Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz proci985 #112698 üzenetére
Az nem elég ha element immu van rajtad? Én pont ezért hordok cold immut GODnál, mert nyitogatom a srájnokat és "véletlen" soxor adja a rohadékokat...
"belőled" számítódik a sebzésük, vagy fullrandom?
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz DjDanee87 #112689 üzenetére
en conquest miatt SCben inditok elsore, HCnal eleve kerdes, hogy a klonok mit fognak csinalni a sand dwellerekkel. az impales klon gyanus, hogy tudja 1hitelni a DHt.
Daelion: ja, ha visszagondolok HCben vagy lvl70 alatt, vagy lagban ment el az osszes karim, es lehalt mar par . meg talan 1 vagy 2 push kozben amikor nagyon nem volt mit athozni a gearbol, viszont eleg jol alltam a leaderboardon es tenyleg a hataron mentem.
legutobb is akkor kertelek meg, amikor valahol 65 korul sikerult leterdelnem es nem volt erom meg egyszer vegigmenni azon a reszen.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Daelion
őstag
válasz SQX_Barto #112695 üzenetére
Nekem is kb ezt csinálta pár régi haver amíg még visszajártak játszani egy kicsit.
Megvárták míg felhúztam karimat mert tudták, hogy én mindig megcsinálom soloba első nap.Amióta visszamentem HC-ba játszani viszont már nem mert ők ott nem akarnak játszani. 'Azt bírom amikor valaki SC-ből kérdez meg hogy boostolnám-e mert nem veszi észre hogy HC-ban vagyok'
Egy ideig szokásom volt randomokat boostolni chaten így 1-2 nappal season kezdés után de már leszoktam róla mert HC-ban elég idegesítő tudott lenni amikor meghaltak a saját baromságuk miatt. 'össze vissza rohangálnak Riftbe, nem figyelnek, stb'
Már csak azt boostolom aki f listen van régebbről vagy esetleg innen topikból ha van rá igény.
@dante3
Segíteni azért biztos fognak valamit.
Viszont ez a mostani challenge Rift elég gány ahogy néztem, lehet kelleni fog pár run mire lemegy. 'Amcsi szerver meg elvileg kapott egy sima WW barbárt'@hokuszla
Hát ja most nem hajt senki, én is tudnék gyorsabban fejlődni de mindig ki tabolok játékból meg minden egyébbel terelem a figyelmem azt így szokott 2-3 óra lenni. 'de volt már több is'
De mivel úgy is csak soloban játszom nem zavar, saját tempóm azt kész.Bírom azokat a tagokat akik képesek úgy rákészülni ezekre a season kezdésekre mintha valami világvége jönne azt rakás kaja meg minden ott a gépnél mert még annyira sem képesek szünetet tartani.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Daelion
őstag
válasz DjDanee87 #112689 üzenetére
Ugyan ez nálam is HC-ba, szokásos mód fogok fejlődni ahogy szoktam ami azért tovább tart. Ezt klón témát meg inkább nem kockáztatom. 'PTR-en próbáltam season SC-be és meg is vágtak párszor '
Annyira nem szoktam sietni eleve, season kezdés napján legyen meg lvl 70 meg kezdjem el kiszedni az ingyenes szetet még lefekvés előtt azt az elég is. 'hajnali 1-2 ig maradok első nap általában de a seasont is 1-3 óra késéssel kezdem csak'
[ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
Hát azért ha lenne némi alapanyag kétkezes weapon gyártásához, és utána sikerül kipörgetni egy lvl20-30-as Level Requirement Reduced-et, az jelentősen megkönnyítené a fejlődést.
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Franklin
addikt
-
faragojof
őstag
válasz faragojof #112684 üzenetére
Öööö... Minden tiszteletem a régi játékosoké, régi Diablosoké!
De nem gondoltam volna, hogy egy Diablos honlapon egy szezon összesített ranglistáján egyszer fenn fogom látni a nevem. Egy kinai meg egy USA régiós játékos között.
Rank 943 EU #Faragojof2617 WitchDoctor GR124 14:23:166 P1353 S21Vigyorgok mint a tejbetök!
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
Ezt nézte már valaki?
Most sasolom..."Formicate Under Command of the King,,
-
proci985
MODERÁTOR
válasz DjDanee87 #112679 üzenetére
volt ennel rosszabb is talan ket szezonja, amikor egy top player teljesen broken de villamgyors clearjet kellett volna uberelni .
egyebkent az elozo shadow dh challenge is elmebajos volt, igaz ott kifejezetten lassan haladt aki csinalta.
-
DjDanee87
addikt
Nem tudom néztétek-e, de elég szívás lesz a szezon start. Challenge Rift mókás: https://www.youtube.com/watch?v=5eaSMwyd7Gc
Remélhetőleg lesz shadow clone ami segít, különben ilyen formában nem vagyok benne biztos hogy meglesz elsőre. Amúgy senki ne csinálja meg most, majd csak szezon start után!
-
TeeBee73
veterán
-
reelc
veterán
válasz _ocsisajt #112667 üzenetére
Én is megértem azt, aki komolyabban veszi nálam ezt a hobbit.
A lényeg, hogy élvezze az ember.Én nem voltam semmilyen oldal tagja, meg ilyesmi, de a nővérem C16-osán (amit később bővíttettem chipcserével +4-esre) már jó régen játszogattam.
Na meg a CoV. Micsoda durva játékok voltak C64-re meg Amigára, később PC-re. -
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #112675 üzenetére
Bármilyent eladhatsz, csak az ár kérdéses. Szerintem D4 megjelenése után már a kutya se fogja megvenni, de lehet tévedek.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz Bujdy81 #112669 üzenetére
Ebay-en jo draga 2-300£ mivel ritka es mar nem kaphato. Bar sokat szamit, hogy bontatlan-e.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
TeeBee73
veterán
-
Bujdy81
aktív tag
Sziasztok!
Anno a megjelenéskor megvettem a Diablo III Collector's Editiont, a fehér dobozban. Az élet úgy hozta, hogy fel sem telepítettem, így szeretném eladni.
Hol tudnám ezt szerintetek megtenni? És kb. mennyit érhet? Megvan mindene, semmi sem volt használva/telepítve/regisztrálva.
Köszönöm a segítséget és bocsánat, ha off volt!
-
_ocsisajt
őstag
dante: Grat a géphez!!!
Reelc: Tökéletesen megértelek amúgy, teljesen igazad van!Nekem első emlékem, hogy 86-ban jártam át szomszédhoz, mert csak nekik volt c64-es masinájuk akkoriban. Én kb. 2 évre rá megkaptam a sajátomat. Aztán sokáig Amigázás, imádtam, szívem mélyén Amigás maradtam! Jártam le sokat még anno a mostani Campona előtti időszakban a művházba!!! Emléxik vki? Pár név még rémlik onnan.
Középsuliban (93+) meg "elrontottak"... Ott lettem "pécés"... A vége felé beadtam a derekamat egy Pentium 1-el... Onnan meg történelem...Bakker, látom nem csak én vagyok itt a Bé oldalról!
(78')[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
shotika
őstag
válasz reelc #112665 üzenetére
Nekem 2004-ben még 486-os gépem volt, onnan "fejlesztettem" 2.4ghz-es Celeronra, fx5200-as videokártyával, 128MB ram-mal
... Ahogy elnézem a jelenlegi konfigom, húha
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
reelc
veterán
válasz dante3 #112664 üzenetére
Akkor viszem a low level gamer díjat.
2015-ben volt nagy upgradem:
1920x1080 24" olcsóbb IPS monitor, előtte 1024*768-as hagyományos, igen sokáig.
GeForce GTX 750 2GB, egy Radeon 9600XT-t váltott.
2x2GB DDR2 RAM, előtte 2x1GB volt
Xeon E5440 proci, C2Duot váltott, 2,66GHz-st, ami a korábbi cuccokkal ütötte a 10 évet.
A korábbi gépen kezdtem a Diablo 3-at is.Most év elején egy bámulatos upgrade után ami változott:
Új alaplap
2x8GB DDR4
Ryzen 3 1200 proci
1 olcsóbbfajta SSD kizárólag a rendszernek.Kinek mi az igénye. Mindig az alsóbb szinteken mozogtam, amire telik, és nem sajnálom kiadni érte. Pl. VGA-ért sosem adnék 50e-nél többet.
FPS-t sosem mértem, sok játékban effektek kikapcsolva, nem érdekel, az ember tudja, hol a helye.[ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
Én meg sem merek szólalni az I5 2500k-mal, 9 éve tolom vele, második alaplapot eszi a kicsike! Nálam is megérett a csere minden alkatrészben, sajna a vga-ra picit várnom kell, de a gtx970 még kitart szerintem míg összekaparok az utódra! Ha minden jól összejön, akkor még ebben a hónapban 10700nonk-ra váltok Z490, 32gb rammal, el sem hiszem, hogy végre sikerül váltani!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
TeeBee73
veterán
válasz mephi666 #112657 üzenetére
jof-tól nem vennék semmit, ha csak nincs előtte kétszer lefőzve.A Kerékben is csak a kicsempézett kisszobát adták ki fórum talira' Neki. Nekem meg fél évig szívták a Yardok a vérem, mikor itt volt, és beszólt a helyieknek.
MOD: '82-ben kezdtem ZX81-el, szóval, a negyed évszázad nálam nem releváns.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
mephi666
nagyúr
válasz Daelion #112661 üzenetére
én tényleg nem akartam elhinni, hogy majd az eternal játszhatóan fog menni cpu-n... gtx650-em volt (nem adtam el gtx1060 vásárlás után sem, visszaraktam halála után), grafikát lehúzva is diavetítés... néztem poénból yt videót ryzenről és ment a csókának: na mondom, ez vicc... kikaptam a gtx650-et, tettem fel ryzenhez drivert... és megy a doom lehúzott grafikán gyönyörűen: emeltem a részletességen hirtelen nagyot és úgy is bszki... nem akartam elhinni... d4 miatt sem aggódok különösebben: blizz nem arról híres, hogy elszállt volna bármelyik játéka is gépigényben
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Daelion
őstag
válasz mephi666 #112660 üzenetére
2016/Eternal nem igazán proci igényes.
Eternal elő is volt nekem rendelve, nem volt vele gond 2560x1080-ba mid-high keveréken de volt 1-2 map 'Super gore nest' ahol elég durván húzta le az fpst ilyen 45+ környékére az meg már határeset egy ilyen játékba.2016 Doomot meg konkrétan egy i 3 4160+GTX 950 OC-vel '~alap gtx 960 szintjén ment' vittem végig 1080p monitoron.
Borderlands 3 is képes szép fps dropokat csinálni amikor elszabadul a káosz a játékban, ezzel meg sokat játszom szal van beleszólása a dolgokba.
Én alapvetően majdnem mindenevő vagyok játékok terén ezért ~3 évente szoktam fejleszteni a ~középkategórián belül bár manapság már inkább budget kategóriába tartoznak ezek amiket veszek.
Nálam valszeg RX 5600XT/RX 5700 lesz a befutó de majd meglátom mit találok 100-110 közt garisan hv aprón januárban. 'RTX 2060-super sincs kizárva de nem elsődleges'
D4 miatt igazából nem aggódnék, ha kell is majd dedikált kari biztos nem lesz vészes a gépigénye.
Blizzardnak nem szokása az mivel tudják, hogy valszeg több millióan akarnak majd vele játszani mindenféle gépeken.Az amúgy igaz, hogy azok a G szériás Ryzenek tényleg jók ahhoz képest.
Pár éve még nem gondoltam volna, hogy egy integrált gpu megoldás akár használható is lesz casual gamingre.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Daelion #112659 üzenetére
épp ez az, hogy a doom eternal fél éves játék a qrvajól sikerült tech7re és majdnem ultra-n simán szakít egy ryzen3 2200g-n... (oké, 1280x1024... de akkor is) ...ez azért szerintem egy óriási pirospont a cpu mellett
nekem a dia4 lesz majd a vízválasztó, hogy kell-e ide dedikált vga (rtx felé picit húz a szívem, mert az imádott q2-m menne rajta szépen rajtrécinggel... de hát ehhez nekem lottón kéne nagyobbat nyerni, hogy 1 játék miatt beruházzak egy ilyen téglába)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Daelion
őstag
válasz mephi666 #112657 üzenetére
Néha irigylem azokat akik csak ilyen alacsony gépigényű játékokkal játszanak és nem is érdekli őket semmi más.
Ilyen lennék nem kéne rakás pénzt költeni gépre pár évente, hogy elfogadhatóan fusson akármi is.Nem is értem soha azokat akik képesek egy atom fullos gépen csak szutyok D3-al meg egyéb izékkel játszani amikor negyed annyi pénzből ki lehetne azokra hozni egy gépet.
Én pont most 2021 januárba tervezek új vid karit venni mert mostani RX570 már nagyon határeset új játékokhoz. 'pláne 2560x1080-ba'
D3-ba meg kb alszik és inkább vagyok 1 szálas proci limiten 1600x-el. 'na persze azért még így is bőven megvan a stabil 60-75 FPS amire limitálva van monitor miatt'Ilyen téren amúgy egy sima i 3 10100F is elég lenne ilyen játékokhoz, valami jobb időzítésű 2666-os ramokkal egy B460-as lapba.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz TeeBee73 #112654 üzenetére
1 hete volt free weekend wowon, poénból megnéztem először visszafogott graffal, majd fsaa nélkül plafonon 1280x1024-ben... stabilan megvolt ott is a 30-40+ fps a kis ryzennel kibajó ez a proci... negyed évszázada foglalkozok úgy-ahogy informatikával, de az integrált gpu a fejemben mindig is valami hitvány "intel gma" volt, ami egy hulladék... komolyan nem hittem volna, hogy ez erre képes... (mondjuk architektúrát tekintve rohadtul logikus egybeépíteni a cpu+gpu párost: ramhoz közvetlen hozzáférés van, stb) ...szó szerint 2hónapja egy megvilágosodáson estem át 27ezer volt a proci és vga nélkül összeraksz egy pc-t 16gb rammal és eladod "gamer pc"-ként, mert bőven játszhatóan viszi a gta5-öt, fifa20-at, wow-ot, meg amit csak akarsz... kis ryzen3 is, csuklóból...
...poén, hogy a gép még egy hitvány kódgány házba van építve nálam, amit faragojof fórumtárstól vettem közel 15 éve és a ryzen ebben se nagyon megy 52 fok fölé gyári hűtővel
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Gyuri: Írtam, hogy Zen2 alatt már nem terveznék AMD vonalon. Közepes 460-as lapot ajánlottak itt alaplapos topikban. 3000 v 3200-es rammal (GSKILL) venném a még jobb 2666-os latency miatt. Z lap nem kell, annyi ártöbbletet nem éri meg beleölni, nincs akkora difi, hogy értelme legyen.
Tibi: Nem tervezek szürke zónából venni dolgokat (akkor ott már az i5 is olcsóbb!), rendes boltos-garisat szeretnék, ott meg a procis topikban is ki lett vesézve, hogy biza ebben az ársávban a best: 10400f
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz _ocsisajt #112652 üzenetére
Na, most vitatkoznék. Szétcseszett térddel itthon unatkozom, volt időm picit WoW-ozni.
2560*1080/Ultra-n, V-Sync On beállítások mellet, VGA: 35-50%, Proci 5-12% terhelés. Azt is 2200MHz-en, 35˙C-on. És bizony, 55 Mátyásba fáj az a 2700X. (3600-at akartam, csak akkor nem volt épp raktáron, de így sem jártam rosszul, szvsz.)
Ha csak nincs >144Hz/4K monitorod, megfelelő VGA-val hozzá, pénzkidobás egy nagyobb Z490-es deszka, 4 magos procival.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
_ocsisajt
őstag
válasz mephi666 #112651 üzenetére
Sajnálom!
Ezért is veszek garisan rendesen alkatrészeket. Nekem is voltak régebben drága tanulópénzeim.
Az egész Ryzen széria nagyon badass... Bár én most inkább 10400F-re váltok, mert abban az ár sávban (50-55k) nem tud mutatni az AMD semmit Zen 2°° téren. (főleg 3 téren, beteg árak vannak ott főleg).
°°Zen2 alatt már nem gondolkodom, ha upgrade van.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz _ocsisajt #112650 üzenetére
én most itten comingoutolok egy jó nagyot: ismerős passzolt még régebben steam-en doom2016 keyt, augusztusban elkapott a gépszíj és vettem alá kivételesen használtan egy gtx1060at....végigtoltam a ryzen3 2200g-n és behúztam a doom eternalt is... ment nagyon frankón, míg alig 1 hónap után meghunyt a vga... majdnem sírtam, mert 40k volt... ismerős tesztelte nekem: gpu halott... d3at is néztem rajta, az is faszán ment maxon 75fps-el az 1280x1024es monitorom 75hz frissítésén...
A szar poén az, hogy az 1éve 27ezer körül vett ryzen simán vitte utána 16gb rammal majdnem maxon a doom eternal-t diablo3-ról meg akkor ne is beszéljünk... csont nélkül megy maxon 60-70fps-el...
-
_ocsisajt
őstag
válasz faragojof #112642 üzenetére
GZ!
Én most letakarítottam a karijaimat, nem direkt...
Non seasonban "picit" megugrott a para szint, ugyeNet stabil volt, Szerver ok, Soho UPS üzemel, nem állíthat meg SEMMI.. OHH WAIT.
Hogy finom legyen a sztori két fullos DH-t úgy buktam el, hogy nagy csetepatéban SZ@rrá fagyott a taszk, vagy 30mp-ig... KÉTSZER!Valor fogadott mind2x..
Már élesedik a gép upgrade... Elegem van...
Eddig tartott a 3770-es I7... Kezdetektől megvan, elteszem tarcsiba...[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
Élesedett a patch. Kár hogy a 4. kocka hely megint csak szezon only...
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
faragojof
őstag
válasz MegalodonS #112640 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz faragojof #112638 üzenetére
az nekem is nagy kedvenc, mert jobb kézzel terelgetem az állatkertet, szétvágnak meg szétrágnak mindent, ballal pedig kellemesen pöfékelhetek, vagy emelgethetem a sörösüveget nem kell balkézzel beethovent játszanom az 1-4 billentyűk környékén
-
faragojof
őstag
válasz MegalodonS #112637 üzenetére
Én a HT-Gargát azért szeretem, mert közben lehet dúdolni!
Csak a refrénbe ez a szöveg: " ... és átkozza Gargantuáját!""Formicate Under Command of the King,,
-
malystryx
senior tag
Urak! Én nem nagyon tudom eldönteni hogy kinél érdemes keresgetni. Nálam valamiért a monk a main karakter, legyen bármilyen gyenge is vagy alulértékelt sokak számára, nekem akkor is ő az aki bejön. Anno Quin69 volt az akit folyamatosan néztem, de régóta nincs képben. Esetleg tudnátok olyan videóst ajánlani akinek hasonlóan a monk a main karaktere, és még játszik is? Vannak találatok, de sokan copycat-ek.Előre is köszönöm , ez a mostani szezon majd eléggé megváltoztathatja az összes eddigi buildet a 4-ik Canai's Cube slot-al, nagyon várom már.
-
faragojof
őstag
Jól gondolom, hogy a nekro lesz a legerősebb favorit karakter? Ezért van tele a yout S22 leveling guide 1-70-el minden?
-
mephi666
nagyúr
válasz proci985 #112627 üzenetére
ht wd gyenge továbbra is? jó lesz végtére a dh is, ha megint azzal lehet laza runokat nyomni, de változatosság kedvéért wd-ztem volna újra
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mephi666 #112625 üzenetére
nekronal befer ket weapon a kockaba. valszeg ismet rat season lesz, csak kivetelesen meg nagyobb lesz a kulonbseg a meta es a nem meta kozott paragon szintre.
DHnal nekem nagyon gyanus, hogy a Crimson+GoD varians meg fogja futni p1000 korul a 120-125ot az elso hetvegen kulonosebb erolkodes nelkul.
-
mephi666
nagyúr
válasz hokuszla #112624 üzenetére
na, el is rendeztem a cuccaimat... várom a következőt hihetetlen, hogy mennyivel átláthatóbb és letisztultabb a felhasználói felület, mint pl a van helsingé... el is ment most attól a kedvem rendesen
mik a ptr tapasztalatok? god/ue dh? helltooth wd? továbbra is a god lesz az op ezek közül?
-
hokuszla
senior tag
Vége a szezonnak.
10600k 16GB 1660s 5TB
-
faragojof
őstag
Úgy látszik, Blizznél nem ismerik azt, hogy "az utolsó kapcsolja le a szezont!" kifejezést!
Még mindig be lehet lépni a leköszönő szezonba!Most kilépek...
Mi van, ha én vagyok az utolsó?!4!"Formicate Under Command of the King,,
-
Franklin
addikt
Megy még a szezon?
Úgy izgulok, valaki mondja már meg, csak 5-re érek haza
-
reelc
veterán
válasz soo277 #112616 üzenetére
Nincs itt semmi rejtély.
Kirúgták azt is, aki felelős a szezon nyitásért-zárásért.
Úgyhogy lehet a franciák intézték ezt a dolgot.
Amerikában meg nem dolgoznak hétvégén.
Na, ezt elfelejtette a Blizz, és nem szervezték ki Indiába az olcsóbb munkaerő miatt.
Mindezért ma délelőtt fog záródni a szezon, amikor kv-zás után látják, hogy még megy, és találnak valakit aki megmondja hogyan is kell leálítani. -
faragojof
őstag
válasz _ocsisajt #112613 üzenetére
Nem emlékszem már melyik szezon volt, de este tíz után láttam meg rift közben a feliratot, hogy már csak öt perc van zárásig. Azóta nem nézegetem.
Amit kiadnak időpont az meg azt jelenti, öt után lesz zárás. Valamikor. Bármikor."Formicate Under Command of the King,,
-
hokuszla
senior tag
szánalmasak
adják ide a szezonzáró gombot, ígérem mindig időben fogom megnyomni
ingyen!10600k 16GB 1660s 5TB
-
_ocsisajt
őstag
Most lehet én néztem be vmit, de a szezonnak nem kellett vóóna mán zárnia?
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz WayneGace #112607 üzenetére
Megfelelő költségvetésből is lehet hulladék játékot csinálni.
A Diablo IV-es videó azért volt olyan, mert valamit villantani kellett az előző Blizzcon miatt is.
Meg ahogy írtam a videót készítők és a játékot készítők más csapat.
Szóval lehet a Blizzcon előtt elkészült az összes videó, a játék meg pre-alpha."Warcraft 3 Reforged fiaskója is hasznos lehet D4 számára."
Szerintem inkább ártalmas mindenkinek. A játékosoknak is.
Most nehogy már attól kapjon észbe a Blizz, hogy igényes játékot kellene csinálni.
Nagy vállalat, erős nyereséggel és emberi kapacitással is rendelkeznek.
Az a Warcraft 3 Reforged az olcsón minél több hasznot és más nem érdekes remek példája.[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz reelc #112606 üzenetére
A videót azért hoztam fel, mert az is mutatja számomra, hogy a költésgvetés megvan. Fogalmam sincs mennyibe kerül hónapokon át fizetni azokat, akik készítették, de nem lepődnék meg, ha annak a 9 perces videónak az elkészítése több millió dollár lenne. Jó ellenpélda a Reaper of Souls záró videója.
Warcraft 3 Reforged fiaskója is hasznos lehet D4 számára.Gondolom februári blizzconon mutatnak majd valamit a játékból.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
reelc
veterán
válasz WayneGace #112604 üzenetére
Na pont az ilyen videóból nem lehet megállapítani semmit, milyen is lesz a játék.
A videókért más csapat felel, mint a játékért.
Sok játék esetében amúgy külsősök csinálják, akiknek ez a profiljuk. A Blizzardot nem tudom így csinálja-e, de sok cég igen.A videó alapján is láthattad, az imázs nem számít, csak a pénz.
Amint idegeskednek a befektetők a rossz sajtó miatt, egyből megnyugtatják őket a pénzügyi kimutatásokkal, a játékosok nem számítanak. Csak úgy tesznek hogy igen , kiadják a vackot, és majd bocsánatot kérnek ha nagy a háborgás, meg sokáig javítgatják, de addig is vannak eladások.
Nem kell messzire menni, pl. Warcraft 3 Reforged esete.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz WayneGace #112604 üzenetére
Az immortal (vagy mi a kórság) szvsz egy marketingtrükk volt, hogy kicsit felpörgessék az érdeklődést... a d4 meg egy tisztes iparosmunka lesz
-
WayneGace
őstag
válasz reelc #112601 üzenetére
D4-et szerintem nem kell félteni több, mint 9 perces bejelntő videó is mutatja, hogy nem kis költségvetésű alkotás lesz. Ha az ember letölti a honlapjukról, akkor még inkább látszik mennyire részletesen van kidolgozva. Gyanítom, ahogy haladnak a projekttel, úgy egyre inkább cégen belül majd az lesz az első számú projekt és oda fogják átcsoportosítani az embereket. Az immoral bejelentése és ahogyan tették annyi kárt okozott megbecsülés szempontjából a cégnek, hogy szerintem a D4-t imázs javításra is fel akarják használni. Tehát tényleg jó játékot akarnak készíteni. Az meg várható, hogy lesz benne valami megvehető cucc, skinek, petek vagy valami, azonkívül, hogy legaláb 1-2 kiegészítő is lesz hozzá.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
reelc
veterán
válasz MegalodonS #112602 üzenetére
Igen, olvastam már, hogy a Candy Crush és a CoD széria félelmetes bevételeket produkál folyamatosan. A WoW is erős még amennyit elvárnak tőle, hoz.
Mindez kell ahhoz is, hogy fejlesszék a többi játékot.
Azért írtam fentebb, hogy ez inkább a bizalom elbukása. Ami a játékosoktól jött.Ha a Blizzt külön nézzük, akkor a WoW hoz pénzt, a Candy és a CoD más téma, Activision.
-
MegalodonS
őstag
válasz reelc #112601 üzenetére
Azert a Candy Crush eleg szepen hoz a konyhara, a Diablo meg karcolni sem fogja az erteket,tudom nem egy szint, de azert a WOW es a COD is hoz egy kicsit
Ugye most mar nem fejlesztik az StarCraft-ot es lassan a Diablo 3 is ide juthat,remeljuk a szezon azert meg lesz,de a jatekosbazis mar nagyon gyenge!!
Candy Crush developer King generated $2.3 billion net revenue in 2019.
That was 34 per cent of Activision Blizzard's total revenue.
The free-to-play giant's revenue did drop by three per cent compared to the previous year though, representing a decline of $55 million year-over-year.
This information was revealed via the company’s financial results for its fourth quarter ended December 31st, 2019.
In Q4 net revenue equated to $503 million, down $40 million or eight per cent year-over-year.
King's monthly active users rose from 247 million to 249 million over the previous quarter, but fell when compared to the same period in 2018 by 19 million.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz mephi666 #112600 üzenetére
A videóban elhangzott többször, hogy sikeres a cég.
Nem csak anyagilag lehet bukni, ez a korábbi bizalom elbukása.
Persze, ha a narrátor álláspontja más, nyilván egy sikersztoriként is lehetett volna tálalni a videót.A párszor mellélövés nyilván akkor gond, ha egymás után történik, és akkor már évekről van szó.
Pl. a Diablo Immortalos Blizzcon, a Warcraft III: Reforged.Igen, a diagramodon is látszik, nagyon sikeres cég.
Na majd meglátjuk mi mindent tesznek meg azért, hogy a Diablo IV majd hozzon folyamatos profitot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest