Új hozzászólás Aktív témák
-
Valóban, az idő alapú egyszeri jelszó (Time based One Time Password) várhatóan egy évtizeden belül elavulttá válik. De jelenleg az egyik legelterjedtebb hitelesítési megoldás
Amire hivatkoztál, az a TOTP.APP böngésző bővítmény. Amit a cikkben írtak, az igaz, valóban ott van a javascript kódban az adott oldal. Ezt azért tudtam ellenőrizni, mert nyílt forráskódú az egész oldal, jelentős részben MIT licensz alapján vett át programelemeket.
Ezek után mennyivel nagyobb a kozkázat, mint egy zárt forráskódú program esetében? Erre nehéz válaszolni. Mindenesetre a Wikipedia-n is szerepel a TOTP.APP a TOTP alkalmazások listájában: [link] A nyílt forráskódnak az az előnye mindenképpen megvan, hogy átlátható, ha valaki éppen ráér, végigböngészheti sőt lassanként a mesterséges intelligenciát is megkérhetjük, hogy ellenőrizze le.
A CrowStrike által 2024-ben okozott veszteségek [link] után az óvatosság nem árt.
Ha valaki jobban bízik az E-mail-es hitelesítésben, akkor használja azt. De itt is sok függ azon, hogy melyik szolgáltatást használja, mennyire erős a jelszó, milyen gyakran változtatja, stb.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
ledgeri
nagyúr
Attól, hogy egy weboldal neve tartalmazza egy szabvány nevét is, és lehet, hogy gyanúsan működik, attól a szabvány maga nem lesz rosszabb....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Croft-21
őstag
Szerintem a digitális aláírás annak lesz elérhető, aki az új személyi igazolvány készítésekor igényelte is azt. Tehát aki akkor nem kérte ezt a funkciót, csak az új személyit, annak lehet, hogy ez nem lesz elérhető az appban. Kivéve ha ezért bemegy a kormányablakba és kéri.
-
st6969
őstag
Igen, közben megtaláltam én is, köszi. Végig is csináltam a regisztrációt ismét. De a végén "ismeretlen hibába ütköztünk" hibaüzenettel leáll és nem tudom befejezni. De mintha itt lenne egy olyan rész, hogy majd értesítenek, ha tovább léphetek, és úgy lehet befejezni
De akkor meg miért nem azt írja?
Erre emlékszik valaki, hogy hogy is van ez? Talán push üzenet jön? És az mikor? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Google Pixel topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest