Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lemusz
addikt
válasz NagyZ01 #75862 üzenetére
Főleg Richard Lewis leakje nyomán van a communityben egy olyan pletyka, hogy a faceit ki lesz véreztetve. Ha nem lesz tickrate sírás és valóban szuper anti-cheat fog futni a játék alatt a Valvenak kezében lesz a fegyver, hogy mégjobban egybe tarthassa a játékosbázist. Ennek már most is mutatkoznak jelei, állítólag nem valve-signed szervereken már nem kapni ládadroppot. De ott van az is, hogy gyökeresen átdolgozzák az mm rendszert, félig meddig ELO-s lesz, ingame kijelzése is lesz a győztes és vesztes meccsek rangra gyakorolt hatásának (dota2 szerűen). Globálként én arra számítok, hogy az új rendszerben sokkal nehezebb lesz elérni a legmagasabb rangokat, úgyszólván a tényleges próknak lesz az fenntartva, mert statisztikákból már most is látják, hogy aki elérte azt vagy kevesebbet rankedezik vagy áttér faceitre. Játékmenün belül látható és átlagjóska által is könnyen jelentkezhető ligákat is vizionálok...
-
Redneck
nagyúr
válasz NagyZ01 #64018 üzenetére
Alap, de olyan szinten bekavart hogy újraraktam gyorsan. 10 percet kibírtam nélküle.
Kipróbáltam az övét(1280x960@60Hz, Medium-Medium, Low-Low, 4xAA, 4xAF) de nem jött be.
Tudom hogy széthúzva, lowon a tuti, de képtelen vagyok széthúzott agyonbutított ocsmány grafikával tolni. Egyszerűen zavarja a szemem a pixeles nyomott kép.
Marad az 1680x1050@75Hz, High-High, Low-Low, FXAA 16xAF.Nem leszek progaymer.
Szerk:
Az viszont tetszett hogy gombnyomásra tudja váltogatni a balkéz/jobbkéz nézetet. Peekelésnél jól tud jönni.
Kevésbé megy ki az ember ha nem takar ki a skin, és jobban belátod a teret.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Xero
nagyúr
válasz NagyZ01 #60976 üzenetére
De akkor is röhej, hogy match fixing örökös tiltás, csalás meg 2 év, legyen az bármilyen szervezetnél. Röhej.
Oke amit Steelék csináltak gáz volt, de 1 max 2 év bőven elegendő lett volna. Swag-et kifejezetten sajnálom, mert nagyon kölyök volt még és nagyon nagy tehetség.
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz NagyZ01 #37860 üzenetére
Ugye itt onnan indult a téma ,hogy szegény párát lekúrta a rangrendszer.....Ergo mm-röl volt szó nesze szemforgatás...
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
zkas90
senior tag
válasz NagyZ01 #37249 üzenetére
nekem ez a kedvenc ilyen videóm, de csak a hang miatt
-
vzsryl
nagyúr
válasz NagyZ01 #35657 üzenetére
150 oldalnyi profil hozzászólás, aminek a nagy része +rep. Valószínűleg a csgl eleje óta tradel, és esélyes, hogy van több tucat accountja. Szerintem alig pár €-t utalt egyszer, és annyi. Ebből élete végéig elél, ha paypal-on csinálja. Steamanalyst szerint 34821€-t ér a raktára, de valójában ennek többszöröse, mert a legdrágább késeit nem tudja rendesen kalkulálni.
(#35663) Vanir: Elég nagy butaság lenne néhány € bektetést másra költeni, ha utána abból több ezer €-t kereshetsz. Én is csak egyszer töltöttem 5€-t a walletomra, hogy tudjak marketen adni/venni. A többi már tradeből van, és elhiheted, hogy az a bizonyos többi, nem kevés.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
lemusz
addikt
válasz NagyZ01 #35660 üzenetére
Milliomosok szokták mondani, hogy az első milliókat nehéz megszerezni, utána a többi könnyen jön. Így van ez szerintem a késekkel is. Az elején kell 1-2 szerencsés ládanyitás, 1-2 szerencsés játék dropp, folyamatos biznisz marketen, ingame és loungén..., 1-2 szerencsés all-in nyeremény loungén... nyilván 1-2 scamm is benne kell hogy legyen, aztán nesze így néz ki az inventoryd pár év után.
-
Arkennys
addikt
válasz NagyZ01 #34109 üzenetére
Nekem már fogalmam sincs, milyen rangja volt, mikor egy próbát tettünk. Egyet...
Kissé máshogyan látjuk a játékot, mint akkor leesett. De fentebb is volt róla szó, ki idegbajban tol végig egy meccset, kinek meg kikapcsolódás. A két műfajt keverni nem jóSi vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
vorosmarti
senior tag
válasz NagyZ01 #33701 üzenetére
A reload az éppen a középső gombon van mert fontos. Van 1-2 dolog amit könnyebben el lehet érni ha wasd-t használunk, de képtelen vagyok megszokni. A kilencvenes evek kozepe ota jatszom igy, nem hiszem h valaha átszokok
(#33698) pr1mzejEE: Természetesen egyetértek veled, de vannak dolgok amiket célszerű figyelembe venni. Soha nem érdekelt pl. hogy csak 60-80 fps-t tud a vga-m, pedig sokan írták hogy fontos. Egy vga-kártya csere után a 40-50 fps növekedés pár nap után 3 ugrást jelentett a skill-táblán, pedig nem vagyok egy hardcore játékos. Szóval ha szelektálva is, de odafigyelek
-
Hauptmann
addikt
válasz NagyZ01 #33701 üzenetére
Minek, amikor amúgy megvan a 90-100 fps vsync nélkül? Akkor inkább kikapcsolom a vsync-et. Vagy ez nem jó ötlet?
De én valami max fps limitre gondolok bekapcsolt tripla buffernél, mert a 60 fps soha nem csükken, meg nem is nő.
(#33703) htc07, Mennyire fontos a vsync? Én kikapcsolt állapotban sem nagyon látom, hogy szétcsúszna a megjelenítés, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs is. Mi a fontosabb? A 80-nál magasabb fps, vagy a vsync?
[ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
válasz NagyZ01 #33091 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ha egy pályán alapból van 90-110 fps-em (ingadozik szépen), akkor ha eldobok akár 6-8 füstöt is, miért van ugyanúgy 90-110 fps-em.
Sokan mondják, hogy ha füst van a pályán, akkor csökken az fps-ük. Nekem miért nem? Illetve ha füst mellett is 90-110, akkor füst nélkül miért nem több? (nincs lekorlátozva, illetve néhány pályán (pl bazaar) 45 fps-em van, de ott is hiába dobálom körém a füstöket, megmarad a 45 fps)A gépem megtalálható az adatlapomon.
1024*768 - full low beállításokkal játszok -
csaba951
veterán
válasz NagyZ01 #31098 üzenetére
Hozzászólások között írják, hogy a Reddit middleman-nel semmi gond nem lett volna. Viszont pont egy impersonator volt middleman (helyett). Reddit oldalon ott van a middleman steamID64-e. Sajnos a videóban már csak a megnyitott chat ablakot látjuk, azt nem, hogy a srác hogyan vette fel a middleman-t. Lehet, hogy a middleman profilját chat-ban kapta meg. Vagy valami hasonlóban.
Ott hibázott, hogy a friend request előtt nem nézte meg, hogy a Reddit oldalon lévő steamID64 megegyezik-e a Steam-ben lévő middleman steamID64-vel. Hát, sajna így járt!
Ekkora összegnél mindenképpen az a biztonságos, ha egy lépésben cseréli a bajonettet kulcsokra. Később meg (kisebb tételekben) pénzé teszi a kulcsokat. Ebben az esetben eleve nem kellett volna middleman, és ha később mégis gond lenne a cserével, vissza tudja csinálni a Steam Support-tal.
#31100 NagyZ01
Rögtön az első helyen![ Szerkesztve ]
-
Danshee
tag
válasz NagyZ01 #29179 üzenetére
Hali!
Ha nem kinyújtva használod a felbontást (streched), hanem aránytartó módban (ratio), akkor ugyanazt
az egérbeállítást használhatod, az összes felbontáshoz... Ha viszont nyújtott felbontást használsz,
akkor minden egyes felbontás, illetve azonos felbontás nagyobb-kisebb monitoron történő használatkor
módosulni fog az X illetve Y tengely érzékenységed, ami nyilván nem előnyös, de minél kisebb a felbontás különbség, annál kisebb a változás mértéke is. Szerintem ekkora váltásnál nem fontos változtatnod, de
találd meg a neked megfelelő felbontás és érzékenységet aztán soha ne változtass rajta, még egér csere
után sem. Ajánlott felírni mindig, hogy mennyi DPI-on és érzékenységen játszol, és ennek a kettőnek
a szorzatát használni. Tehát pl. 400 dpi x 2.25 sensi (az én esetemben), ha egeret cserélsz vagy belövöd
ugyanezt a kettő értéket, vagy ha nem jó a 400 dpi akkor úgy módosítod mind a két értéket, hogy kijöjjön a
400 x 2.25 = 900-as érték."Być albo nie być oto jest pytanie."
-
Coccolino_O
őstag
válasz NagyZ01 #28605 üzenetére
1 éve játszok a go-val, dmg rangon túl még sosem jutottam, 815 órám van. Előtte komolyabban sosem cséztem, én mindig is az a codos gyerek voltam. Cod2-ben 800 óránál már "éreztem" a játékot, ennél még mindig nem. Akárhány videót nézek, mindig arra jövök rá, hogy ez a játék nagyon "nehéz". Ebben a játékban minden a szögekről, a türelemről, és az intelligenciáról szól. Már ha a magas szintet nézzük. Nekem pedig az lenne a cél. Lehet, hogy majd 1600 óránál kétszer olyan jó leszek, mint most. Az biztos, hogy az esea pozitívan hat rám. Persze sokszor leugatnak, mert hülyeséget csinálok v. mert nem tudom lelőni az ellenfelet. De hát ilyen ez a pop szakma. Sosem szabad feladni.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz NagyZ01 #28605 üzenetére
De gondolom te nem 1 éve csézel. Nem kifogásnak szántam.
Alapvetően az a gondom ezzel a játékkal, hogy nem tudom komolyan venni. "Nem értem" az emberek miért ülnek másfél percen keresztül mondjuk infernon t rámpán csak azért, hogy frageljenek mondjuk 3 kör alatt egyet. (Jó, nyilván túlzok, de érthető)
Blero haverommal még anno volt szerencsém játszani supreme és global elite-k ellen is és egy csapatban is, akkor még csak fél éve játszottam ezzel, de nem voltam sokkal rosszabb, ügyességben meg pláne nem. Inkább timingban Blero haverom meg a sheriff rangjával szarba lőtte őket
Szerintem ebben a játékban sok a "finomság", amit gyakorolni kell -főleg, ha az ember új-, azt az időt meg inkább másra fordítom, szóval így jártam, de sheriffen is egész jókat lehet játszani.
A rangodhoz grat, nekem is jobb érzés lenne azt látni, de nem érdemelném meg jelen helyzetemben.
Én csak soloban játszom amúgy.[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
phenomHUN
senior tag
-
regener
veterán
-
-
okipoki
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest