-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15177 üzenetére
"Húztam egy határt 200k-nál"
1. Buffolva 195K a DPS-em úgyhogy kabbe
2. Megyek vásárolni[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15175 üzenetére
És az én szipiszupi low budget wizardom?
Jóvanakkor milyen vaaaagyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LLKobe
veterán
válasz persil #15165 üzenetére
Köszi! Nem akarok hülyének tűnni, de azt szeretném kideríteni hogy saját használatra olcsóbb-e legyártani úgy hogy mindent összegyűjtök hozzá (nem ah-n veszem) és lekraftolom, mintha felmennék ah-ra és megvennék egyet a legjobból.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz persil #15162 üzenetére
Nem én mondom meg, hogy mit veszek, hanem hogy mit raknak ki jó árért, ezt a dead man's-et 200ezerért vettem, amiért szerintem tökéletes.
A 17 attack speed fölöttiek (9 max disci és min 10% hungering arrow) 8 milliónál kezdődnek, és nekem van most 1,4 millám.
Inkább a kesztyűmet cserélném le egy dex+as+chc+chd példányra, amiket már lehet kapni 1 milliótól.
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15151 üzenetére
"bár mivel engem ilyen mélységekben nem érdekel a farmolás hatékonysága, így együtt tudok vele élni"
Ha van aki lezúzza a mobokat akkor igazából mindegy...
Bár én utálok hátul kullogniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Edge
veterán
válasz persil #15031 üzenetére
Én most a galvanizing ward-ot használom így 4 percig is rajtam maradhat az energy armor mivel sokszor 2 percnél tovább archonozok folyamatosan, nem mellesleg szép lifregent is ad(most máshogy nemtudom megoldani a ~1000 regent és az biza jó dolog).
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15028 üzenetére
Kifutottam a szerkből..
Passzívot mit ajánlanál?
Így is kell még a critical mass?MM repült...Electrocute lett helyette
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15025 üzenetére
Az mindenképp bukó, de mint mondottam ez így nem jó mert túl sok HP-t buknék
Ap on Crit nélkül milyen buildet javasolsz?
Acrhon marad csak arra a kis időre kéne valami amíg épp nem vagyok archonbaGorneck23 Van 60as DH-m...megyek felgearezem
De amúgy nem..szépen lassan kezdem el..cserélek egy sapit
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15016 üzenetére
Hát jó..mindegy..
Akkor amit te néztél 700M-ért az adna akkor 2K-t..
Huha..2t kérekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15009 üzenetére
Egy olyat mint a tied cseréltem le erre..
Annyi hogy a tieden mindhárom elemental 6%..nekem a régin csak az egyik volt..nah azon dobott a mostani 4K-t..
Mellesleg megnéztem..jelenleg a tied nekem minusz 1800 DPS-t adna, vagyis inkább venne el
Ergo szerintem ugyan arról a Chantodoról beszélünkGorneck23 OH-t nem akarok cserélni mert miért akarnék?
A gold AH jelenlegi legjobb Chantodoja adna 400 DPS-t..
A Cipit lecserélem majd egy 120-140es VIT-esre, az addig oké..
A Sapit meg néztem..a Tal rashat, 6% CHC+magas INT és minusz...mivel a mostanin ugye van %os DMG...[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz persil #15011 üzenetére
JA sry akkor benéztem a sourcét
amúgy ha meg source akkor ne black damos fegyverrel nézzétek, ele damos fegyverrel több dpst adna. Tudom mert nekem a mostani előtt volt eledamos fegyverem és arra egy chantodo adott volna mondjuk +5k-t ugyanolyan avgs trium meg +2k-t. Black damos fegyverrel fordul a kocka. (így a legbrutálisabb sourcét a triumok között keresd )
Teljesen igazad van az intel kapcsolatban a fegyveren ezzel én is tisztába vagyok de félre értettél én nem erről beszéltem, hanem megoldást próbáltam adni hogyan legyen ll-es fegyvered, értelemszerűen a mainstatos példányok sokkal drágábbak arra céloztam nézz anélkülit hogy olcsóbban vehess és a kieső intet vhol hozd be. Persze ha több 100 millión csücsülsz ilyen megoldásokkal nem kell élned
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz persil #15007 üzenetére
Azt a 150 intet old meg fegyón kívülről esetleg az alap chd-t is amit ad. Low intet keress ne egyből 150-et, pl hasonló dps+chd+socket+ll+int(ne add meg az értéket). Így se úsznád meg 100M alatt amúgy az én kardom amit találtam 50-70M lenne(vagy több, mert rendre 900 alatti cuccokkal van teli ah) ha eladnám és ráadásul kevesebb dps-es mint a te ll nélküli kardod. Gyakorlatilag jól "kiszúrtál" magaddal ezzel a fegyverrel sajna, nehéz erről úgy váltani ll-es fegyóra hogy legalább a DPS-ednél maradj. Merthát ekkora DPS-hez ami már neked is van ll kell, LOH-al nem nagyon tudnád kiváltani, minél nagyobbat sebzel annál jobb az életlopásod ezért faja az ll ugye.
szerk:
chantodo-t ne nézegessétek trium sourceval, igaz hogy black damage van rajta de fire damage-os így nem számolódik rá úgy a +dps% triumból mint egy black damage +min+max damos fegyver esetén.
Így persze hogy röhejes +DPS-t adna egy 800M-s darab is.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15007 üzenetére
Az a Chantodo tegnap már "csak" 650M volt..
Az nekem 400...igen NÉGYSZÁZ DPS-t adnaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz persil #15001 üzenetére
a 8 AS 3x CHD azért elég low kategória. Egy sima 9 AS -43-45 CHD kombós verzió azért lehet lecápázható olcsóbban is. Az meg már nem annyira egészségügyi papír minőség
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
JSaN
addikt
válasz persil #14986 üzenetére
2 gearem van, a jelenlegit mp4 alatti farmolasokhoz hasznalom. Mert azzal gyorsabb es egyszerubb.
mp5tol felfele meg mar robbantos gearel farmolok, (vagy uber mp7-8-9)
A robbantos sem teljessen az amit masoltam mas runakal hasznaljak ahhonan neztem. Majd a jatekban irok rola.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #14991 üzenetére
Amit le tudnék cserélni az a cipő..
Ugyan ilyen Zuni lenne csak több VIT-el..
Azon nyernék 400 DPS-t meg 2K Life-ot...annyit nem érEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #14989 üzenetére
Az milyen már..300K-s itemet ha le akarok cserélni akkor 20M?
kapja már beEdge Köszi a választ, de szerintem ezzel én sok life-t buknék..
De majd még átszámolgatom[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #14986 üzenetére
Nah...láttad tegnap a Wizardomat...10M-ért mit tudnék rajta lecserélni?
1óráig csorgattam a nyálam az AH-ban és semmit nem találtam ami érdemben előrelépés lenne 10Mig..
Ami azért durva mert 3 itemen kívül mindent kb pár száz K-ért vettemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
válasz persil #14934 üzenetére
Pont a kasztok közötti összehasonlítás alapjául szolgálhatna a dps mérő. Beléptek überezeni, és ki tudna derülni, hogy ki mennyi dmg-t tud beletolni a bossba. (A wow-ban a dps mérő mér dps-t, dmg-t, mutatja a criteket, azt, hogy egyes skillek mekkora részét teszik ki a dmg-nek, stb.)
Most leginkább "érzésre" tudsz összerakni egy buildet, egy csapatban meg főleg nem látszik, hogy a 4 főből ki mekkora szeletet vállalt be a dmg osztásból.
Arról nem is beszélve, hogy pl egy fagyis wiz 120k dps-e, lehet, hogy nagyobb dmg kiosztására képes, mint egy archonos 200k dps-es wiz. Hogy miért? Azért, mert a fagyis végig ott tud lenni, kevesebbet kell helyezkednie, és egyszerre legalább 2 skillel is sebez. Az archonos wiz meg archon alatt kitolja a nagy dps-t, de aztán amíg az archon cd-n van, addig lehet, hogy csak valami kicsit sebző signature spellel tud operálni, és így összességében kevesebbet tud sebezni.
Csak egy konkrét példa: mpl8-on übereztünk, 1 barbár elvitte SB-t, mi 3-an meg lőttük Kulle-t. Persze a 2 bossnak nem ugyanakkora a hp-ja, és Kulle nem sebezhető folyamatosan, mert teleportálgat, de a barbár le tudta ütni SB-t egyedül mire mi 3-an le tudtuk nyomni Kulle-t, pedig papíron mind a 4-en 200k körül mozogtunk.
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #14925 üzenetére
CHC kell..
Egyébként a "ha lehet egyáltalán" az az 1M alatti cuccokra értettem..
Azzal tisztában vagyok hogy 2mrd-ért tudnék nyerni vagy 200K DPS-tProEVo: "A skill mindenkinek adott, ugyan az elérhető.A gear nem, a gear mindenkinek más.Na ezért jó a színtiszta, szűz unbuffed dps "
Nem..pont ezért nincs értelme..
Ha neked van 120K DPS-ed meg Pityunak is van 120K DPS-e de ő passzívokkal azt feltolja 200K-ig míg te maradsz 120nál mert te nem használsz olyan passzívot, akkor ő 200K alap DPS-el fog mozogni míg te "csak" 120al..
Hiába van ugyan olyan bika vagy ugyan olyan gyenge geared..ő sokkal hatékonyabb lesz..
Pont ezért jó a bnetes profil mert ott a gear+build-et is beleszámolja az alap DPS-be..
Kivéve ha szanaszétbuffolt állapotban lép ki az illető de az inkább szánalmas mint mérvadó..Értelemszerűen azonos kasztnál...
Különböző kasztok közti méricskélésről meg leírtam már a véleményem néhányszor
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz persil #14930 üzenetére
Szerintem a "tiszta" unbuffed dps az ugyan annak a kasztnak a gear különbségét mutatja.Ez a fontos.A nyers erő, amit nyertél a gear-edből.Ez az alap.
A skill mindenkinek adott, ugyan az elérhető.A gear nem, a gear mindenkinek más.Na ezért jó a színtiszta, szűz unbuffed dps
Az hogy a te skill összeállításod mit hoz ki a gear-edből, az más tészta. -
adrian360
őstag
válasz persil #14930 üzenetére
Pedig pl a WoW-ban nagyon jól megoldották az addonok segítségével a valós dps-mérést, ott volt a recount, kiírta mekkora a valós sebzésed, melyik skilleddel hányszor és mekkorákat sebbzel, sokkal könnyebb volt hatékonyabb buildeket összedobni, nem kellett érzésre belőni, hogy akkor most melyik skill valós helyzetben mennyit is ér.
-
JSaN
addikt
válasz persil #14907 üzenetére
Igazad van, pontatlanul fogalmaztam, a kulcsra ertettem a nomp-mp1 kulonbseget.
SLYM: sc-ben mar el robbantok mp9ig midnenfele, uberben is egyre tobszor. De mar uncsi. Igy miert nem lehet hc uber? lesz megint kihivas.
am amitol en igazan tartok, az a lag, utobbi idoben nagyon sok van.
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Agro
senior tag
válasz persil #14900 üzenetére
Lelki szemeim előtt látom a következő bekezdést az újságok címlapján:
"Játék miatt gyílkolt!
Kínában a 14 éves Ol-dok Lee brutális kegyetlenséggel halálba verte egy lángoló fejű kalapáccsal játékostársát, amiért az minden adandó alkalommal levadászta az online játékban a karakterét. Majd ezt követően egy plüss sárkány hátára ülve kiugrott a 189. emeletről. Így próbálta meg elhagyni a helyszínt. A nyomozásokból kiderült, hogy a szerencsétlen esetért részben az édesapa a felelős..."
Sajnos ezekben a távolkeleti országokban ez mindennapos esemény már lassan. Főleg Kóreában ahol a lakosság 20%-a online szerepjáték függő. A maradék meg táncgépen ropja a játéktermekben.
-
JSaN
addikt
válasz persil #14898 üzenetére
Igen ezt az mp tablazatot ismerem, csak a no mp - mp1 kozotti kulonbsegek nincsenek bent. Elsosorban a kulcs eses szazalekos eselyere voltam kivancsi, de akkor ezek szerint oda jobb lenne majd mp1-en menni.
tobbieknek is koszi.
Jelenleg hc infeno act2 maghdanal jarok, es nagyon konnyu. Tavolsag tarto buildre rendezkedtem be, es idaig meg egyszer sem aktivalodott a passziv spirit. A majusi hc-hoz kepest nagyon erezni a nerfet, marmint mp nelkul, mert ugye majusban meg hire sem volt. (en meg mondom oszinten vissza sirom azt a nehezseget, amikor szenvedni kellett napokig hogy kicsit feljebb jussal. De nem, ment a sok kis pistike sirni hogy nincs meg 2 nap alatt az inferno diablo kill ezert nerfeljek)Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Andie
őstag
válasz persil #14900 üzenetére
Látod, ez nagyon valószínű, amit írsz.
Kéne nekem egy gyorstalpaló vagy valami, hogy miként kell okosan kereskedni meg farmolni
Azt már tudom, hogy sok avg dmg, crit chance+dmg, ias, meg allres ami sokat ér. Már csak onnan sejtem, hogy én is ilyeneket keresek, dehát 10 milla alatt nincs (amikor meg van, meghal alattam az AH, 2 perces bidvég elött).Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #14880 üzenetére
Kinek mi az este..
Valaki akkor kezd játszani mikor én már az igazak álmát alszomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #14872 üzenetére
Szerintem meg szimplán csak (akárcsak én) alszik már mikor ezek a gondok jelentkeznek!
Én is mondhatnám hogy itt mindenki gyagyás, hát semmi gond nincs a játékkal kb sose..
De nem! Én egyszerűen lelépek 9-10körül és a problémák akkor még nem jelentkeznek..Elég sok ember panaszkodik majdnem napi rendszerességgel ahhoz hogy azért elhiggyem, és ne gondoljam azt hogy csak álmodták
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz persil #14876 üzenetére
Én nem mennék felgyújtani a blizzardot, de amikor itt valaki leírja, hogy baszakodik esténként rendszeresen a rendszer, akkor nem kellene ilyen magas lóról leoltani, mert épp akkor amikor ti bent voltatok akkor ment.
Te vagy ProEvo bent voltatok és játszottatok az előbb általam belinkelt időpontokban? Szóval kicsit azért másképp kellene lereagálni ha megjegyzez valaki valamit. Nézd meg mire reagált ProEvo. Nem volt abban semmi felgyújtom a blizzard hq-t, mégis jött rá a lekezelő válasz...Szerk: látom, hogy ezzel is vitatkoznál. Csak pár napja követem rendszeresen a topikot, de azt látom, hogy veled elég könnyű összekülönbözni. De majd igyekezlek kerülni, mert fene se akar ilyen baromságokon vitatkozni.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #14744 üzenetére
Az lehet a Paragon szint miatti mainstat különbség miatt nem?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz persil #14673 üzenetére
"Az unbuffed sebzés azt jelenti, hogy belépsz a játékba és annyi. (de minden más játékban, legyen az rpg, vagy mmorpg) De, ha passzívból van sebzésed, az is az unbuffed, mivel passzív, ezért állandóan rajtad van."
Nem akarok én ezen vitatkozni, de szerintem ez nem így van.
Unbuffed sebzés = gear által adott sebzés.
Buffed sebzés = gear által adott sebzés + passzív (pl DHnál: Archery), aktív skillek (pl Monknál: Breath of Heaven; Barbinál: Battle Rage-Maurauder's Rage.
Én itt szoktam nézni mennyi az unbuffed sebzésem. Vagy a játékban kiveszem a passzív dps skilleket.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #14716 üzenetére
Az a vicces hogy ezt már észre vettem én is, de most valamiért kihagyott az agyam
Azért köszi a felvilágosítást
mar_tin
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz persil #14702 üzenetére
Istenem... cm wiz apoc nélkül. Hagy gratuláljak. Mégis hogy a faszomba spammolod a skilleket ha nincs arcaneod? Merthogy apoc nélkül ez a build halott (csak úgy mint cc és as nélkül).
Múltkori hülyézésnek az az oka hogy nem akartátok felfogni hogy xp/h-ba, farmra az mp0 az ideális. Illetve hogy mp5-6+nál cm>archon. (ezt persze befolyásolja a dmged, de ideális esetbe így van)mcwolf
Én a resits armort mindig jobban preferáltam.[ Szerkesztve ]
-
Zan
aktív tag
válasz persil #14695 üzenetére
Gondolom az as miatt mondta ezt, tudtommal az egy elég fontos összetevője a buildnek. Minél több az as meg a crit, annál effektívebb a kari, nem így van? (tényleg kérdés, nekem nincs wizzem, de lassan így is tudom kívülről-belülről, hogy hogy működik.. )
Minél jobb, annál jobb!
-
őstag
válasz persil #14695 üzenetére
Ne haragudj, de hülyeség amit írsz.
A wiznél alapstat az apoc (anélkül kb baszhatod kivéve ha nem archonnal tolod), mivel se a triumon se a chantodon nincs alapból így kis is van lőve az az egy szál random stat (mindkettőn csak 1 lehet)."Chantodo inkább a cm wizeknél alap, de ugye oda már kell az apoc amivel már eléggé költséges mulatság."
Nem tudom miért lenne alap a cm wiz-nél, de mindegy. Apoc amúgy is lehet bármelyiken.Azért mert van rajta as, ami szükséges hogy meglegyen a breakpoint (1.0.5ben ugye nerfelték a procratet).
Zan így van
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
válasz persil #14692 üzenetére
Már nézelődtem de most másra kell a zseton. Witchingre akartam elkezdeni gyűjtögetni, csak előtte még gondoltam letisztázom ezt az OH dolgot. :-)
Közben vettem is egy Triumot. 9k-val nagyobb lett a DPS és még VIT is volt rajta így az is nőtt majd 3k-val. THX a tippeket.
Chantot meg tettem is fel AH-ra. Remélem elviszik.[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz persil #14686 üzenetére
Itt a karakterem: [link]
Ha jól értem tehát, mivel fizikális fegyvert használok így ha lecserélem az OH-t Triumra, akkor növekedne a DPS-em?Illetve másik kérdésem. Itt 156k a DPS, de ha belépek a játékba akkor csak 133k-t ír. Egy passzív DPS növelőt használok, a többi az az Energy Armorból, és a Magic Weaponból jön. Ha ezek aktívak akkor valóban 156k a DPS, de elvileg a fenti linken nem az alap unbuff DPS-t kéne látni?
mar_tin: így már tiszta. Akkor asszem lehet keresek egy Triumot ezt a Chantodot meg kiárusítom. Pár millát csak ér.
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
SLYM
veterán
válasz persil #14677 üzenetére
tehát akkor a passzív skilleket beleszámítva, de az aktív skilleket figyelmen kívül vagyva kapod meg az unbuffed DPS-t? csak akkor ez meg fogalomzavar, mert pl a spectral blade is nyugodtan lehetne passzív skill, hiszen ha jól sejtem a végtelenségik üthetsz vele, arcane powertől függetlenül, tehát mindig meglesz a 165%-od. nade akkor mi legyen a neve a diablo progress DPS unbuffedjének? gear DPS vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
-
SLYM
veterán
válasz persil #14667 üzenetére
mi volt ebben sértő? azt írtad Proevonak, hogy a srác pár misiért ha szerencséje van, akkor tudna fejlődni. nem tudna. neked a 168k az nem unbuffed, 156k-ről 164k-ra nem lehet pár misiből fejlődni unbuffed DPS-ben egy balance-ált gear mellett
amúgy meg egy buff-hoz nem kell kilépni jetiként pl egy barbank, hogy az armory a buffolt DPS-t írja ki, már az is buff, ha akármilyen skillt használsz, pl a spectral blade 165%-ra buffolja a DPS-t. teccikérteni?
most szerkesztem harmadjára ezt a postot, kezd egy kicsit érdekes lenni így
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz persil #14663 üzenetére
Én csak Monkról tudok véleményt formálni.130-140K unbuffed sebzésnél kezdődik a fejvakarás.Saját tapasztalat.Játék közben is sokan megkerestek már, hogy innen merre tovább.Mert ha ezt elveszed, az nem lesz jó, de ha amazt, akkor meg emez nem ok....stb. Mindegyik kolléga kivétel nélkül kb130-140K közötti unbuffed sebzésnél talált meg.
Gondolom a varázslócsajszinál nagyobb unbuffed sebzésnél jönnek elő ezek a problémák. -
mpierre
veterán
válasz persil #14657 üzenetére
900 allresivel még álldogálok is benne, de 200-zal nem vigéckednék. Mire kisétál a barbi, a 12500-s poti se tölt vissza megfelelő mennyiséget. Hc-ban óvatosabb vagyok, nincs ismétlés.
Amúgy tényleg elcseszett az arzenálja.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
őstag
válasz persil #14588 üzenetére
Pedig ez a játék egy bizonyos szint után nem az élvezetről szól... én pl filmet meg sorozatokat néztem mindig játék közben, különben szarrá untam magam. Minek szopassam magam és lassítsam a folyamatot magasabb mplel? De én le is zárom a vitát a magam részéről. És igen az a pár mp rengeteget számít...
[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
válasz persil #14582 üzenetére
Dps függő na de azért 320k mp4 felett nehogymár ne.. Nem mondom ,hogy archon mindenáron mert ha kevesebb a dps akkor lehet ,hogy jobb a cm ha folyamatosan fagyban tudja tartani magasabb mp-n az ellent. Így nagyobb biztonságban haladhat és talán folyamatosan (egy ugyan olyan archonhoz viszonyítva).. Archonhoz meg ajánlott a megfelelő mp szintet is kiválasztani a dps függvényében.. MP9-10-re jelen pillanatban én is azt mondom nem megyek az archonommal mert ott nem haladós. Persze ha változna a dps-em akkor már ott is azt állítanám, hogy oda is megfelelő..Bár mondjuk ez a cm-nél is igaz lehet. De szerintem egy azonos dps-en és mp szinten már gyorsabb az archon. Ezt gondolom én.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
flash-
veterán
válasz persil #14538 üzenetére
"Sosem érte meg mp0-n farmolni."
ez egyéni(függ dpstől,buildtől,stílustól,stb...)
javaslom mielőtt valaki ilyen kijelentésekbe bocsátkozna,fogjon egy stoppert csináljon meg egy óra farmkört mp0án nézze meg mennyivel lett több az xp.
aztán ugyanazt mp 2-3on.
kiváncsi vagyok az eredményre.
ja hogy lusta itt mindneki lemérni?én lemértem,nekem mp0 a leggyorsabb módja az xp szerzésnek 1 óra alatt
[ Szerkesztve ]
-
kornel76
aktív tag
válasz persil #14582 üzenetére
Sztem a bot nem tudta tartani az archon-t , kézi vezérléssel meg bénázott és ennyi a történet.
Am meg igen a botozás nem szép dolog, mondom én akit szintén bannoltak (mert hülye voltam), mindenki megtanulja majd a saját kárán. Akkor volt bot nálam mikor kb kezdett az egész nagyon fárasztóvá válni ,aztán hopp esett normális legend el tudtam adni, tudtam gearelni , haladni és élveztem újra a játékot. De Blizz nem felejt és bannoltak, spórolhattam volna magamnak 10k forintot ha egy kicsit türelmesebb vagyok. Azt megtanultam a saját káromon ,h csalás az először lehet kifizetődő de utána úgyis ráb@szok.[ Módosította: radi8tor ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #14568 üzenetére
A CM nekem nem jön be annyira...tényleg csak annyi APOC van rajtam hogy a fagyasztás mehessen folyamat abban a kis időben míg esetleg rászorulok
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #14565 üzenetére
A gameplay 95%ában Archonban vagyok..
A maradék 5%ra meg elég az a 10APOC...ha jól állok be a mob"boly"ba akkor folyamat tudom őket fagyasztani (megkérdezheted Gorneckékat)...Szóval, nem..nem fogy el..legalábbis arra elég amire nekem kell...hogy ne zuzzanak be a francba mikor épp nem Archonozok
Szerk: De..159 Unbuffed..
Segítővel 165..Magic Weaponnal meg 180OFC glass cannonnal persze
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz persil #14538 üzenetére
320k dmges archon wizem... volt
eljutottam paragon100, tudom miről beszélekIgen, mp0ba érdemes ahol a packokat is egyhiteled, sokkal gyorsabb a fejlődés, simán elérhető 60-70 mill xp/h.
F-ECT$
Tal chestből is van allresistes. Én vagy mp0án játszottam (egyedül lvlezés és farmolás), vagy mp10en über(váltottam cm wiz gearre), nekem egyikhez se kellett armor És egy barbnál is lényegtelen ahol az emberek 99%a ww barbbal tolja ami kb halhatatlan ha jól van összerakva low budgetből is (~100m).[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz persil #14466 üzenetére
azért az inna gatya a movement + AS kombóval elég jó. más kérdés, hogy wizardnak nem biztos tökéletes választás.
mainstat fegyveren szinte kivétel nélkül felesleges (nagyobb base DPS jobb szokott lenni, DHval pl én esetemben damra a 180dexes Manticore ott lett volna, mint a 30dpssel magasabb intes). viszont mainstat általában meredekebben drágít, mint még dps (aztán van az a helyzet, ahol már mainstat is kell továbblépéshez, de az szerintem itt még odébb van).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mpierre
veterán
válasz persil #14466 üzenetére
Build? Inkább leírom, hogy hogyan is haladok:
Főként lézerágyú, ha elfogyott az ap, akkor spctral blade, aztán megint ágyúzás. Ha sz@r van akkor diamond skin, meg egy wave és minden rendben.
Az már kiderült a lézerágyú nem critel, tehát (jelenleg) a spectral blade + passzív skill + apoc tölti vissza sebtiben az ap-t, hogy mehessen az ágyú újra.
A fenti munkafolyamat mindenre jó. Sima mob, elit. Utóbbinál néha szaladgálni kell.Amit linkeltem, az csak a ma reggeli törpölés eredménye. Maradnék a fenti munkafolyamat mellett, amennyire csak lehet. Eddig bejött. Majdnem jobban haladok, mint a barbival. Csak sűrűbben csapnak agyon.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Bird
addikt
válasz persil #14463 üzenetére
Klímaügyi miniszterem! Csak nem az elnök úrra és a KGB főnökére gondoltál, mint kvázi állandó "társak" a bajban?
Ha most nem néznek hülyének akkor soha....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
mpierre
veterán
válasz persil #14463 üzenetére
Nem ragaszkodom a fury-hoz... Ez volt a ládában, amin volt int. Tescós a kis csaj. Tulajdonképpen a csajon majdnem minden item talált. Össz van 10M goldom, tehát nincs nagy duhajkodás.
A passzívokat épp ma reggel nézegettem, hogy át kéne szervezni. Valami ilyesmire gondoltam... [link]
Az oh ennyire tré? Megtetszett a vit, ment az int párosa, egy kis apoc-tel megfűszerezve. Ócsó vót szerencsére.
Fegyót kerestem ilyen feltételekkel - igaz nem csak a rare itemeket szűrtem - de 10-12M alatt nem volt egy se. A 90% így is fury volt, 20-1000M között. Sebaj este megnézem ismét.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mcwolf79
veterán
válasz persil #14455 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat srácok.
Mivel elköltöttem a 20 miskát, és nem szándékozok egyelőre több pénzt kiadni aranyért, így vásárolni már nem tudok.
Most megy a farm mpl3-on, aztán gyűjtögetés.Persil:
Vegyél fel frindnek, és megleshetjük, hogy a triumvirate cuccoddal mi változik. Ha este 22:30 után vagy,akkor ütközhetünk (du meló).Az az Occulus annyira tré? Vagy 1 órán keresztül mazsoláztam az AH-t,mire összehoztam ezt a cumót. Mit ajánlototk helyette?
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
DIMITRIUS
tag
válasz persil #14447 üzenetére
Igen mp7+ csak uberezni szoktam persze nem egyedul (van egy monk /230kdps\ meg egy Barbar /150kdps\)
farmolni meg max mp5 esetleg neha 7 de nem egyedul mert ugy kurta lasuuu kene kb 200k dmg akkor menne egyedul is. Ja neha csak pislogok hogy hoppp minusz 10000hp es meg se erzem, vagy alig latok mert tiszta ver paca a monitor es van 14k hp-mVW Golf 2 1.8 16v <3
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #14045 üzenetére
Hát hja..
Bazze de tényleg...
600K-ért vettem, és ha elhagyom a Triumot akkor kb 100M alatt nem cserélemKíváncsi lettem..
Szerintem LOL..Jobb nincs jelenleg és minusz...
40+Min DMG, 100+ Max DMG, 1%+CHC, 130+int...és minuuuuusz..ijnye
Kapják beHja..ez 200M+
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz persil #13900 üzenetére
3 napja fele áron dobálja ki a cuccokat egy fazon minden délelőtt 10-15 db-ot, azokat veszik és forgatják vissza és padlóig zuhan az ár! Mivel ezt a gatyát figyelem vadászom hát igen feltűnt, hogy gebasz van pár napja!
Fő statok STR:150 Vita:200 All res:60 és 2 soc!
Millióan már bocs tizedére zuhant hanem 20.-ára a játékosok száma! Simán lehet látni a pub aktív játék listáján is![ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Gyuri27
félisten
válasz persil #13853 üzenetére
Látom nem érted. Ha a kevéske legendary dropom ivoryra megy el. Akkor a dolog nem random.
Márpedig a blizz illetékesek a kinti fórumon minden ilyen felvetésre azt mondják, hogy random. De nem az.
Biztos van tőlem okosabb a témában járatos ember. Az bizonyos, hogy a vak szerencsének itt semmihez semmi köze. Beszéltem mással is. Ő is ivory betegségben szenved. Milyen érdekes nem?
Nagyjából 40 db 59-63 legendary van a játékban. Illetve picit több mint 40 féle set item.
Ebből jó ha 15 félét találtam eddig. De ringet, amut egyáltalán nem.
Ivoryt, pust, hellracot többet is. Most azt hagyjuk, hogy a roll milyen volt rajtuk.Az is érdekes, hogy elvileg több class spec item esik a blizz szerint. Nem nagyon vettem észre.
Eddig esett egy tinklandian, last breath, zuni skull. Természetesen mind alja rollal.Sárpac: az is érdekes, hogy a lagg mindig nálad van. Miközben a monsták ütnek. Ezért sem kezdek hc karit.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Peat;)
veterán
válasz persil #13853 üzenetére
Szerintem abban maximálisan igaza van Gyurinak, hogy egy bizonyos játékidő/elit kill után a rendszerben be kellett volna lőni, hogy fixen járjon jutalom a játékosnak, de nem sorsolás útján egy legendary ami mehet a kukába, hanem az aktuális aukció átlagár alapján egy értékesebb item. Nem 200 milliós, de egy kis előrelépés mindenképpen. Próbálkoztak ezzel a ringes dologgal, no de nem jött össze. Ez nagyon hiányzik szerintem, hiszen egy 20 milliós item is már hatalmas utakat nyit meg egy olyan játékos előtt akinek a legértékesebb dropja pl 2-3 milliós volt. (jelen és szerintem még sokan vagyunk így)
Ráadásul a rendszer a cég szempontjából akkor jó ha nem a tökéletes egyensúlyra törekszik, hanem pl egy primitívebb statisztika alapján történő sorsolással, jó nagy szórással osztja szét az éppen beállított értékes itemmennyiséget. (a patchek óta eléggé egyértelmű már hogy állítható opció a rendszerben a drop level) Ezeknél pedig semennyire nincs figyelembe véve a karakter előélete. Így "egyenlőtlenségek" alakulnak ki, ami ha nem lenne akkor magának az aukciónak sem lenne sok értelme. A kérdés inkább az mekkora egyenlőtlenség az elfogadható, bár én is a szopóágra kerültem be, ennek ellenére azt mondom hogy mint kereskedelmi célú program a D3-nál ez még mindig korrektnek mondható. Bár szerintem kicsit túlságosan előtérbe került az aukció és anyagi vonala a játéknak. Tegyük hozzá ez a Blizzard szerencséje/vagy tudatos taktikája, mert mint sima játék, aukciós rendszer nélkül, rendkívül alacsony színvonalat ütne meg a D3. Az emberek legalapvetőbb tulajdonságára építettek hogy megmentsék a programot és nagyon jól túlélték a leégést, ami szerintem kijárt volna a játék minőségét tapasztalva.
Ami számomra még kiakasztó volt az a játék alapára, ha az aukcióra erősen épít a rendszer akkor nincs azzal semmi baj, ugyanakkor olyan játékár lett volna a korrekt ami hogy egy kis "na ennyi belefér" befizetési buffert a pénztárcában a kevésbé szerencsések számára. De ők úgy néz ki inkább a spam buffert lőtték be a játékban, amikre hiába nyomom a report gombot.
-
Gyuri27
félisten
válasz persil #13834 üzenetére
Hát ezaz. nem akarod megérteni. Egy storm esésének, hogy az istenbe ilyen kicsi a valószínüsége?
Renben, hogy a strom 63-s az ivory meg 61-s. No de ez a 10:1 akkor se kerek.
Másik jó példa. Hellrack és a manti. Előbbi esett vagy 4. Utóbbiból egy sem. Legyen a 61 item esésének valószínüsége 1:20.000. A 63 meg 1:50.000. 4 hell esése már kb valószínütlen. De kb ennyi pus is esett.
Szóval ez az egész ellentmond az egész randomitásnak. Látszik, hogy fortuna keze csúnyán irányítva van.
Miért lenne kicsi a mintám?
500+ óra már csak elég. Az viszont az ivory-stromból látszik, hogy nekem kb a büdös életben nem fog értelmes esni.A gemekről meg annyi, hogy mikor alacsony az ára sok zöld kö esik.
Tudom mert mostanában ugyanazon az mp szinten ugyanazt a 3 katakombát tolom act3-n.
Mert pont ezt a 30 percet nem sajnálom a diablo3-ra. Ugyanis picit belefáradtam az agyatlan, értelmetlen farmolásba.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz persil #13820 üzenetére
Balgaság. Fenti példánál maradva sokkal több walker esik, mint climbers.
Holott az esés esélye ua. Elvileg. Ha pedig nem egál akkor meg a blizz mutyizik.
Márpedig nem egál.
Mondok másik példát. Ivory és a storm esete. Ivory már esett min 10. Strom meg 1.
Szóval vagy normális algoritmust kéne írni a véletlenre. vagy befejezni a szopatást.
Mert mikor kevés legendary és set droppom ilyen gyökérségekre megy el. Nem vagyok felhőtlenül boldog.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz persil #13775 üzenetére
Nem. Lvl 60-s mindkettő. Elvileg egyenlő az esés sansza. Elvileg. Gyakorlatilag nem. Itt gyanakodnak egyesek mutyira. Ha össze írnánk a fórumból kinek esett walkers és kinek climbers a walkers nyerne (természetesen azóta mióta van climbers).
Nézzük a gemeket. Érdekes módon zöld kö kevesebb esik mostanság. Ezek pedig furcsaságok.SLYM: ha néha olvasnál is az ön fényezés helyett le lett írva. A pvp blog. Very soon-ról, soon-ra változott. Ezzel együtt tolódik a pvp is.
Másrészt mivel semmit nem lehet tudni a pvp-ről. Felesleges bármit is nézni. Ez is le lett írva korábban.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Kobe
veterán
válasz persil #13758 üzenetére
Ha visszaolvasol, lathatod nekem nem az a bajom hogy nem esik naponta 8 mempo meg 5 2socketes manticore. Amennyi legend esik, az kb pont jo. Nalam az veri ki a bilit hogy a legendek 80%-a nalam fire walkers cipo...nem viccelek, szamolom, tegnap esett ki a 14. darab. Ha kicsit kiegyensulyozottabban mukodne a dolog, legalabb eselyem lett volna mas cuccokat latni. Nem garancia h meggazdagodtam volna belole, de legalabb lattam volna mast is. Es amikor ilyenkor vki belinkeli h 1 korben kiesett neki a mempo, andariel, witching hour kombo, akkor azert tudok morogni egy izeset.
-
Sirandrish
legenda
-
abéla
senior tag
válasz persil #13520 üzenetére
Csak 196 , ámbár elitnél erre jön még +17%, szval ott cicereg az 230 körül is ...már ha én lettem volna a hivatkozási alap
Egyébként tényleg furcsa az érvelés, bár lehet hogy nem szereti ha mozdulatlan az ellen...mondjuk éredemes figyelembe venni, hogy a mozdulatlanság mellé cold blooded passzívval biza mindenki kap +20% dmg-et a partiban a fagyi-szörnyekre. (bone chillnél nem vagyok biztos, hogy mindenki kapja-e a +15%-ot), de ha igen, ha nem azért ezek a számok mellett nem mehetünk el szó nélkül. Ja és mielőtt elfelejteném, a slow time+time warp ad szintén +20% dmg-et mindenkinek, nna az min +40%, de lehet hogy +55%...
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz persil #13507 üzenetére
"ha nem pont kifejezetten dual wield monkot gyártasz, akkor fury nélkül is van élet"
Ez így van.Sosem vitattam.Én mindvégig dual wield Monkról beszéltem.A pajzsos Monknak nem kell fury, mert ott nem jön ki a fegyver lényege."Még mindig csak azt mondom, hogy egyrészt kurva drága"
Az ls vagy lohs fury túl van árazva.Méregdrága.
A chd+socket Fury is drága.
Ami nekem van socketes, az nem drága.És én mindvégig ebből a Furyból indultam ki.[ Szerkesztve ]
-
schwartz
addikt
válasz persil #13520 üzenetére
Nem tudom gyakorlatban mit jelent 200k DPS egy CM wiz-en csak annyit, hogy HoTA-el rasegitve a vezna karakteremmel 1perc korul van egy elit pakk MP10en. De mar mondtam, hogy ha fagysztva vannak a DT build nem hatekony es ezert nem szeretem partyban.
If he dies, he dies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új Sony WH-1000XM4 Silver Platinum
- Dell Latitude 5590,15.6,FHD,i5-8350U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN10,IR kamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (283)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (281)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest