Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Dell D430-hoz szeretnék hozzáadni egy Rapoo M100 Bluetooth egeret. De nem sikerül.
A Win7 (x32 Ultimate) nem látja a BT eszközt, bár a mellette lévő BT-s telefont látja, az egeret nem. A telefon látja az egeret is BT3, és BT4 változatban is, de a noti nem.
Mi lehet a gond?
(Ami még rosszabb, hogy az USB vevőt bedugva sem látja az egeret, de úgy is BT-vel akartuk használni.)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell E5470 i5-6440HQ processzorral, és ugye Intel HD Graphics 530-cal. Jelenleg egy Dell E-port plus dokkolóval használok a noti FullHD kijelzőjén kívül, 2 db FullHD monitort DVI-on.
Az egyik monitort szeretném lecserélni egy 4K-sra. Működne DVI-on vagy DisplyPort-on keresztül? -
eris94
tag
válasz eris94 #66978 üzenetére
Na, esküszöm ez az utolsó update ezzel kapcsolatban, de hátha valakinek segítenek ezek a posztok, akik hasonló problémával küzdenek...
A gépben lévő SSD mint kiderült, nem gyári, ezért nem is cserélhető a jótállás keretében.
Utolsó elkeseredésemben vettem egy zsír új SSD-t, felraktam rá a Wint, és láss csodát, minden tökéletesen működik!!! -
Lodner
újonc
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Pár napja regisztráltam és próbáltam somasznak egy privát üzit küldeni a hardveraprón, mert úgy láttam, mintha össze tudna rakni nekem egy szuper dell M4800-ast.
Szóval somasz, ha itt látsz, akkor megtennéd, hogy valahogy kapcsolatba keveredsz velem?!
Lehet, hogy valamit nem jól állítottam be a hardveraprós profilban?
Előre is köszi! -
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Egy ritkan hasznalt Dell Inspiron N5040 notit kapcsoltam be, majd ez a szoveg fogadott:
"Your battery has experienced permanent failure and needs to be replaced"
Akkut kivettem, halozati taprol tokeletes futott 2 orat. Kesobb bekapcsoltam akkut berakva, szepen elindult, ment kb 1 orat. Windows legalabb igy mar elindult, de akku toltes ilkonnal nem erzekel akkut, ami fura. Most vagy teljesen meghalt, vagy a csatlakozo a rossz?
Gondoltam anyunak helyreteszem egy win10zel (benne hagytam az akkut, ugysem erzekeli), rendelek majd bele akkut, hogy aramszunet eseten megsem kapcsoljon le azonnal a gep. Telepites befejezes kozeleben jart a gep (80%), mire ujra a fenti szoveg fogadott. Persze most bosszant is a dolog, mert win telepites kozben f*sta ossze magat... valamit probalkozik a geo most a telepitovel, remelem megoldja magatol
Ez a szoveg mitol lehet? Eletemben nem talalkoztam ilyennel, pedig nem egy laptop tipus megfordult a kezeim kozott, volt egy komolyabb Inspironom is korabban, raadasul mai napig uzemel szuleimnel egy 11 es egy 15 eves Asus noti. Idosebbikben meg gyari akkuval bir 1 orat kb (fenykoraban 2t) ugy, hogy evek ota folyamatosan zaora van kotve.
-
1stVikman
senior tag
válasz Tsebacsi #66989 üzenetére
Köszi a választ, akkor egyelőre hagyom.
Amúgy ~4 éve van nálam és 3 évesen vettem, tehát nagyon jól bírja.A touchpad feletti 3 gomb nem működik (nem is használom), de rendeltem netről bontottat. Gondoltam ha amiatt szét kell borítani félig a gépet, akkor csak tovább bontanám és mehetne a pasztázás is.
De akkor így elhalasztom a komplett projektet. -
nagyúr
válasz 1stVikman #66988 üzenetére
Teljesen felesleges, ezek nagyon jó értékek, a mostani 5400-ások nagy része 70-95 fok között mozog, és a gyár szerint 101 körül van a max amit még bírnia kéne... El vannak az új típusok gyárilag cseszerintve. A Tieddel semmi baj nincs, én nem nyúlnék hozzá.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Van egy e6430S gépem, és sokat kapcsol a ventilátor (szerintem), de még le tudja hűteni magát.
Alapjáraton 52-55 fok körül van, ilyenkor nem megy a venti.
25% terhelésnél 65 fok körül mozog, venti legkisebb fokozaton ~3100 rpm.
Aida stressz teszt csak cpu esetén 73-74 fok, venti ~3700 fordulat, ha mellé kapcsolom a gpu-t is, akkor 81-83 fok, venti maxon ~4800 rpm. Ezeket az értékeket stabilan tarja, nincs throttling.
Teszt lekapcsolása után ~20 mp után (ezt sajnos elfelejtettem mérni) le is esik 55 fokra, és a ventilátor is leáll, tehát szépen működik a hűtés.
[kép]Érdemes lehet újrapasztázni? (MX4-es pasztám van itthon). Lehetne vele nyerni pár fokot vagy ez ennyit tud?
Jól látom, hogy ehhez komplett szét kell borítani, alaplapot kiszedni?Segítséget előre is köszönöm: Vikman
Illetve az normális, hogy a PCH dióda 65-70 fokos?
-
tylerddd
veterán
Helló! A 7490-en a webkamera mellett van egy kis lámpa (direkt írtam így, nekem olyan nem led a hatása), ami elvileg jelzi, hogy működik a kamera. Előfordulhat olyan, hogy megy a kamera és mégsem világít?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
somasz
Topikgazda
Ügyfelem 7490-esén kijelzőt és kábelt cseréltek, miután alvás után feketén fogadta a kijelző, csak egér mozgatásra ébredt fel, de amint abbahagyta a mozgatást, egyből megint fekete lett. Most hogy kicserélték, újrahúzta a windowst, dell command update-tel felrakott rá minden drivert. Most nem hajlandó a gép elaludni, nem tudja letesztelni sem, hogy csinálja-e a hibát.
Mik lehetnek kikapcsolva, elállítva? vga driver dell oldaláról telepítve, biosba a block sleep nincs bepipálva, energiagazdálkodásnál minden gomb, fedéllehajtás alvásra van állítva, de nem hajlandó a gép aludni. Ötletetek van esetleg?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
eris94
tag
válasz eris94 #66669 üzenetére
Hát, most volt szervizben ezzel a gép, nagyon rendesek voltak a srácok. Alaplap+Hangszóró csere volt (SSD nem, mert mint kiderült, ahol vettem kicserélgették benne, persze másik Dell-esre, hogy ne legyen feltűnő...). Sajnos ugyanúgy furán viselkedik (hang+lefagyás), ha Maximális az energiamegtakarítás. De az alvási probléma eddig nem jött elő legalább.
Még a tavaszi Win10 frissítést megvárom, és felrakom azt 0-ról, de már sok reményt nem fűzök hozzá.
Aztán lehet eladósorba kerül, ha van olyan kísérletező kedvű ember, akit érdekel. Még két évig amúgy is garis -
Veron
addikt
-
nagyúr
Ugye hogy milyen jól össze van pattintva, hogy rohadnának meg? Én harmadik nekifutásra mertem csak szétszedni az 5400-át, pedig előtte azért sok éven át sokféle gépet szétszedtem, csak akkor még nem volt ennyire divat a karmos pattintós buli, mindent csavarok fogtak.
-
Veron
addikt
Ha valakinek van Latitude 5480-hoz alsó borítása, akár szép állapotú bontott, akkor legyen szíves jelezze privátban! Akkucsere közben eltörtem az enyém. Kösz!
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Csepy
őstag
-
válasz Vigyorka #66957 üzenetére
Neked sem ment Bt? En is ezzel kuzdok es van egy ismeretlen eszkoz az eszkozkezeloben... kiprobalom a modszeredet hatha. Ha ez sem segit akkor rendelek egy adaptert ebay-rol.
az eseteleg tudja valaki hogy egy 5470-be melyik a legujabb intel wifi-bt adapter ami belemegy?
kosziAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Vigyorka
aktív tag
Nekem 3593-n Bluetooth hiba a megoldása ez:
A gépet kikapcsolni és áramtalanítani a töltőt is kihúzni. (kb. 30 másodpercig..)
Hálózat bedug, a gép bekapcsolása - eszközkezelőben a nem azonosított eszköz törlése (USB-s) és utána hardver változások keresése. (...Win-fos hiba)
Egy próbát megér...[ Szerkesztve ]
Vigyorka
-
Megjöttek az új Dell gépek: [link]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
törölt tag
A technikusokon nem műlik, múltkor nem ismerte fel a simet random a gép, küldtek hozzá alaplapot, betette rendben a szerelő, csak amikor töltőre tettem, akkor derült ki, hogy nem tölt; kértem egy második alaplapot, azzal ment már a töltés és a wwan sim is. Szóval egy idő után küld a Dell valami nem kukázott alaplapot is.
-
törölt tag
Nekem pár napja töltött le valami ~500 MB-os audio frissítést a Dell Command update, 7390 2in1-re, gondolom ezek a legfrissebbek fenn vannak ezek? Mondjuk nálam csak a "nagyméretű külső hangszóró" hangja volt rossz,a belső hangszóró nem, de ki tudja, én már a windows frissítésektől is ódzkodok, és azt mondta a Dell Prosupport, hogy legbiztosabb, ha a Dell OEM windows 10 pro-t teszem fel, a gyári MS w10-zel lehetnek hibák. Persze az alaplap hiba, illetve a cserélt hangszóró is lehetett hibás, már történt ilyen a refurbished összetevőkkel.
-
MurdR
veterán
Persze, az van fent amit a Dell app tett fel
Tsebacsi: Lehet, hogy az lesz akkor
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
Urak, most egy Latitude 7390-esem van, és valami borzsztó a hangja. Kb 50%-os hangerőnél ha pl. Youtubeot nézek, akkor beszéd alatt berezonál az egész bal hangszóróm, tök olyan mint ha el lenne reccsenve. Dell Support felkeres, kijön házhoz a szervizes, kicseréli a hangszórókat, ugyan az. Dell fórumon már találtam hasonló problémát, de oda sem érkezett válasz. Dell szervizes letudta annyival, hogy vékony a készülékház, enyit bír a hangszóró. Már mi is szétszedtük barátommal, hogy nem-e valami szalagkábel a ludas ami zizeg benne, de azt is szépen leragasztottuk, nem hiszem hogy érezhetően jobb lenne a hang.
Ha a bal hangszóró hangerejét windowson belül lecsökkentem 65% körüli hangerőre, akkor ,,megoldódik" a probléma, de ez olyan lutri. Visszakerestem, ilyen problémát eddig a topicban nem találtam (vagy csak elkerülte a figyelmemet.)Valakinek van valami ötlete erre az egészre?
Nem tudom elfogadni a szervizes magyarázatát, hogy ,,ez ilyen", kétlem, hogy egy Latinak ilyen hangja kell hogy legyen.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Girmin93
tag
Sziasztok !
Dell E6430 laptopomba vettem egy Dell 5560 WWAN 3G modemet hardverapróról. Az alaplapon van hozzá foglalat, csak nem volt benne modul. Még sosem használtam ilyet, van valami extra teendő azon kívül, hogy berakom a slotba, feldriverezem, rakok bele egy sim kártyát? Kell hozzá valami program vagy úgy működik mint egy Wlan kapcsolat? Ezen keresztül mekkora netsebesség érhető el? Nyilván csodát nem várok el, nem is torrentezéshez kell, csak alkalmi internetezésre. -
somasz
Topikgazda
-
Köszi srácok.
Sajnos az a cink, hogy nem enyém a gép de a héten meg fogom nézni. Meg a bios-ba is bemegyek hátha ott látom és csak deaktiválva van.
Ha kiderül, hogy nincs akkor lehet bele venni olyan bővítő kártyát amivel lesz?
-
Sziasztok!
Vettem egy Latitude E5470-et HQ6440-el. A problémám az, hogy nincs Bluetooth... A win 10 hibakereső az írja, hogy a készülék nem alkalmas bt-re csatlakoztasson külső adaptert.
Ez lehetséges, hogy egy ilyen gépbe nem raknak BT-t?
Support assist fent van és minden drivert elvben telepített.Valami tipp?
Köszi
-
MurdR
veterán
Kérdezz rá a Gaming notebook topicban inkább.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Dhampir
félisten
Nem tudom, hogy az említett konfigurációt pontosan milyen kijelzővel szerelték fel, de egy másik, kissé eltérő konfigban AU Optronics AUO409D, B173HAN panelt azonosít a notebookcheck bemutatója.
Ennél 310.8 cd/m² volt a képernyő maximális fényessége egy adott ponton, de nem homogén, hanem a kijelző több pontján némileg eltérő értéket mértek. PWM pulzáló frekvenciát nem észleltek annál az AUO panelnél, ami kedvez a szemnek.
-
pohár
félisten
nálunk ritka vendég, típushibáról nem tudok így (de a DELL fórumon valószínűleg több infóhoz jutsz, mindenki oda fog járni sírni, ha baj van )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
D10S
újonc
Sziasztok!
Ajánlott gép a Dell G7 7790? (új)
7790FI5WB2 (i5 9300H, 8 GB RAM, 512 GB SSD, GTX 1660Ti 6GB, OEM Win, IPS, 17,3" stb.).Nem láttam még élőben, a kijelzője szép? Vannak esetleg típushibái, gyengesége?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
We are all witnesses
-
szkar
csendes tag
Sziasztok,
Amint a videón is látható amikor a laptopom kijelzőjét próbálom előre hajlítani kikapcsol. Viszont ha elsőre hátrafele hajlítom és úgy előre, akkor már nem. Olyankor ha töltőre van dugva utána vissza sem kapcsolódik, ki kell húzni ahhoz. Valami ötletetek mitől lehet? vagy esetleg tanács.
Második dolog pedig, hogy ha a laptopot és a hangfalaim ugyanabba a konnektorba dúgom nagyon csúnya sípoló cserszegő hangot ad ki, ha viszont más-másba, akkor csak néha egy-egy halk pattogást hallani.[ Szerkesztve ]
-
mdk01
addikt
válasz VANESSZA1 #66922 üzenetére
Memória biztos sok kell, de pl. a videókártyát nem találtam meg egy netes összehasonlítóba.
Sztem valami szakirányúbb topikot keress, és úgy gondolom arra is szükség lesz mint információ, hogy milyen mértékű,nagyságú, komolyságú a munka amit végezni akarsz.Én is CAD-ezek egy i7 2,6Ghz M2000M 32GB ramos 7510 precisionon de a pár Mb-os 2D CAD fájlom nagyon messze van a komolytól.
-
őstag
új laptop vásárlás előtt állok, és szeretném a szakik véleményét kikérni, hogy melyik processzort VGA kombót érdemesebb választani ha videóvágáshoz és CAD tervezéshez lesz a gép :
-Intel Core i7-9850H (6 Core), 2.6 GHz (4.6 GHz Max Turbo) & 16GB NVIDIA Quadro RTX 5000
-Intel Xeon E-2286M (8 Core), 2.4 GHz (5.0 GHz Max Turbo) & 8GB NVIDIA Quadro RTX 4000
-Intel Core i9-9980HK (8 Core), 2.4 GHz (5.0 GHz Max Turbo) & 6GB NVIDIA Quadro RTX 3000
Mennyire nagy a különbség a gépek között?Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
nebulo
tag
Furán viselkedik a 2015-ös Dell Vostro 5480 notebookom a hozzá HDMI-n csatlakozó Benq GW2480 (24”, FHD, IPS) monitorral.
A notebook aktuális illesztőprogramjai a Dell SupportAssist 3.5.0.448 verziójával települtek.
- Intel Core i5-5200U / Intel HD Graphics 5500 / illesztőprogram verzió 20.19.15.4835
- NVIDIA GeForce 830M 2GB / illesztőprogram verzió 391.25
- Windows 10 Pro 64-bit (10.0.17763)Leírás:
Váltottam szabadúszásra technical writer-ként és hamar kiderült, hogy a saját 14”-os gépem kicsi a munkához. Vásároltam egy külső monitort, így viszont elég zsúfolt lett az asztalom ezért a notebookot letettem az asztal alatti fiókra és beszereztem egy vezeték nélküli billentyűzet + egér párost. Ezzel gyakorlatilag “asztali géppé” alakult a felállás. A notebook lehajtva használom, a gépet nem kapcsolom ki, csak altatom, mivel nem akarok minden alkalommal újra nyitni minden dokumentumot. BIOS-ban beállítottam, hogy USB-n ébreszthető legyen a gép, ezért ha bekapcsolom az egeret azzal felébred a gép is. Hálózatról használva a kijelző 5 perc múlva kapcsol ki, alvó állapotba nem lép soha. Ez munka szempontjából egyelőre bevált. Tervezem új gép vásárlását, de várni szeretnék vele, amíg látom, hogy alakulnak a megrendeléseim, ezért idén a fenti felállást használnám, azonban több idegesítő jelenség is felmerült:
- rendes bekapcsolásnál (vagy újraindítás után) minden flottul megy
- altatásból történő “egeres” ébresztés esetén szürke kép fogad a külső monitoron
kerülő megoldás: enyhén felnyitom a notebook fedelét majd visszahajtom, ezután megjelenik a zárolási képernyő és beírhatom a jelszavamat- ha 5 percre magára hagyom a gépet és kikapcsol a képernyő az egér megmozdítása után az értesítési terület és megnyitott ablakok nem láthatóak a külső monitoron, csupán az asztal és a tálca a megnyitott alkalmazásokkal (véletlenszerű mikor történik ilyen a kijelző visszakapcsolása után)
///lehajtott notebookhoz csatlakoztatott külső kijelző esetén a “Tálca” beállításoknál a “Több képernyő” menü nem aktív, a kiválasztott beállítások viszont a következők: “Tálca megjelenítése minden képernyőn” > “Ki” illetve “Tálcagombok megjelenítése” > “Minden tálcán”
kerülő megoldás: enyhén felnyitom a notebook fedelét majd visszahajtom- belépés után ha 2 percig magára hagyom a gépet ismét elalszik (véletlenszerű mikor történik ilyen ébresztés után)
kerülő megoldás: újraindításTermészetesen értem, hogy a gond abból adódik, hogy a notebookot asztali gépként próbálom használni, de mégis fura nekem ez a viselkedés. Van javaslatotok arra, hogy milyen beállításokkal orvosolható ez (ha egyáltalán)?
-
pohár
félisten
válasz animatrix11 #66915 üzenetére
a töltőn lévő LED nem alszik ki, mikor bedugod a gépbe esetleg?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dane
senior tag
Sziasztok,
Dell XPS 9350 tud olyat hogy a front led pulzál amikor alvó módban van a gép? Vagy bármi visszajelzést be lehet állítani ilyen esetre? Korábbi gépeim alapból tudták ezt. -
nagyúr
válasz animatrix11 #66915 üzenetére
Ha akku és töltő jó (tuti?) akkor alaplap gyanús lehet. Live Linux alatt is rossz? BIOS-ban mit ír az akku és a töltő státuszra? És windows alatt?
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Dell E6330 nem töltődik az akku, tölő jó, akku jó, bios update megvolt, reset megvolt, volt már valakinek ilyen probláma?
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Hátha ti tudtok valamiben segíteni, mert egyik kapcsolódó topikban se kapok semmilyen választ (lehet nem véletlen). Még ezt megpróbálom, aztán elengedem.
Akinek van tapasztalata/infója több típussal is, lehet valamit meg tud velem osztani.Igényeimre leszűkítve őrlődöm egy Dell Vostro 3491 és egy Hp probook 440 G7 között. A probookokat úgy ahogy ismerem, mert a cserélendő is egy probook, de a Dell-t abszolút nem. Amúgy sem lehet, de most meg főleg esélytelen megnézni bárhol is (a visszaküldözgetéssel meg nem akarok kínlódni feleslegesen).
A minőségbeli különbség érdekelne, hogy esetleg a Vostro van-e olyan jó minőségű, mint az említett mások? Itt az anyaghasználatra, szolgáltatásokra, hosszú távú potenciálra stb gondolnék.
Van itt valakinek összehasonlítási tapasztalata, esetleg?Körülbelül 36-ot?!
-
törölt tag
válasz Vigyorka #66912 üzenetére
Elméletileg ez a 4 merevlemez konfig valamelyike lehet, ehhez kell a service tag beírása, és látod az eredeti hw konfig alatt, hogy melyik van. Ha a Tiéd ssd-s, és az ssd M.2 slotban van, akkor szerintem tudsz bele tenni, de már láttam olyant, hogy az ssd M.2-sata kerettel volt benne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vigyorka #66910 üzenetére
Itt nézz körül, biztosabb ha a service tag beírással kezded.
-
Vigyorka
aktív tag
Üdv!
Új Dell Inspiron 3593-s laptopom akarom HDD-vel bővíteni.
A csatlakozó benne van a gépbe? (még nem szereltem....)Vigyorka
-
Immy
őstag
Kijött a G3 és G5 új 10.generációs intel processzorral:
https://www.notebookcheck.net/Dell-G5-15-is-now-available-in-Intel-10th-gen-Comet-Lake-H-and-AMD-Ryzen-4000-Renoir-flavors-but-AMD-as-usual-gets-lesser-oomph.465527.0.htmlApró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Veron
addikt
újabb csontváz a használt Latitude 5480-nal kapcsolatban: nagyon könnyen kijár az audio jack csatlakozó a foglalatból.
hogyan lehet feszesebbé tenni? ugyanez volt az USB-vel is, de az könnyen helyre tudtam hozni.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
mdk01
addikt
Sziasztok, Dell 7510-nél lehet olyat csinálni, hogy a billentyűzetvilágítás folyamatos legyen?
Tök sötétbe ha lekapcsol és újra írni akarok nem látom a billentyűket.
KösziOFF: Lenovo T500-nál jobban kedveltem a fenti világítást, mert azzal egy papírlapot is meg lehetett világítani.
-
addikt
Tudja valaki hogy az E5450 és az E5570 SATA kábele csereszabatos egymással? Gy E5450 kontakthibás kábelt cserélnék és nem bízom a 90 fokos kábelben, gondolom nem véletlenül tört meg.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
pohár
félisten
csak utángyártottat tudnánk rendelni, az eredetit már nem biztosítja a DELL, EOL státuszt kapott sajnos
tavaly májusban vettünk belőle legutóbb, hátha valakinek sikerült még tavaly vennie belőle...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu Lifebook E736 laptop (14/i5-G6/8GB/320HDD/AkkuX)
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest