Hirdetés
Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
Malachi #45831 üzenetére
Skillekben nem tudok ugyan segíteni, de egy tanácsot adnék. Tegyél a fejedre egy socketes sapkát abba pedig egy (a lehetőségeidhez képest) nagy ruby-t. AH-ban már tudsz venni nagyobbat, mint amekkorát találnál azon a szinten ahol most jársz.. Sokat segít a szintlépésben ami erősíti a karakteredet. (Ha nincs rá keret délután tudok adni egy ilyet)
-
mar_tin
tag
válasz
Malachi #45831 üzenetére
AH -ból vegyél a szintednek megfelelő fegyvert (asszem 32 -re van megfelelő) sockettel, meg egy flawless square ruby -t, és rakd bele (legfeljebb 20k -ért kapsz szerintem fegyvert). 42 -es szint körül már lehet nézegetni a level requirment reduced -es fegyvereket 500-600 -as sebzésűvel már le lehet nyomni infernóig a játékot. DH -al így mentem összesen költöttem 650k -t amiből 500k volt egy -17 leveles req -es bow 60 -as szintem meg simán eladtam amennyiért vettem. Infernóig szinte mindegy milyen skillt használsz lényeg, hogy legyen elég sebzésed.
-
törölt tag
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Asustor NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest