Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Nálam valószínűleg valami készülékspecifikus dolog lesz, de harmadik alkalommal áll le az app működése, mindig a havi security patch telepítése után. Valószínűleg valami olyan készülékazonosítót figyel az app, ami az én telefonomon rendszerfrissítés során megváltozik, legalábbis valami ilyesmire tippelek.
Írtam nekik emailt.
-
EmberXY
veterán
A DÁP törvény ( [link] )
46. §(3)" A személyiadat- és lakcímnyilvántartásban szereplő természetes személy felhasználó (1) bekezdés b) pontja szerinti azonosítási szolgáltatást a 11. § (2) bekezdésben foglalt digitális állampolgárság felhasználói profil felhasználó általi aktiválásáig veheti igénybe, ezt követően kizárólag az (1) bekezdés a) pontja szerinti azonosítási szolgáltatást veheti igénybe."
119. § (6) "A személyiadat- és lakcímnyilvántartás hatálya alá tartozó személy – a 46. § (3) bekezdésétől eltérően – 2025. december 31-ig az e törvény 46. § (1) bekezdésében meghatározott valamennyi, a Kormány által kötelezően biztosított elektronikus azonosítási szolgáltatás útján azonosíthatja magát."
Up the Irons!
-
kokopo
aktív tag
Holgyike annyit mondott hogy a +-ra nincs ralatasa (tudtommal ugyanaz, csak a bejelentkezes valtozott, mindegy) es csak egy jelszomodositast tud kuldeni, az emailra
Hiaba mondtam hogy en mar tobbszor megtettem, az volt a valasz hogy ha Ő csinalja, akkor mukodni fog
Mondtam hogy oke, de ha megsem, visszajovok, erre a valasz hogy felesleges, mert mast ugysem fognak tudni csinalni, es ez igy biztos mukodni fog. Hat nem
Ezert gondoltam hogy visszalatogatas elott meg teszek egy probat itt
(masik topikbol sem lettem okosabb ) -
-
-
Rég volt hogy rendőrök jelentek meg egy koccanásnál ahol érintett voltam, de ők feltették a kezüket hogy nem segítenek, mégcsak tanácsot sem adnak, oldjuk meg magunk, ők csak a forgalmat terelik..
Nyilván más a helyzet ha feszítővágóval kell kiszedni a a tűzoltóknak a másik sofőrt. -
-
A szabályok ugyanazok akár papíron akár online töltöd ki. Csak online már előre ki van töltve minden saját adat rész, nem kell keresgélni. Fényképezés után megállapodtok ki a hibás, összetartjátok a telót és feltöltitek. És már be is van jelentve, kész, mehettek tovább. Felesleges DÁP-ban bármit nézegetni.
-
-
"balesetnél kell minden adat"
arra ez használandó: e-kárbejelentő nem a dáp..[ Szerkesztve ]
-
Nem kell, de lehet. A KAÜ (központi azonosítási ügynok) január 15-től már Ügyfélkapuval nem fog működni, csak Ügyfélkapu+-szal vagy DÁP-pal.
A keveredés abból van, hogy a DÁP egyszerre egyautentikátorhitelesítő a KAÜ-höz és (fokozatosan bővítve a funkciókat) egy okostelefon app sokféle ügyintézéshez, így a KAÜ-t is kiválthatja a jövőben.
Ezért az a megfogalmazás pontatlan, hogy a DÁP-pal is be lehet lépni az Ügyfélkapu+-ra, de a jelenlegi helyzetet valahol mégis leírja.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
-
bon
őstag
Sikertelen, a kódot tudom, fel van írva. Na majd bemegyek a kormány ablakba. De vicces, hogy pont ennél nem kell személyesen intezni...
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest