Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Én speciel gondolkozom, hogy resetelem a pontjaimat, mert ráuntam a hackelgetésekre. elején érdekes volt, de úgy érzem kevés a lehetőség, amit lehet tolni, kb mindig ugyanazokat csinálom. Van kb 10, ebből 6-7 használható?
És ezért se értem, minek esnek összetevők: a legtöbbjét úgyis megtalálom illetve csak egyszer tudok egy gyorshekket összeszerelni. (ez utóbbi lehet csak bug, de teljesen értelmetlen ezeket kraftolni.) El is adtam az összetevőket tegnap, 50k laza pénz.Bár pont tegnap esett két epikus gyorshekk, amiket még ki akarok próbálni:
Cyberpszihózis: megtámadja a körülötte lévő embereket, ha nincs senki, akkor öngyilkos lesz (what? ) 12 Ram a fogyasztása, elég drága
Illetve a epikus memóriatörlés is érdekes: nem egy embert, hanem már az egész csapatot lépteti ki a harc üzemmódból.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest