-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Ezt a buildedet nem ismertem, viszont a nagyobb 85-ös, a tie micro 2s le van mentve mint irányadó konfig. Azért respect, az és a shutterbug 85 az iránytű a majdani 85-ös gépemhez. (Már kb összeállt a fejemben).
Ami a nanot illeti, nagyon hasonló az enyém is, csak nekem crazybee F4 frsky lap van benne (gondolom később építettem). Most fogom kipróbálni a 3br 0802-eseket, előtte az a happymodel volt benne amit linkeltem. Nekem az általad linkelt gemfan prop nagy kedvencem, de ugyanennek a 3 tollú változata mégjobban bejött. Végre mintha többet menne vele, és jobban is gyorsul. Kanyarokban talán nem olyan feszes. Érzésre. Én gnb 450-es aksikkal tolom, az 520-astól féltem hogy túl nehéz. Sajnos hülye voltam és csak 4 mocit rendeltem a 3br-ből. A canopym a kis uszonyos mobula 7-é, az irtó cuki 😂
Rendeltem egy flysky vevőt gombokért, mert jókat írtak róla és nagyon bena hatótávom van a beépített vevővel. Kíváncsi leszek... A 85-ös whoop nagyon odaver neki a 1102-esekkel?"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Androidos fejegységek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Bambanő háza tája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest