Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17096 üzenetére
Itt az előzményekbe egy S és egy M-es re is licitáltál.
Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
bul07
nagyúr
válasz Daniel Alves #17092 üzenetére
Akkor írd meg nekik hogy küldjék el még 1x de ha nem jön meg dec.17-19-ig akkor refund-ot kérsz
45nap előtt mindenképp le kell zárni vagy így vagy úgy , mert az újra elküldött termék simán ki csúszhatAmúgy az a Sale date: 11/09/11 hogy lehet, mert nekem a középső mindenképp a hónap
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17092 üzenetére
1hónapba telt mire kifizetted??
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17089 üzenetére
Az eladó feedback-je?? mennyi volt az eladása???
Szeptember óta nem reklamáltál neki???
Mikor kaptad meg a terméket??Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
bul07
nagyúr
válasz Daniel Alves #17089 üzenetére
Szeptember 11.-én vetted meg ?
Ha igen akkor a refund-ból kicsúsztál nem kicsit, így a pénzedet már nem kaphatod vissza
Próbáld meg elküldetni még 1x , vagy küldjenek mindkettőhöz párt , lebegtesd meg neki a negatív értékelést végső estbe[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Hát ez eladó, vevő kapcsolat, ha te teljesítetted a fizzetést akkor ell lehet várni hogy azt küldje amit rendeltél
Mert simán lehet hogy azért küldtek más méretett mert nem volt nekik abból amit rendeltél és úgy volt vele hogy bepróbálkozik hátha nem reklamálsz[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Daniel Alves #17084 üzenetére
Honnan rendelten meg és mikkor mert nehogy kicsússz a 45 napból
De amúgy kérd azt hogy küldjön párt a meglévőkhöz kárpótlásul a kellemetlenkedésért
[ Szerkesztve ]
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17084 üzenetére
Remélem még nem értékelted??
Igen írj neki levelet és csatold a képet, amit ide linkeltél.
Kérj tőle másik pár kesztyűt (M-es méretben) vagy kérd a pénzed vissza.
(#17083) bul07__Csak megértő az ember. Belefért a postaköltség ára. Nem azért mert sok a pénzem, hanem a fiamnak örömet tudtam szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Írok neki akkor egy üzenetet és ha nem küld cuccot akkor pedig megy a negatív szavazat! Csak az a gond hogy haveromnak vettem...
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
bul07
nagyúr
válasz Daniel Alves #17079 üzenetére
Először is ne értékeld az eladót
Majd írd meg neki hogy különböző méretű kesztyűt küldtek és
Vagy visszakéred a pénzt, mert így nem tudod használni
Vagy küldje el még 1x , ezt csak akkor érdemes ha közeli a feladó mert a vásárlástól számítva 45 napon belül meg kellene hogy érkezzen megint ,hogy legyen esélyed refund-olniÉn a pénzt kérném vissza és megrendelném még egyszer , mert így a 45nap újraindul
(#17082) 1Room
Én simán közöltem volna vele hogy nem azt a méretett küldte amit rendeltem és nem tudom használni és refund-ot kértem volna, és ha vissza akarja kapni a pólót utalja el a postaköltséget[ Szerkesztve ]
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17079 üzenetére
Én Honkong-ból rendeltem egy l-es pólót, de S-es méretet kaptam.
Reklamáltam.
Ki kellett fizetnem a postaköltséget asszem 5dollár volt, 2hét alatt megérkezett az L-es póló.
Megtarthattam az S-est, azzal a feltétellel, hogy sok pozitív értékelést adjak neki.Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
kerekfej
addikt
válasz Daniel Alves #17077 üzenetére
Értelemszerűen reklamálsz ha akarsz.
-
1Room
tag
Vissza írni az áru küldőjének, és reklamálni. (Fényképezd le.)
Jó esetbe küldi az M-es pár kesztyűt.
Rossz esetben nem válaszol.Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
bul07
nagyúr
Különböző méretű a jobb meg a bal kesztyűt küldtek?
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Akkor mi a teendő ha egy pár kesztyűt rendeltem és az egyik S-es a másik M-es méretű?
A lényeg hogy M-es méretűt rendeltem...
kép[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
1Room
tag
Vagy van pl.:
Ez ITTHonkong-ból 150 dollár és az ár tartalmazza a postaöltség díját.
Várom a válaszokat.
-
1Room
tag
válasz Daniel Alves #17072 üzenetére
Igen használom, de ilyet, erre pont nem találtam, és ezért érdeklődöm.
Odáig eljutottam (más termék esetén) 25%-ot meg kell fizetnem, de a vámról nem esik szó.
Ajándék, vagy cég termék megjelölésével meglehet úszni a a 25%-ot és a vám árát.Ezért bizonytalan vagyok.
Szeretnék pontos választ kapni.
Azért köszi, hogy segíteni próbálsz.[ Szerkesztve ]
-
1Room
tag
Sziasztok.
Vásárolnék a ebay-en Dj eszközöket.
Tehát pl.: veszek 2db cd lejátszót és 1db keverőt rekkben, kb az értéke 300000Ft.-
Ez vámáru köteles.VAn tapasztalata valakinek?
-
-
Snowy_owl
őstag
válasz Winner_hun #17066 üzenetére
És mennyi időm van fizetni vajon?
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
not_to_do
csendes tag
heló!
nem ebay, de hasonló, bocsi az offért, de a másik topik nem pörög
amazonról szeretnék rendelni otp-s webkártyával (mastercardot szimulál) , ez a dolog mennyire biztonságos és kivitelezhető?köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Venni akartam valamit ebayen, de megfeledkeztem arról, hogy nincs elég pénz a számlámon.
A képen a bekarikázott gombra nyomtam, majd bejött egy újabb hasonló oldal, ahol megköszönte a vásárlást, de még mindig ott volt alul a buy it now gomb talán. Ezután megjelent a my ebay oldalamon mint megvett cucc. Ez most akkor egész pontosan mit jelent? Így, hogy nem tudta levenni a pénzt, miért írja megvett cuccnak?
üdv: mraco
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
kerekfej
addikt
Már 328Ft felett van a paypalon 1€. Kinek mennyinél telik be a pohár
-
kerekfej
addikt
248Ft a paypalon 1 nyamvadt $
-
Borsika76
csendes tag
Szisztok!
Hong Kongból rendeltem 11 kis tételt. A feladó megírta, hogy külön-külön csomagolta és adta fel uazon a napon. Kedden megérkezett 2 db, de azóta semmi. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Van esély, hogy a többi csomag is befut pár napon belül?
Előre is köszi a választ! -
bul07
nagyúr
válasz #59816064 #17050 üzenetére
Nálam is van valami gond , nem hoz semmi információt egy olyan kódra amire még két napja hozott, és az utolsó bejegyzés az volt hogy hong konból elindítva ( RB417285308HK )
-
törölt tag
Kipróbálná valaki hogy nála működik e a posta nyomonkövetés?
Már azt írta hogy elengedte a vám, de most megakartam nézni és nem hoz ki rá semmit. -
csicsaaa
tag
Hong Kong-i online boltok címét, vagyis távolkeletiekét, betudná valaki linkelni, ahonnan persze meg is érkezett a megrendelt árú!
Előzőekben írták hogy ahonnan én is rendeltem elküldik de azt várhatom...Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
csicsaaa
tag
Hong Kong-i online boltok címét betudná valaki linkelni, ahonnan persze meg is érkezett a megrendelt árú!
Előzőekben írták hogy ahonnan én is rendeltem elküldik de azt várhatom...Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
Taru
tag
válasz jooker82 #17034 üzenetére
Ott semmit. Withdrawt kell csinálni, amit akkor tudsz ha több mint 10 dollár amit le akarsz kérni. Felső sorban Withdraw, majd Withdraw funds to your bank account, beírod mennyit és hova (ha van bankkártya és bankszámla is, vagy több bankszámla akkor lehet választani) majd continue és vársz.
[ Szerkesztve ]
-
szamovar
tag
válasz kerekfej #17037 üzenetére
Én csak a kártya beállítási lehetőséget látok. Hol lehet ezt beállítani?
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
kerekfej
addikt
-
jooker82
nagyúr
Hello
A Paypalnál alul, ahol az átutalásaim vannak,a tegnapi dátummal" Refund from"(visszafizetés) van az egyik összeg mellett.... Ott mit nyomjak,h vissza kerüljön a pénz a a számlámra??
Az egyik vevő nem küldte a terméket igy visszautalta az ebay a paypalra...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
bul07
nagyúr
válasz radi8tor #17025 üzenetére
Azért van előnye is a PayPal váltásnak mert refund esetén forintba annyit utalnak vissza amennyit forintba levontak a kártyáról, persze ennek csak akkor van jelentősége ha végre erősödne a forint
-
szamovar
tag
válasz faresz5 #17029 üzenetére
A fiókvezetővel beszéltem és vele is egyeztem meg. Azt mondta nem kell külön kártya, elég ha az eddigi kártyához a forint mellé, hozzárendelünk dollár számlát is. Magyarul most két számla tartozik a kártyához. Ha felveszek pénzt, automatikusan a forintot választja Magyarországon belül. Ha viszont szeretnék mondjuk online rendelni, arra kell a dollár, hogy elkerüljem az egyéb költségeket. Magyarul a banknak nem kell váltania, mert csak beviszem a dollárt és rárakják. Ez így is történt, csak akkor azt nem értem, miért emelt le +3 dodót az előző hozzászólásomban leírtak szerint.
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
-
szamovar
tag
válasz radi8tor #17025 üzenetére
Átállítottam ahogy mondtad és a következő történt. 116,97$ volt a számlámon, most leütöttem egy 46,65$-os tételt, így 116,97-46,65=70,32$-nak kellene maradni(a paypal költségeit nem ismerem). Ehelyett maradt 67,92$.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
szamovar
tag
A paypal totyikban nem kapok választ, így gondoltam megkérdezem itt. Ebayen szeretnék rendelni paypal fizetéssel. Van egy dombornyomásos Unicredites bankkártyám, amihez eddig forint számla tartozott. Hogy elkerüljem a bank által elvégzett átváltásokat, bementem egy fiókba és nyitottam egy dollár alapú számlát is, amit hozzárendeltem a kártyámhoz, így ha belépek az online bankomba látom külön mindkettőt. A forinton volt 1000 ft körülbelül, a másikra pedig már a bankban ráraktam 160 dolcsit. Mivel nem találtam semmi számlára vonatkozó beállítást, gondoltam majd automatikusan a dollárról fogja lerántani, mivel ugyanaz a devizanem. De nem így történt. Először leszedte a maradék pénzt a forintról, majd a dollárokat kezdte lekapkodni, de azt is úgy hogy forintként látta és elvégezte a megfelelő átváltásokat. Ezt sürgősen orvosolni kellene, mert így nincs értelme az egésznek. Segítsetek legyetek kedves.
-
faresz5
senior tag
válasz Darellus92 #17020 üzenetére
+25%biztosan+3% vám esetleg,plusz a posta által ügyintézés címen átvett összeg.
-
Darellus92
aktív tag
Rendeltem az ebayról egy telefont. Éppen vámkezelés alatt van, már el is küldtem nekik a számlát. A telefon 285 dollár volt a posta 31 dollár. Az kb. 75 ezer forint. Tapasztalatok szerint mennyit kell majd még fizetnem?
HTC = Help This Company
-
Taru
tag
válasz r3dsnake #17018 üzenetére
http://www.dhgate.com/1pairs-justin-bieber-shoes-high-skate-board/p-ff8080812c9c54c8012cbc47b4bb501f.html
vagy több darabhoz:
http://www.dhgate.com/skateboarding-shoes-super-couple-dancing/p-ff808081306e978b01306eb65f982461.html
Van többféle is, nem tudom melyiket nézted, nézz körbe az oldalon. De most szólok, hogy ez mind másolat (persze ha az nem gond akkor hajrá). Ha itt nem találod akkor valszeg fenn van az aliexpress.com-n de mondjuk onnan kissé rizikós rendelni, de meglehet próbálni (az is escrows, de simplán az alibaba.comról inkább ne, az kamu, szerintem azok semmit sem küldenek el és nincs vásárló védelem).
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz maathe #17017 üzenetére
volt szerencsém személyesen 2-3 vaterás példányhoz, amellett hogy atomjól néznek ki, 25k-val olcsóbbak a boltitól. de érdekelne honnan szerzik. csak 80$ környékén találok külföldről, bárhol nézem. nem lenne rossz 50-60 körül. tuti, hogy ennyiért szerzik, csak nem tudom honnan.
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
nem tudjátok esetleg, hogy a vaterán lévő olcsó Supra cipők honnan lehetnek? kb 13-14ezer vaterán, de szeretném még olcsóbban beszerezni. ebay-en nem találtam, vagy csak rosszul keresem? köszi!
-
DJPizsi
csendes tag
Nem tudjátok mostanában mennyi idő amíg ideér egy csomag? A trackingem szerint 7-én adták fel és "departure from outward office of exchange" van 15-e óta. Tehát még meg sem érkezett Magyarországra.
-
vipnolf
aktív tag
Sziasztok!
EMS-sel várok küldeményt kínából. Van valakinek tapasztalata a postás vámügyintézéssel kapcsolatban? Elvileg 15 dolláros GIFTként jön a cucc és nem is nagy, (1,5kg). A gondom az, hogy 2011.11.10 óta vámkezelésre vár státuszban van a tracking szerint. Ez nem tudjátok mit jelent?
Hozzá sem kezdtek még vámolni mert be vannak dugulva a cuccok vagy már vámolás alatt van csak valami gebasz van vele?Köszi
[ Szerkesztve ]
XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
faresz5
senior tag
válasz runner 125 #17007 üzenetére
vásárolj kártyával(paypalon) és akkor nem kell semmi jutalékot fizetni, meg várni az utalásra.
-
runner 125
nagyúr
Hi!
paypal.de-re magyar számláról lehet pénzt utalni? Sima német számlára a magyar ft számlámról kb 5000ft-nyi ajró utalásááért 1600ft-ot akart felszámolni a bank.
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
zoli03
őstag
válasz Winner_hun #17002 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az ilyen nagyobb csomagokat automatikusan kibontják. De ezek szerint, ha meg is nézik, akkor se biztos a vám. Bár az a párezer forint nem lenne vészes.
-
zoli03
őstag
Rendelt már valaki RC helikoptert? Rendeltem egyet, viszonylag nagy doboza van (legnagyobb oldala kb 60 cm), értéke 49 USD. Ezt már jó eséllyel megvámolják nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest