-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz Sirandrish #15015 üzenetére
Akkor itt a vége a jelenlegi gearednek... ahogy mondtam...
Ezért is írtam, hogy a sok elem dmg-es cucc miatt nem fogsz tudni statot gyűjteni... Így nehéz balanszot találni, hogy nem tudsz semmit se cserélni...mert dpst buksz...
Szal kezdj egy DH-t...
Gorneck#1239
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #15015 üzenetére
"jelenleg a tied nekem minusz 1800 DPS-t adna"
Vágom, akkor elég nagy az int súlya, nem gondoltam volna, hogy 68 ilyen sokat ér.De, ha megnézed, sehogy nem jön ki Nekem az a(ezek szerint egyről beszélünk?) chanto adna 3800-at. Neked 400-at. Viszont, ha az enyémet vennéd fel, akkor -1800. Sehogy nem jön ki Valahol nem kerek
Edge
"amúgy ha meg source akkor ne black damos fegyverrel nézzétek, ele damos fegyverrel több dpst adna."
Igen ám, csak egy bizonyos dps fölött nincs elementál fegyver... Tehát a top dps fegyverek kivétel nélkül mind full fizikálosak. A chanto pálca is jócskán elmarad dps-ben egy jobb rare-től mivel csak egy random fér rá.
Az a baj amúgy, hogy dps-t sehol, semmiképp nem akarok bukni. Jelenleg csak a refisek ellen kell a lifesteal, tehát - ha szar is a hiánya - el vagyok nélküle.
"ha több százmillión csücsülsz"
Öhm, sajnos nem, szóval mindenképp valami hasonló megoldás lesz...[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Íme az új Android Auto!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest