Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
-
D4v3
őstag
válasz pr1mzejEE #6795 üzenetére
Nagyon máshogy nem lehet hozzáállni, csak poénra véve. Nem lehet legálisan úgy belenyúlni se goba, se 1.6-ba, hogy különösebb előnyöd származzon belőle, mint pl. egy quake-ben. A ratek helyes beállításán túl (amit ha te nem is, nagyrészét a szerver megtesz helyetted, bár defaultban sincsenek elszállva) minden mást be lehet állítani optionsben.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
ha így állsz hozzá, akkor valóban. hülyeség a cfg-zés, pláne go-ban.
xLt`: én 3 hónapja cs-zek kb, előtte semmit nem játszottam, amit cs-nek hívtak, sheriff csillagos vagyok kb 140 nyert warral (a csillagot ~115 után kaptam meg), de még mindig szoknom kell ezt a játékot
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Xero
nagyúr
-
bolcsodal
addikt
Mennyit lehet elkérni a fegyverládákért? Van egy 3.5 eurós Fiveseven skin-em. Egyik ismerősöm cserélni szeretne és van egy rakás ládája.
Ahogy nézem 0.1-0.2 Euro környékén mennek a ládák...elkérhetek a skin-ért 15-30 ládát? Vagy nincs ilyen direkt átváltásban az értéke?
They drew first blood....
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #6777 üzenetére
Na az nem rossz. Köszi az infót
szerk: kezdem unni ezt a zárójeles láda nem eladható dolgot
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Xero
nagyúr
válasz nepszter1 #6772 üzenetére
Ha az fps a (már bocsánat) bohóc fps sorozatokat takarja, akkor nem kell meglepődni.
Ha komolyabb a képességed, akkor úgyis néhány győzelmi sorozat után már normálisabb közegben leszel.Én megjelenés óta játszom a CS szériát (igen még a HL béta mod időkben kezdtem) kisebb-nagyobb kihagyásokkal, akkor nekem is global elite szinten kellene lennem? Nem hiszem. Nem fektetek bele annyi időt, öregszem tehát lassulok, stb stb.
Szóval nyugi, ha feljebb kell lépned úgyis feljebb lépsz. Keress pár némileg magasabb rangú megbízható emberkét és velük menj játszani. Nem fognak lelépni, nem fognak hátba lőni és követik a taktikát.
-
kiszi07
senior tag
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
nepszter1
addikt
Silver 2 be dobott be de hogy miért nem tudom ? top2 be mindig benne vagyok ... azóta 3 győzelem és nem dobott feljebb . Remélem hamarosan megcsinálják a rank rendszert.
-
xLt`
tag
Valaki erre?
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz warmonger441 #6755 üzenetére
nekem a rekordom kb 6 óra. Szóval még azért lehet csak lassulás.
(bizony az, utána meg kb ármegőrülés volt, és hirtelen marha kevés lett pillanatnyi árhoz képest, mikor felkerült )sly: akkor jó, más is van ezzel így. Vajon nem zárójeles lesz, hanem simává változik és kész, eladható lesz? Vagy hogy oldhatják meg?
[ Szerkesztve ]
-
warmonger441
aktív tag
Lassulást a múlt héten is észrevettem, akkor kb 1 órával később jelent meg amit kitettem. Nem a rendezéssel volt gond... De hogy 3-4 órával később se jelent meg amit kitettem az vicc :S
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
Arkennys
addikt
válasz warmonger441 #6750 üzenetére
csigalom, néha belassul a piac. A türelem megoldja.
Zárójeles ládán ül más is még, és várja, mi a retek lesz?
-
nepszter1
addikt
eshet különleges fegyver vagy csak láda meg ilyen 1-2 centes fegyók ?
-
bladegery
senior tag
válasz warmonger441 #6750 üzenetére
Pont azert megy fel az aruk, mert nem mutatja az ujakat, nem maradtal le semmirol sem. Es kicsit moderald a smiley hasznalatod legyszives.
gergely-szabo.com
-
warmonger441
aktív tag
mi a retek baja van a steam piacnak? Azt írja hogy fel van ajánlva... de a piacon nincs kint... megint lemaradtam ez miatt a szr miatt a hétvégi ár emelkedésről... ezt remélem még megfejelik azzal hogy megszűnnek hétfőn a ládák létezni....
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
pr1mzejEE
addikt
Van valami hátránya esetleg annak, hogyha kilököm a nem használt/szar tárgyaimat? Mert ha nincs, akkor össze írogatom azokat, amik nekem nem kellenek, belinkelem ide és akár tök ingyen oda adom őket. Aztán persze, ami nem kell senkinek azt dobom ki.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz warmonger441 #6746 üzenetére
na már elkelt
-
pr1mzejEE
addikt
Valakit érdekel winter offensive weapon case ezekért? [link] [link]
-
warmonger441
aktív tag
-
D4v3
őstag
válasz warmonger441 #6739 üzenetére
Mi dobott kupont?
-
warmonger441
aktív tag
Dobott egy Serious Sam 3: BFE 90%os kupont. Ha érdekel valakit, írjon privátban (CS:GO-s cuccokra cserélném (láda, kulcs skin)
ja meg egy 90%os Enclave xD
[ Szerkesztve ]
-
peeti5
csendes tag
Sziasztok! CS:GO-hoz keresek 75%-os kupont, vagy magát a játékot.
Cserébe tudok adni: -Red Orchestra Steam Game
-Men Of War Red Tide Steam Game
-Ak47 BLue laminated
-tf2 kulcsAjánlat privátba!
-
törölt tag
A MAC cím is változtatható, windowsban az eszközkezelőből is. Linux alatt 100% onnan meg mehet emulálva a játék, de az is lehet, hogy natívan is lesz, SteamOS-re biztosan...
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Csinálhatnának már valamit a zárójeles ládázással, azért ráérősek Nem lehet őket eladni még mindig
-
törölt tag
Írtam suportnak válasz nem érkezett, de ma felnéztem egy szeróra, aztán a végén droppolt egy Winter Offensive ládát, kezdésnek nem rossz
-
Redneck
nagyúr
válasz Slystyle #6729 üzenetére
Néha tényleg jó lenne ha komolyabb azonosítás lenne a neten, de nagyon orwelli világot élnénk Marad a fogszívás a csalók miatt.
Az a jelenet szép volt Már amikor kommenteltek besírtam. "Mind megfizettek k*cs*gtöcskölők! Ti vagytok a legnagyobb dákóslukkolók!" "Puszi, Jay és Néma Bob!"
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Slystyle
őstag
A második bekezdésedről most Jay és Néma Bob jutott eszembe, mikor a jogdíjból szerzett sok pénzt repülőjegyekre költötték és elnáspángolták annak az oldalnak a rossz kommentelőit.
Közben látom már lehet eladni, de még mindig duplázva vannak fent a ládák. Tegnap kaptam egy esport winter-t meg egy bravo-t és csak alacsonyabb az ára. Aki csak eladja őket, az inkább várjon, míg nem állítják teljesen helyre.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Jaja, mindenkinek rossz. Fórum tele van vele.
Ahogy azzal is, hogy vezesse be valve a MAC cím alapján való bannolást Nem lenne hülyeség.
-
bladegery
senior tag
A Stat trak-es bug miatt most senkinek nem engedik a csgo-s cuccok mozgatasat, steamet lehet ujrainditgatni, de nem fog segiteni.
freelanced: Szerda este volt update, de a fegyvereken semmit sem valtoztattak.
gergely-szabo.com
-
D4v3
őstag
válasz freelanced #6717 üzenetére
Már hogy lenne gyengébb az awp? A shotgunt még csak megértem, ha tényleg jobbak a szerverek és jobban a helyükön vannak a hitboxok, de az awp 1.6 óta ugyanolyan volt mindig is.
-
freelanced
addikt
Na a mai nap jó volt, nem tudom mit javítottak a legutóbbiban (mai/tegnapi ) de határozottan jobban adja a lövést több fegyver is (pl.: ak, shotgunok erősebbek lettek) valahogy meg is adja amit lövök. Viszont úgy tűnik nekem mintha a sniperek gyengébbek lettek volna ma főleg az awp. És a szerók minősége is jobb volt nem laggolt, bár lehet, hogy ez csak szerencse.
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
GergőBp
tag
A(z) Counter-Strike: Global Offensive játék jelenleg meggátol abban, hogy tárgyakat küldj más felhasználóknak.
De nekem nem kell és szeretném eladni. Mit akadályoz? Újra indítottam már a steamet, webböngészőben is újra bejelentkeztem. Nem vágenzi vác dö prébléma?
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
Serpiko
addikt
válasz #97716736 #6712 üzenetére
elakarok adni egy ládát és ezt irja A(z) Counter-Strike: Global Offensive játék jelenleg meggátol abban, hogy tárgyakat küldj más felhasználóknak. Ez mitől van? Erről a ládáról van szó: Winter Offensive fegyverláda
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
törölt tag
Írni lehet a Supportnak, hogy nem Droppol a játék egyáltalán Már 4.ik napja, ezt nem értem
-
Coccolino_O
őstag
válasz Vismajor01 #6709 üzenetére
-
bladegery
senior tag
válasz Vismajor01 #6709 üzenetére
90 fegyver eshet, meg a ladak, de nincs hivatalos lista. En tovabbra is azt mondom hogy szerintem nem eshet olyan ami ladaban van.
gergely-szabo.com
-
Vismajor01
addikt
válasz Coccolino_O #6708 üzenetére
Most tök jó, hogy ezt mind leírtad, csak én sajna, nem ezt kérdeztem.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Coccolino_O
őstag
válasz Vismajor01 #6707 üzenetére
Nos, nézzük a Valve szemszögéből. Túlságosan értékes és ilyen tárgyakból túlságosan sok nem eshet, hiszen akkor nem lenne több száz eurós kés skin, és a többi... Nem olyan régen játszok a játékkal, ha nincsen bravod, akkor 2 láda / 2 fegyver skin a heti max. mennyiség. Eddig még nem láttam olyat, hogy rózsaszín v. lila skin esett volna, de bármi elképzelhető. Hogy mi eshet, az meg nagyon véletlenszerű, nekem eddig csak gagyi festések estek, most meg esett egy majdnem 2 eurós.
-
Mate
nagyúr
válasz Vismajor01 #6703 üzenetére
Kard?
-
törölt tag
Stattrakos kulcs, meg Stattrakos WO láda annyival tud többet, hogy nagyobb az esélye hogy Stattrakos fegyóra nyissál, bár az esetek 80%-ban olyan fegyót kapsz, ami még a kulcs árát is alig hozza vissza.
-
bladegery
senior tag
válasz Vismajor01 #6703 üzenetére
En meg voltam rola gyozodve, hogy minden eshet, ami nincs ladaban, de ugy tunik tevedtem. Bar en eskuszom meg nem lattam olyat hogy ladas fegyver esik ugyhogy tenyleg ritkanak kell lennie..
gergely-szabo.com
-
Vismajor01
addikt
Van róla valami infó, hogy mi eshet és mi nem eshet ládából? Azt tudom h KARD csak ládából pottyanhat, de a többi fegyverskin..?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Slystyle
őstag
válasz bladegery #6699 üzenetére
Úgy néz ki nem, én is csak pislogtam, hogy ilyet dobott. Sok olyan skin-t láttam már, amit azt hittem csak ládából lehet és mégis kidobta meccs végén. Ez alatt a lila és a rózsaszín item-ekre gondolok legfőképp. Ritka nagyon, de megtörténik ezek szerint, olyan esélyekkel mint ha nyitsz egy ládát és abban kés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest