-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TromF
tag
válasz Pikachu24 #22561 üzenetére
Koszi. Nekem is ilyen a szogtarto, azt kaptam hozza, csak csovek nelkul. Egyebkent jol muzsikalna, csak meg felfele ivel a raceres palyafutasom, a racere meg sokszor le, es ez tul sok ennek a konstrukcionak.
@fape: Koszi, ez tunik a legjobb megoldasnak. A komment irasa utan gondoltam at, hogy rugalmas de formajat megtarto, nem fem es konnyen hozzaferheto merevites a vastag kabelkotegelo lesz, ahhoz kell rogziteni valahogy az antennat. en befottesgumira gondoltam, vagy cernaval rakotni par helyen, de ez a szilikocsoves modszer meg frappansabb. Fel is iratkoztam a csatornara
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest