Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Második stagen vagyok a gods 1-ben, első stage olyan hosszú volt, hogy 3 napig azt csináltam, nem volt kedvem befejezni egyszerre.
A spiritet máris nem kedvelem, az biztos.Azt viszont élem, hogy itt nincsenek missionos challengek, mint az alap sztoriban.
Amúgy melyik 3 rúnát használjátok sztoriban?
Nálam a nagy távolságos glory kill, a hosszabb stagger idő, és a glory utáni gyorsítás aktív, még csak ki sem próbáltam mást.
A levegőben itt elég hatékony a rúnája nélkül is.Malaka!
-
heavygrip
senior tag
Igen, a DLC1 fő boss az hagy kívánnivalót maga után, még majdnem feladta a leckét a mocsok(no azért nem sikerült neki leszedni egy extra lifeot sem), igaz már rég toltam le a DLC ket is, szóval egy kicsit ki estem a ritmusból,de már így a DLC 2 végére vissza rázódtam
Azt vettem észre,hogy piszok sok az empovered démon...sokkal több mint ezelőtt fél éve, van hogy egy pályán 3at is bead. Lehet sok az újoncThey are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box