Új hozzászólás Aktív témák

• Szancsó

aktív tag

FlySky FS-I6X távot használ még valaki? Olcsónak olcsó volt és jó is lenne (célnak nekem megfelel), de igényli a törődést...
    Most a másik gimbal -omon is beadta a kulcsot a vertikális érzékelőnél valamelyik forrasztás. Éreztem, hogy valami fura, de kellett három zakó mire rájöttem, hogy egyébként majdnem folyamatosan kompenzálok, mert sokszor elkezd jobbra pörögni (roll) magától. Múltkor ugyanez volt a másik stick -nél, akkor önállóan fordult (yaw): egy-egy pötty ón + ragasztópisztolyból némi fixáló anyag és redbejött, de na. Valamit sejthettek am. a készítők, mert már volt ott egy adag sárgás trutyi rögzítés gyanánt. Csak azért nem 10 perc volt a javítás, mert utána még gépre kötöttem és az endpoint -okkal szórakoztam kicsit, hogy pontosabban be legyenek lőve.
    Mondjuk képeket csinálhattam volna ... de nem tettem :) (Majd ha valakinek ilyen gondja lesz szétszedem, illetve valahol a rögös kínai utakon közeledik már tartalékba gimbal, azon lehet majd demózni.)

My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

Új hozzászólás Aktív témák