Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
Az EA foeum tele van vele hogy nem indul el a játék pc-n, ahogy nálam sem pedig nem egy alap gépem van. Szar a játék.
Aztán akinek elindul pl konzolon azoknál meg olyan lagg van sokszor hogy amiatt játszhatatlan. Vicc. Annyire be kellene perelni ezt a céget.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
raven84
senior tag
Ki hogy kezdi? Milyen objectivokat érdemes csinálni? Vagy squad battles orrvérzésig?
Kit evoztok? -
Zimmi91
addikt
PC megint hozza a szintet, belépek a Storeba és kifagy a játék, hát hogy én ezt nem fogom megvenni az is biztos
" Just remember Manchester is RED! "
-
sumi4623
tag
Heroban megkaptam ezt a noir nevezetu egyent.. nem egy raketa de kivancsi leszek ra.. plusz a pakkok nem igazan adjak jelenleg
-
mettek
addikt
2k-ben ne bízz, retek kiadó, rosszabb mint az ea. Én alapvetően NBA fan boltam amikor a 2k elindította a szériát de mára olyn szinten mikrotranzakcióra épülő fos hogy nem hiszem el. Ahhoz hogy a sztori módban fejlődni tudj vagy beleteszel napi 6-8 óra játékot vagy cointvásárolsz. Ennyire kevés fejlődési pontot kapsz a meccsek után. Undorító
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
-
Yodamest
veterán
Az ultimate módot én tök megértem, mint rpg kedvelő. Ez voltaképp egy rpg mód, fejleszted a csapatod, keresed a legjobb csapattagokat a pozíciókra, van egyfajta ilyen progress érzete. Én nem tudnék hosszútávon csak adott csapatokkal játszani, fix játékosokkal pl. az nagyon snassz. Olyan mintha football managert átigazolások nélkül játszanék, azt sem bírnám úgy.
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
Nem akarok senkit megbántani, de azért nem fejlődik a játékmenet semmit évek óta, mert mindenki teljesen rákattant erre a lehúzós ultimate játékmódra. Ha kutya nem játszana vele, csak a karrier móddal, akkor fejlődne maga a játék is. Nem értem mit élveztek annyira ebben az ultimate módban... Ja de igen, szerencsejáték szindróma. Emiatt vagyok én annak a bizonyosnak a rossz oldalán. Remélem igaz a pletyka és a 2k letesz egy király focis játékot, ha már a pes a földbe állt azzal f2p förmedvénnyel
-
Jinxb1rd
addikt
Másnak hány evot mutat a rendszer?
We are only Stardust...
-
Yodamest
veterán
Skacoook, holnap jelenik meg a játék ha jól tudom. Az örök kérdés: visszatérni vagy sem? Mondjuk jó helyen kérdem, de hol máshol ha nem itt, nem? A 24 nekem teljesen kimaradt és a 23 is úgy alakult akkor, hogy korán abba lett hagyva. Szóval mondhatni volt egy nagyobb szünetem, aki már játszott vele esetleg milyen a játék?
-
Sirandrish
legenda
válasz Digestive #277 üzenetére
Szerintem ezt az előző verzió is kiírta elsőnek, nem?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
miro.
senior tag
App? Nem ma 19.00?
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Digestive
veterán
Nektek is jött ilyen figyelmeztetés paletoolsnál/paledroidnál?
-
toxicjew
addikt
Ha a pontra gondolsz akkor igen, gondolom. Nem rendeltem még elő a játékot egyszer sem. Mondjuk most eléggé megjött a kedvem, szóval lehet kivételt teszek mégis. A többi bónusz, tehát a hero meg fasz tudja mi volt benne, az majd tán novemberben. Sztem most csak a fifapontot kapod meg, meg azt a pár kozmetikai cuccot, illetve tán egy evot.
-
Gaborz1
senior tag
Xbox-os utazásra gondoltam.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Jinxb1rd
addikt
Pc esetén a vpn most működik, ha más zónát állítok?
We are only Stardust...
-
Gaborz1
senior tag
Új-Zélandra utazott valaki?
Ha igen, hogy csinálta?iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Jinxb1rd
addikt
válasz toxicjew #258 üzenetére
Meg egyébként is a játékot elindítva, meg játszva 1-2 meccset esni fog egy halom pakk, semmi értelmét nem látom a csapat összerakásnak ilyenkor még. Inkább vettem ezüst meg bronze playereket akiket érdemes evoztatni.
Nekem egy Iago Aspas eddig a legjobb drop.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #257 üzenetére
Nem mintha bárhova kéne sietni, a játék még meg sem jelent Már van egy 80as informom
-
toxicjew
addikt
Na paletools beizzítva, mehet az sbczés
-
mettek
addikt
Meg hova erőlködjek munka gyerek mellett. Én nem főállású streamer vagyok aki a megejelnés előtt megkapja a játékot és teletolják már most OP lapokkal meg zsetonnal.
Web appban összeraktam egy 78 koruli csapatot, majd azzal indulok. Ezek a streamerek meg már most vinivel meg tevezzel rohangálnak, vicc. A mai nap tutira fel van csavarva a premium lap osztás hogy a twitchen nyáladzó emberek elcsöppenjenek és majd holnaptól mehessen a mikrotranzakció ezerrel. Ez csak erről szól. Persze holnap már leljebb veszik a prémium lap osztást.
Szerintem ez az oka hogy nem adták oda előre a 4600 fifa pontot sem hogy a halandók ne jussanak jó lapokhoz mert az rontja a mikrotranzakciós bizniszt. Majd holnap elkölthetjük semmire sem jó pakkokra.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
thebigK
addikt
jött egy militao ide valamelyik sbc-ből, de egyelőre még a játék sincs meg, csak a webapp pörög, nemtudom kívánja e a lelkem ezt a grindot megint
'I hope you win the war you tell no one about'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest