-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko 959
csendes újonc
válasz AMDaZERG_1 #48138 üzenetére
Hasonló eset történt meg velem. 2 hete hétvégén kint repültem a mezőn, igen magasan voltam felvételt készítettem az ekennel proba keppen mivel lecsereltem a lábakat a bugs 3-on hogy ne lógjon bele a kepbe. Valami hozzáért a labamhoz, leneztem egy kutya, nem vicsorog semmi gond. Vissza felneztem az egre a gepet sehol nem lattam. Ovatosan kezdtem leengedni hogy majdcsak hallom a motor hangjat, ehelyett nehany masodperc mulva pittyeget a távirányító hogy a hatokor szelen van a gep majd pedig ujabb masodpercek mulva hatokoron kivul kerult s gondolom valahol lezuhant. 2oran at kerestem a taviranyitoval ugy hogy nem mertem kikapcsolni hatha ujra kapcsolatba kerul a géppel, de sajnos semmi. Ezért gondolkodom a következő gepen hogy csak gps-el rendelkezot veszek. Azt legalabb nem viszi el a szél.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest