-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Én a Taranishoz kevésbé értek. Q7-em is van ugyan, de a csatorna átfogásokat alapon hagytam. Általánosságban el tudom mondani, hogy miért nem jó kitekerni 150-re.
Graupnernél, Futabánál, Multiplexnél az lehet a gond, hogy a csatornák egymásba "lóghatnak". Ez persze a régi PPM, de még a modernebb SPCM modulációnál is igaz. Nem vagyok biztos, hogy a 2,4 GHz-es rendszereknél a modulációba bele tud-e ez szólni. Ezzel együtt nem minden szervó alkalmas a +-150-es átfogásra.
Mindenesetre általános gyakorlat a modellezésben az volt, hogy a rádió alapon, trimmek alapon és mindent igyekszünk mechanikusan középre állítani. Aztán berepüléskor jöhetnek a trimmek. Az újabb rádióknál jelentek meg a túlvezérlés lehetőségei. Van, hogy hasznos de szerintem ha anélkül is megy a dolog akkor nem kell azt beállítani.Tudom, hogy a kérdésed most egy FC-re vonatkozna amiben nincsenek szervók de valójában ott is hasonló jelek és átfogások érvényesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- OpenMediaVault
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest