki, de szerencséje volt... Szóval én nem aggódnám túl a dolgot, csak át kell gondolni hogy a szerencsejátékot bevállalod e...
(#42919) Tikakukac
Sztem OTP deviza eladási vagy MNB árfolyamokat néznek. A sok nem az lesz ha pár %-al rosszabb árfolyamon váltják mint mondjuk a bankod, hanem hogy az 50e-es tételre ráhúznak ~10% vámot, 27% áfát plusz még valami 1.5-2e Ft kezelési költséget is, így bőven 20e felett lesz a lehúzás a pakkon. Ha külön külön rendeled és peched van, akkor a kezelési költséget is kifizetheted mindre egyesével, viszont ha jól rémlik akkor 150$ alatt nincsen vám csak áfa, így még mindig jobban jössz ki akkor is ha megfogják egyesével az összeset...
[ Szerkesztve ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest