-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Hidd el, ha remélnének belőle akkora eladást, már lenne.
Amúgy David Brevik elég sokszor nyilatkozott már, hogy szinte lehetetlen lenne a Diablo 2 remake nem mondom meg neked miért, mert annyira nem érdekelt, Rhykker csinált vele korábban egy többrészes interjút, ott van a Youtube csatornáján. -
reelc
veterán
"Meg nem is engedheti meg magának most a cég az éveket ülünk rajta, felébe vissza dobjuk és kezdjük újra mentalitást."
De pont ezt csinálták. Diablo 3 topikban is volt korábban szó, hogy névtelenül nyilatkoztak fejlesztők. Évekig nem volt tervben új Diablo, majd elkezdték csinálni, aztán kukába ment az egész, elment más irányba a dolog. Amikor meg elhatározták magukat újra, fontos állásokat hirdettek meg, ill. volt egy komoly belső átszervezés, kaptak egy csomó embert.
Aki nem hiszi, keresse vissza a Diablo 3 topikban (itt korábban én vagy más minden hírt, szivárgást stb. linkeltünk az elmúlt évekből. Aki még valamennyire játssza a D3-at, vagy csak nézte a topikot, az tudja), vagy Google. Nekem is idő visszakeresni.
Nincs kedvem mindent linkelni mint eddig. Korábban megtettem. Nem érdekel ki kinek hisz.
Az is elég fárasztó, hogy kb. ugyanaz megy minden Diablo IV hír alatt.ReFleXx jól írta, és én is a marha nagy optimizmus miatt mondom a 2021 végét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...