Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taru
tag
válasz jooker82 #17516 üzenetére
Nem lehet nekik írni, végig zongoráztam az egész listát de nincs email cím, illetve levelező folma sincs mostmár. Ergo, ha gond van, kénytelen leszel telefonálni nekik. Esetleg válaszolj arra a levélre amiben részleteket kértek, értesítettek a case folyamán. Ha szerencséd van nem automata levél és lesz aki válaszol.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz jooker82 #17335 üzenetére
Ha még csak egyet, de három különbözőt rendeltem.
Itthon sajnos nem lehet kapni, én meg "bedőltem" a szép dumának: persze, hogy eredeti, van hozzá számla is adidas boltból, stb..
Képeken is eredetinek tűnt.Kézbe fogva is elég jó, persze számla nincs hozzá, de nagyon rafkós volt az eladó, egy eredeti azonos adidas termékről megszerezte a hologramos címkét és spárgával rárakta a felsőre.
Igazából a spárga volt az első furcsa jel.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Taru
tag
válasz jooker82 #17034 üzenetére
Ott semmit. Withdrawt kell csinálni, amit akkor tudsz ha több mint 10 dollár amit le akarsz kérni. Felső sorban Withdraw, majd Withdraw funds to your bank account, beírod mennyit és hova (ha van bankkártya és bankszámla is, vagy több bankszámla akkor lehet választani) majd continue és vársz.
[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
válasz jooker82 #16986 üzenetére
Paypal fizettél ebay-es vásárlást, vagy elutaltad az összeget ajándékkénét
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest