-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd334
tag
válasz Blizzardking #69197 üzenetére
A nanonál eddig uruav 550mAh használtam, de nagyon felfújták magukat és már csak 1-2 perc körül lehet repülni velük. Most vannak úton emax 450mAh akksik. Az a fura, hogy a snapper7 kamja nagyon jó képet ad normál körülmények között. Nagyon jól írányítható kezes kis gép. A háromágút nem próbáltam. Érdekes módon nekem S7 crazybee FC-je szépen teljesít, de azóta volt más crazybee/happymodel FC-m, ahol 10m után jelvesztésem volt. Én már nem bízom meg bennük.
A 85mm az nagyon megy 1102-vel. Igen shutterbug munkáságát nagyon kómálom. 85mm ből már két gépem van (összejött a pótalkatrészekből ) A másikban runcam nano 3 kamera volt és kisebb vevő és VTX így könyebb lett, de nekem nincs szerencsém a runcamekkel. A runcam3-ban egy ütközés után belül levállt a lencse(ahogy olvastam ez jellemző ezekre), gyk. javíthatatlan. Korábban meg runcam2 nano-nak pedig valami tápproblémája lett, így most visszakerült bele a caddx eos2. Most van úton foxeer razer nano és a Flywoo háromszög VTX, illetve előrendeltem Caddx Ant-t. Lehet azconfigot is feldobom majd a rotorbuilds-ra. Majd frissítem a micro 2s képeit is, mert azok nem a legfrisebbek, de a konfig az rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Blizzardking #69197 üzenetére
85-ösbe már érdemes 11xx motort tenni, mert kb 60g lesz aksi nélkül. A 1102 meg nagyon oda fog verni a 08xx-nek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- OpenMediaVault
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest