Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
default. #5798 üzenetére
"egyáltalán nem is ajánljátok a daytrade-et, vagy ha igen, milyen kondíciókkal?"
Én csak nagyon ritkán vágok bele tradekbe, tényleg akkor, ha valami "tutit" látok. Lehet ez chart pattern, W1 candlestick pattern, hír ami egybevág a fundamentális alapvetésekkel (mint pl. a macaffe féle jóslat), vagy saját bevált stratégiáimmal. pl. ha az ETH megindult, de az ETC még nem, akkor azonnal váltani az ETH-et ETC-re, hogy duplán kaszáljak. Persze ilyenkor, ha 20%-ból 7-et le tudok kereskedni sikeresen, akkor már full boldog vagyok.Ezekkel a technikákkal már kerestem. Viszont a hodlinggal jelentősen többet kerestem, könnyebben. Nekem ez a személyes tapasztalatom.
"De ezen kívül, hogyan lehet mégis heti $10-20-t keresni, ha van 1 ETH-m?"
Ha most 500$ 1 ETH, amiből neked 1 van, és ha jövőre ilyenkorra 1500$ lesz és csak HODL, akkor 19$-t kerestél hetente. Persze ehhez az ETH árának megfelelő alakulásán felül igazi HODLER kell, komoly önfegyelemmel, hogy ne adj el semmit, viszont a kitűzött céláron meg adj el érzelmetlenül![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SONY WF-1000XM5 Truly Wireless zajszűrős bluetooth fülhallgató fekete
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3070 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)