Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csabroncka

addikt

válasz JrCsG #5316 üzenetére

Összességben nagy gond nem lehet belőle, szerintem, mert a többi rendszerhez hasonlóan a memória tárolja az indításhoz szükséges információkat amiket feszültség alatt tart.

Ebből gyakorlatilag az következik, hogy az üresjárati "alvó állapot" energiafelhasználása egy hangyabokányival magasabb lesz.

(gyakorlatilag azt csinálsz amit akarsz)

Android:

Szóval a Kodi működik, de alapvetően nekünk arra lenne szükség, hogy a Dune GUI legyen flottul megírva, ugyan a realtek csipes liszenszek és kodekek (az én személyes véleményem szerint) magára a GUI-ra vannak aktiválva, tehát emiatt a kodi tudása szerintem részben korlátozott.

Stabilitással egyelőre gondom nincs, formátumban sem válogat (mp4 akad - ez bug), amennyiben a felirat és a BD menü javítódik szoftver szinten hozza nekem a 102 szintjét!

Teszteltem a hangot, nekem a HDMI hang meggyőző, semmilyen negatívumot egyelőre nem tudok elmondani a bekapcsolástól a lejátszásig.

A kép minőségét remélhetőleg felhozzák a zappiti szintjére, akkor pedig az is rendben lesz - ahogy írtam korábban önmagában jó dolog lenne ha sikerülne a DUNE GUI-t közel tökéletesre megcsinálni és ezzel számos lehetőség nyílna a fejlesztésre az androidnak köszönhetően.

Amit várok:
    - telefonnal kezeljem a cuccot
    - legyen zenei Jukebox
    - HBO GO android TV applikáció
    - Youtube többcsatornás hang

Amit ki akarok próbálni:
    - webkamera csatlakoztatása és messenger használata

Tesztelt okosságok:
    - képernyővédőnek óra helyett lehet változószínhátteret adni
    - ha az android háttérképét változtatod, akkor a bekapcsolás után amíg feláll a DUNE GUI ezt a háttérképet lehet látni, a rendszerem alkotóit raktam ide be érdekesség képpen (logók..stb)
    -Androidhoz hasonlóan a nagy helyet igénylő applikációk mehetnek külső tárolóra, pl ami nagyon jól sikerült az a Syno DS Photo alkalmazás, teljes mértékben a TV távjával irányítható Android TV apllikáció, ugye itt sokszor az a szar, hogy egérre lenne szükség.....
    Le kell tesztelnem:
    Dune GUI fix ip címet ad
    Android DHCP-t ír (valószínűleg utóbbi az igaz)

Andorira az applikáció telepítéseket az Aptoide TV-n keresztül kell csinálni, akkor minden működik rendesen!

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák