-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz sfdrakex #20518 üzenetére
Nekem se kéne, de alap célokra tényleg jó lehet. Anyámnak 3 éve vettem egy Oukitel U7 plus-t, és ő tök jól elvan vele. Soha nem lassult, nem fagyott. Telefon, viber, messenger, net megy rajta, másra nem használja. Néha csinál 1 képet, de azt csak a telón nézi vissza, így nem veszi észre a minőségi problémákat. Szoftveres támogatásról azt se tudja mi fán terem.
A lényeg, hogy vannak ezeknek a telóknak is célközönsége amit meg is találnak, különben nem gyártanák.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
tomp
félisten
válasz sfdrakex #20476 üzenetére
Az inkább hálózati probléma. Mivel a Telenor hálózata csak CS+PS regisztrációnál adja meg a VoLTE-t így a hálózat mindig készen áll, hogy 3G-n átvegye a hívást. Kivétel ha az adott bázisállomás bugos. Volt nekem ilyen. Pólus Centerben a helyi 3G nem vette át a hívást, bontott és még a komplett hálózatról is ledobott.
Kilőtt VoLTE-nél már eleve CS hívás épül fel így 3G-2G között simán megy a váltás. -
tomp
félisten
válasz sfdrakex #20472 üzenetére
Ha be van kapcsolva a VoLTE és megfelelő a konfig akkor megy is. Ha nem, akkor eleve nem is megy. Ez nem olyan, hogy ha csak félig jó a konfig akkor rossz a hang vagy kihagy a hang. Ha jó, megy. Ha nem jó, nem megy.
Telenornál elméletileg a nem kompatibilis telóknál kikapcsolták a VoLTE-t. Én január óta használom náluk. Amióta elindult. Akkor bekapcsoltattam az első napon és azóta is megy. -
-
dethroner
veterán
válasz sfdrakex #20457 üzenetére
Azért ez valahol sántít. Amikor megvettem a Note 4-et, 2 éve, ott volt a menüben a Volte, be lehetett kapcsolni. Aztán jött egy Miui frissítés, és kivették belőle. Már csak az info-s kóddal lehet bekapcsolásra bírni és ha kicsit hekkel rajta az ember, megy a Digi-nél is a Volte. Szerintem nem kéne teljesen a Digire kenni a sarat, ugyaúgy hibás a Xiaomi is a hiányosságokért.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
DonMaster
addikt
válasz sfdrakex #20421 üzenetére
Ezert irtam 2500 atlaggal is . de sokan havi 10e fizettek es jottek at digihez. Nem a digi bevetelet fejtegetjuk hanem a masik 3 veszteseget ilyen keves efivel. Ha 4 kartyaval szamitunk efinkent akkor meg az atlag 5e is kijohet van akinem nem bukik mint te de van aki 2-3x 10e hagyot a masiknal most meg digi 4 kari. Ez talalgatas de szerintem atlag 2500 bukta reallis efinkent tobb kartyaval akar 5e is az lehet.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz sfdrakex #20404 üzenetére
részben igaz,
de a a 2 T árul 5G képes telokat reklámozva is, csak nem sugároznak 5G-n csak a 2 kicsi,
ez elég nagy presztizs vesztés,
persze digi 1 toroyn voda kicsivel több, lefedetség az meg 0 vagy anyni sem, de a reklám és presztiz értéke , hgoy élesben elsöként vagy másodikként a nagyok elött tudtak lépni , az nem mindegy.
ha a 4 szolgáltató lefedetségét nézzük
telenor a top1
telekom top2
voda top3
digi top4
a rangsor, nagyon durva 2G-3G-4G lefedetségeket nézve a 3 kihelyezet térképét brutális eltérések vannak. legjobb 3G-je a vodának van, legjobb 4G-je a telenornak, lefedetségekröl van szó,
nyilván a digi az adot freki és a féléve valo indulás sokpapir munka anyagi és még több elgáncsolás miatt még hátul kollug jo darabb ig.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
veterán
-
DevKiller
senior tag
válasz sfdrakex #20304 üzenetére
De megoldás lenne, a Telekom és a Telenor is hozza a 100 környékét, egyszerűen ez flotta és olcsóbb mint bármi más. Cserébe "eltüröm", hogy itthon "nincs" mobilnet. Máshol nem szokott rossz lenni így annyira itthon nem zavar, telefonálni tudok és kész.
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
Rebekacska
tag
válasz sfdrakex #20137 üzenetére
Vegre atamasolgattam mindent a Meizu M6 Note telomrol. Raszantam magam a resetelesre. Kikapcs,hangero plusz,bekapcsol gombok nyomva. Erre kiirja hogy nem talalhato framework a telefonon. Olyat birtam csak csinalni,hogy az alkalmazasokat eltavolitotta. A problema nem szunt meg. Apn hozzaadasa tovabbra is mukodeskeptelen. Valahonnet szedi a hulyeseget. Apn hozzaadasa oldalon defaultnak a kovetkezok lettek rogzitve:
NOVERCA WEB alatta
web.noverca.it Italy?Nem is jartam ott..
,majd
TIM
uni.tim.it
TIM WEB
ibix.tim.it
Egyszeruen nem ertem ezt a telefont. Miert nem enged Apnt hozzaadni,es ki telepitette defaultnak ezt a torolhetetlen olasz kalandot??? A telefon gyari,semmi belepiszka. Flyme honlapjan 7.1.1.0g az elerheto verzio.
A build ami jelenleg rajta van.u.az. Karacsonyra rendelek magamnak egy telefonos mentoovet. -
Rebekacska
tag
válasz sfdrakex #20097 üzenetére
Atneztem ketszer. Meizu/beallitasok/alkalmazasok. Hianyzik appk-bol. A redmin sincs ilyen alkalmazas,es ott sem jon be a halozat,csak egy kis x a terero kijelzoje felett. A norveg telenornak eros a jele felenk,jonnie kene a mobilnak,hiszen a magyar telenoros kartyam kivaloan hasznalhato beszelgetesre,sms-re.
-
nagyúr
válasz sfdrakex #20089 üzenetére
Ugyanezen gondolkodtam én is, mármint a második opción! Köszi! Ja és veszíteni nem fogok, mert egy héten kb 3 alkalommal 790 ft a Domino napi korlátlan net, szóval sokkal beljebb lennék ezzel a stick-kel. Ha nem, akkor a tapasztalatért fizettem, ilyenekért meg már sokkal nagyobb összegeket is veszítettem.
HBO kártyáért úgyis be kell mennem, mert 25%-ot emelt hirtelen a HBO a GO-ra és a Diginél +200 ft-ért ugyanazt megkapom+ még a 3 TV csatornát is. (igazából a GO a free bonusz)[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz sfdrakex #20087 üzenetére
Hálózatra gyanakodtam, de nem ismerem magát az eszközt, hogy mire képes. Telefonok sem ugyanolyan vétel/térerőre képesek. Arra gondoltam, hogy egy hosszú, kb 5m-es USB kábellal ki lehetne vezetni falon/üvegen kívülre és meg van oldva. A hosszú kábel nem gyengíti nagyon le a jelet?
-
nagyúr
válasz sfdrakex #19983 üzenetére
Persze, igazad van, azért is írtam, hogy nem árt felkészülni alternatív megoldásokkal is, ha gond lenne.
(#19984) realist
Panel lakás a beltér, szóval a térerő nem biztos, hogy a barátja. Akkor kivált egy kártyát max, 2 nap után lemondja.
Nem kell elkapkodni, ahogy sfdrakex ft is említi, főleg, ha panelról van szó! Csak körbe kell járni a lehetőségeket! Nekem a BP belváros közepén nincs jel, ha belépek az épületbe, viszont Kőbánya 10 emeletes panellakásban maxon van a vétel! Szóval ezt előre nem lehet megtippelni!
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz sfdrakex #19930 üzenetére
Finoman szólva! De anno mikor Axelero-s lettem, még logikusnak tűnt a dolog, aztán átjöttem a Digihez a Thome-tól és a végelszámolásban írták ugyan, hogy még valami fizetési kötelezettség felmerülhet később, azt email-ben kapom meg. Na ja, mire hazaértem, már inaktív volt az email címem, nem is foglalkoztam vele tovább. Utána évekig zaklatott valami követeléskezelő, mikor meguntam, rákérdeztem mi a fene az, mert a T nem árulta el, egy év múlva kiderült, hogy 2003 ft-ot még kértek tőlem a megszüntetett email címemre írva, amit nem fizettem ki!
Nem idióták? De! Még jó, hogy a lakásból nem akartak kirakni emiatt......
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz sfdrakex #19928 üzenetére
Persze, tudom, hogy ezer éve megvannak ezek a szolgáltatások, csak kicsit vicces ma látni, ha valaki mostanában lép be.
Nincs igazából szükségem rá, csak érdekességképpen válaszoltam a kollégának, hogy lassúság van.....Email címet sem igényeltem újra, maradok a gmail-nél, a 17GB tárhely miatt már amúgy is belaktam. Meg aztán a szolgáltatói email címektől amúgy is agyfrászt kap az ember, ha mondjuk átmegy máshová. Telekom szívatott már anno ezzel.
-
nagyúr
válasz sfdrakex #19926 üzenetére
Sorry, de ez a kapsz webcímet.......nem kötekedni akarok, de írtam, hogy 6 éve várom a digis email címet, amit az oldalon belépve kérelmeztem! Ugye megérted, ha kissé szkeptikus vagyok ezzel a saját webcímmel!?
Meggyőztetek, jó a 30MB! Én vagyok egy telhetetlen idióta! (gyorsan leírtam, ne kelljen másnak)
-
greggae
tag
válasz sfdrakex #19862 üzenetére
Utolsó off a témában, bocs, továbbit legfeljebb privátban.
Butatelefont többnyire hordok, pl. munkába vagy hosszabb kalandozásra. Ha hazaérek, marad a táskában. Nem nézegetem, hogy kerestek-e, van-e új üzenet. Keresnek újra, ha fontos. Ha pl. fél órára átmegyek a szomszédba, akkor marad otthon. A J4+-t még nem vittük ki a lakásból. A PDA-t, navigációt évente pár alkalommal használom. Mindig a célhoz választom az eszközöket: étkezni sem ilyesmivel szoktam.Az összehasonlítási alapról annyit, hogy volt már pár készülék a kezemben, és mind elég gyors volt, gyorsabb, mint az emulátorok, amelyeket programozáshoz használok néha. Igen, informatikus vagyok, dolgozom ilyen eszközökkel, valamennyire érdekelnek szakmailag, de nincs hozzájuk személyes kötődésem.
És nem csak a fiatalokat furcsállottam, azok kinőhetnék, de minden korosztály bele volt esve a telefonjába, amikor buszon utaztam.
-
szaboi6512
őstag
válasz sfdrakex #19868 üzenetére
Telenoros routerben lehet hogy csak firmware csere után fog menni.
Nem lehet, ez Tuti. Kizárólag úgy megy, más kérdés hogy a Diginél nem engedélyezett az eszközben a használata.
Igaz hogy nem foglalkozik a Digi egyenlőre vele, de ez a hivatalos álláspont.[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
pinnacle
nagyúr
válasz sfdrakex #19849 üzenetére
Igazából pont ezt tűnt fel, hogy a gyerekek nem nagyon telefonálnak, inkább a net forgalmuk nagy. Azért ezt még ki kell számolni, hogy érdemes-e az iQpro-t otthagyni. Én nem is vagyok benne a flottában, MobileVoip-pal telefonálok, de erre nem bírtam rábeszélni a családot.
-
veterán
-
nagyúr
válasz sfdrakex #19735 üzenetére
& (#19736) .tnm
OK, hogy nem viheti mindenki meg nem is akarja a beltéri lefedettség hiányosságai miatt(nekem is ez a gondom, amit itt ecseteltem, kaptam is a pofámra érte), de ezek fényében még kevésbé érthető ez a 10-40% promó akció. De ha valaki tudja, mi ebben a ráció, majd leírja, persze szaktopikba illő stílusban lenne az igazi.
Egy darab SIM-et kértem én is, mert nem tudok többel mit kezdeni.
ugatás off
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz sfdrakex #19627 üzenetére
Köszi! Bizony lehet, hogy a Normál-ra nem nyomtam. Most látom csak, hogy nálunk az kell. APN választás korábban is megjelent, de csak a Telekomra. Most sem volt másképp, viszont működik.
-
mokus18
tag
válasz sfdrakex #19598 üzenetére
Most, hogy visszaaktiváltam a készülékkeresés, ezt írta ki.
Vélhetően, a DIGI kártya berakásakor is ezt írta ki, de tudomásul vettem, hogy lesz egy... azt jó napot. Van egy másik SIM is telefonban, ott nem számolt fel semmit.De, itt ahányszor "csak" újraindítom a telefont, akkor ez az üzenet jelenik meg.
És egyben a számlámon.
De közben nem küld el semmit... ezt nem értem, hogy akkor miért?
És, ha kikapcsolom a készülék aktiválást, akkor nem jelenik meg ez.7. havi számlám, meg a 8. havi számlámon volt, mindkettőt megreklamáltam, mindkettőt jóváírták...
Kérdés, hogy 9. havinál mi van, de olyan forgalmat tartalmazó számlát, még nem kaptam.[ Szerkesztve ]
-
bioengin
tag
válasz sfdrakex #19509 üzenetére
Függőség pipa: szolgáltató által (hűségidő után) függetlenítve; ez ki is próbálva, mert más kártya netje ment.
Digi 2G-re feljelentkezik (csak ugye ott nincs adatszolgáltatás), ha a network módot 2G only-ra teszem. Ha auto-ra állítom, nem jelkentkezik fel a Digi 4G-re.
Apn beállításnál csak nevet, APN-t, felh. nevet és jelszót lehet beállítani; ebből amit kell, beállítottam, és nem jelentkezik fel a Digi 4g-re. Pedig a router egy Huawei E5577-s-321, ami elvileg az összes magyar 4g frekit tudja. Itt állt meg a tudomány... -
törölt tag
válasz sfdrakex #19378 üzenetére
Amíg tesztelés van, szerintem elmegy az ilyen kapcsolgatás. Viszont onnantól hogy rendesen fizetős lesz, már nem elfogadható az ilyesmi.
Rossz hírem van. A románoknál már pár éve rendesen fizetős a DIGI Mobil, de jópár országnál most is váltani kell Roaming módot az országhatáron.
-
viktorhu
veterán
válasz sfdrakex #19389 üzenetére
Meg tudja oldani, ha majd minden országban lesz szerződött roaming partnere. Azért ebben nemcsak időben vannak hátrányban a régiekkel szemben, hanem piaci pozícióban is. Pl. gondolom egy Telekom és egy Vodafone globálisan meg tud állapodni egymással és más globális szolgáltatókkal (orange, telefónica stb.), és máris csomó helyen van partnerük.
-
törölt tag
válasz sfdrakex #19404 üzenetére
Értem. Köszönöm.
"... mások tapasztalatait olvastam, és mivel tudom, hogyan működik leírhatom erről a véleményemet. Nem?"
Persze, hogy leírhatod. Ez egy publikus, szabad fórum A vélemény szabad. (... feltéve, hogy nem sért fórumszabályzatot, de az esetedben nyilván fel sem merül.)
További szép napot!
-
törölt tag
válasz sfdrakex #19398 üzenetére
"Engem nem veszítenek el, ha más nem a gyerekeimnek marad a Digis kártya, vagy cseréljük 50 gigás adat simre"
Ezt most nem értem.
Te írtad pár hozzászólással előbb, hogy számodra nem elfogadható egy fizetős DIGI Mobil szolgáltatás, ha ilyen marad a roaming és állítgatni kell országonként/szolgáltatónként.Amúgy DIGINet Aktív 50-re most is köthetsz szerződést, de azt tudnod kell, hogy azon a szolgáltatáson NINCS ROAMING és csak 1 adat SIM kártyát igényelhetsz egy DIGI szerződéshez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sfdrakex #19396 üzenetére
Elég rossz véleménnyel vagy az emberekről.
Nekem csupa nem informatikus - ún. átlag ember/felhasználó - ismerősöm van.
Aki nem tudja megoldani a technikai/IT problémáját annak segítek. Érdekes, ha egyszer elmagyarázom/megmutatom nekik mit, hogy kell csinálni beállítani, mind megérti és legközelebb meg is tudja csinálni. Sok nyugdíjas is van közöttük. Gond nélkül elkezelgetnek egy okos telefont. Igaz, mind felsőfokú végzettségű.Amúgy vélhetően a fizetős DIGI Mobil esetén is megmarad a roaming/Roaming Plusz. Legalább is egy darabig még valószínűnek tűnik, hogy 2020. január 1. után is ilyen lesz a roaming.
Ezek szerint téged jövőre valószínűleg elveszít a DIGI. ... de, szerintem miattad nem fognak a kardjukba dőlni és azok miatt sem akik azért NEM választják majd a DIGI Mobilt fizetős szolgáltatást, mert szerintük nehézkes a roaming beállítása.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sfdrakex #19389 üzenetére
"... de sokaknak probléma lehet."
Szerintem nem érdemes más nevében nyilatkozni/ismeretlen elképzelt emberekre hivatkozni.
Akinek problémája van a DIGI roaminggal vagy nem választja a DIGI Mobil szolgáltatást vagy megoldja. Hidd el!Amúgy a TV szolgáltatásodat - ha van egyáltalán - behangolt csatornákkal adta át a DIGI?
Az okos telefonodat - amit gondolom nem 2 fillérért vettél - személyre szabva adták át?
Nehogy azt mondd, hogy neked kellett beállítani rajta bármit, mert a pénzedért járna az abszolút kényelem ez esetben is. ... vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sfdrakex #19383 üzenetére
Értem. Te fizetsz és minden legyen úgy ahogy TE elképzeled. Nem számít a technológia, nem számít az eltérő IT/kommunikációs rendszerek összekapcsolhatósági problematikája.
Magyarul: "No nehogy má' nekem kattintani kelljen."
Minden legyen úgy ahogy azt sfdrakex szeretné/akarja. Elvégre vélhetően egy "fél vagyont" fizetsz majd a fizetős DIGI Mobilért. A pénzedért meg ugye jár az abszolút kényelem.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz sfdrakex #19385 üzenetére
Én a kétezres évek elején elég sokat voltam Romániában kiküldetésben.A 3 nagy egyikének a telóját használtam és sokszor nem volt egyszerű haza telefonálni,pedig nem is volt teszt üzem.Elfogadtuk,majd kiforja magát(10 x ennyiért).Ez meg szinte ingyen van,ha nem teszt üzem lenne akkor is bőven elfogadnám,ezekkel a feltételekkel.Akinek még nem megfelelő ott a másik 3.
-
törölt tag
válasz sfdrakex #19378 üzenetére
DE! Miért kellene kapcsolgatni? ... ember.
Otthon bereszeled az APN-t, de nem kapcsolod be a telefonon a roamingot.
Elutazol egy külföldi országba, ahol van DIGI roaming.
Amikor kilépsz a határon bekapcsolod a telefonon a roamingot és aszerint, hogy melyik ország, melyik szolgáltatóját választod:1. Nem csinálsz semmit, mert az adott ország, adott szolgáltatójánál normál roaming van.
... vagy ...
2. A SIM Szolgáltatások app-ban bekapcsolod a Roaming Plusz-t, ha az adott ország, adott szolgáltatója Roaming Plusz-t igényel.
Hazatérve Magyarországra meg a telefonon kikapcsolod a roamingot.
Hol kell ebben a folyamatban kapcsolgatni?
Max. kétszer. Egyszer az országból való kilépéskor, egyszer meg hazatéréskor.De! A roaming ki/be folyamatot az ember más szolgáltatónál is megcsinálja, ha elhagyja az országot.
Már egyszer leírtam!!! Egyszerű ez mint a faék.
Akinek ez nem/sem megy kérjen segítséget a környezetében lévő "digitális írástudótól"! Biztos van valaki a "környéken" aki meg tudja csinálni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Hardcore café
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest