Új hozzászólás Aktív témák

• MrCsiT

addikt

válasz Iginotus #74573 üzenetére

Én ezt simán csak leecher-nek hívom.
    ..és bár nem szoktam ilyet, de múltkor épp ez jött össze: felhúztuk a WD-m. No, hirtelen lett egy s2 P260-as hibás Tiklandian WD-m, 90% sárga cuccokkal. Hogy mi volt a hiba? Hát hogy egyáltalán nem volt Tiklandian sapim! :DDD
    ..viszont, kb. a legmagasabb paragon voltam a partyban public T6-on, ahová beléptem, a laza 760k, kb. semmire se jó dps-emmel.
    Na, hála a két, P200 körüli DH-nak, meg egy combos barbinak, úgy lement 2 rift, hogy alig győztem szedni a lootot! Igyekeztem nem lemaradni, nehogy kivágjanak?! :D Néha összejött 1-1 "Trier killed" az eliteknél, nem győztem csodálkozni!
    Természetesen, végigröhögtem a 2 riftet, miközben sokszor hajszálon múlt, hogy nem haltam meg.

A végén lett pár zöldem, meg 497 shards, amiből kb. 12. sapkának csak beadta Kadala a Tiklandian sapkát.. :DDD

Cactus: Vengeance/seethe (vagy ilyesmi) rúnával kb. Barbi Állatnak érzed magad! Nekem múltkor úgy tűnt, ennek a hatása alatt meg sem tudok fagyni, de ebben nem vagyok biztos, lehet, csak jól mozogtam. Egy biztos: amíg abban a módban vagy, brutális dps buffot kapsz.

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák