-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
mióta megvan a phoenix pass 1 dobozt dobott... :/
tradelni hogy tudok fegyvert ? -
Xero
nagyúr
Mert aki akarta az egyből megvette és gyorsan kidobatta magának, majd szépen kifogyott a dropja mindenkinek.
Most nullázódott megint és elkezdte a rendszer telíteni ismét a piacot.
Viszont mivel eltűnt az újdonság varázsa és phoenix passok is kerültek még a rendszerbe, így nagyobb a kínálat mint a kereslet.So simple.
-
Slystyle
őstag
Tényleg, valakinek 50%-os Limbo kupon? Akár ingyen is odaadom, ha valaki igényt tart rá, én úgysem veszem meg.
-
kiszi07
senior tag
válasz
warmonger441 #8386 üzenetére
UPDATE, mindig is ilyen volt..
-
Scale
őstag
Végre esett valami értelmes idlezésből
Főnix láda, bár már csak 2,5 körül lehet eladni
-
warmonger441
aktív tag
Van még rajtam kívül valaki akit szpat a steam és nem enged online módra váltani?
végre beengedett (20 perc után
) Most meg szerver túlterheltség miatt nem indul semmi
Felvettek pár EAs vagy diceos csávót v mi a retek?
)
-
Arkennys
addikt
Hát nekem éjjelre is idleben volt, előtte meg egész délután játszottam, és totál semmit nem dobott.
-
-
törölt tag
Ehelyett a "kapszulázás" helyett kitalálhattak volna értelmesebbet is (pl. StatTrack láda, vagy egy normális patch ami nem okoz -10,20 FPS dropokat)...
Látszik is, hogy a kutyának sem kell, a több hónapos ládák drágábban kelnek el, ezt meg eladni sem lehet.
Bezzeg amikor még ért valamit nem dropolt egyet se -
Xero
nagyúr
válasz
Slystyle #8370 üzenetére
Most, hogy kijött a 2-es én sem őrizgetem őket. Csak azért voltak, mert a WP-re és az M4A4-re is akartam valami értelmeset. Az újak közül a koponya nagyon tetszik, szóval arra utazom innentől a WP-hez. Most csak ezt a "felvonulásost" dobta, de egy időre megteszi.
Egy szó mint száz mentek a piacra a kapszulák, de tekintve, hogy van fent negyed millió úgysem mennek el.
(#8371) ZeroDK: Kettőt. A teljes bevételem eddig belőlük 7.67€. Ebből lejön a pass 2€-ja. Teljesen korrekt.
-
Slystyle
őstag
Engem az elmúlt hetekben elárasztott a rendszer sticker capsule-okkal. Az elmúlt 3 hétben 6db-ot dobott összesen úgy, hogy ma is egy meg tegnap is.
Xero: Találó név az AWP-nak.
-
betegphiu
senior tag
délelőtti steamhalál...
-
Xero
nagyúr
Két napja nem adja (le is buktam a rangomat ahogy kell
), de tegnap legalább egy meccs kiadta:
Utána mentünk egy Cachet két külföldi sráccal, akik közül az egyik mit ad Isten non-stop kifagyott az update miatt. Megkért, hogy rúgjuk ki. A másik srác kisvártatva szintén megkért. Persze az egyik supreme volt a másik pedig legendary eagle, csak hogy bevonzzák a kellemes rangokat. Fel is adtuk inkább az egészet a francba.
-
Mate
nagyúr
Mióta van új matrica kapszula?
-
mijos
senior tag
Akkor en szerencsesebb vagyok mert 1 het alatt mar dobott 4 arany ladat, 5 fegyver skint... Dobott meg par matricat is, de az engem nem erdekel. Mennyire gyakori hogy lila vagy piros skint dob ? Nem is tudom ezeknek mennyi lehet az erteke, szet kene neznem marketen...
-
lemusz
addikt
Ne töröljétek, adjátok nekem! Én megtartom szívesen, egyszer talán még sokat fog érni...
(mint most a régi ládák) -
Mate
nagyúr
Jó lenne következő update-be betennék, hogy kapszulát nem dob és kapszula+kulcs kerülne 0,75-be. Gagyi skineket legalább be lehetett váltani, de ez a matricás szar semmire nem jó. Múltkor kinyitottam egyet. Nagy robbanás, csimm-bumm egyik legdrágábbat dobta. 0,13 a piacon. Kinyitni semmi értelme, eladni nem lehet. Tényleg csak törölni lehet.
-
lemusz
addikt
Már nem csütörtökön hajnal környékén van a heti reset vagy mi van? Máskor ilyenkor már meg van fixen 4 dropp, most meg semmi pedig vagy 4 órát játszottam...
-
Mate
nagyúr
Amúgy vajon ez állandó lesz, hogy nem szerda-csütörtökön van az update (és gondolom az idle reset) hanem csütörtök-péntek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Yamaha RX-V4A
- Üzleti Laptopok, PC-k, 27% áfás számlával !!! Legjobb árak !!! Ingyen szállítás !!! Mi kell még???
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest