Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
heavygrip #28148 üzenetére
Köszi, értem.
Nekem elsőre is kb. 120 órát sikerült bele tolnom és a másik két végig játszásom valahogy még hosszabb lett.
A Steam szerint összesen kb. 406 órám van benne. Utoljára idén márciusban vettem elő a játékot, azóta kijött az Edgerunners update és egy csomó érdekes/őrült mod. Én pl. ezeket is szoktam nézni. Szóval nem biztos, hogy kivárom a negyedik végig tolást a DLC-vel, lehet bele kezdek előbb.
Ja artifactec nekem még nagyon régen voltak, a legelső végigjátszásomnál, mikor kijött a játék, aztán jó sokat reszeltek azóta a játékban a DLSS támogatáson (tudom, hogy az konzolon nem játszik), és amióta azt gatyába rázták, megszüntek az artifectek, de ugye az még ezelőtt az update előtt volt. Nem lenne jó ha most visszajönnének...
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- Tesla topik
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Gitáros topic
- Overwatch 2
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest