Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vorosmarti
senior tag
Nem erre gondoltam. Ha nagy különbségek vannak, akkor nem olyan élvezetes egy nova számára, ha belefut mondjuk egy supreme-be. Ha valódiak a különbségek, akkor nagyon frusztráló lehet ha vki 10x lelő, mire megszerzed az első kill-edet. Toltam már olyan meccset ahol volt jelentős rank-eltérés (az ellenféllel), és nehezen viseltem
-
vorosmarti
senior tag
válasz salytmasztor #35737 üzenetére
Nekem személy szerint a jelenlegi korlátozás sokkal tisztességesebbnek tűnik. Másfelől nagy különbség esetén még úgy se nagyon lenne játékélmény az alacsonyabb rangúaknak.
-
vorosmarti
senior tag
válasz ReSeTer #35674 üzenetére
Azt sem felejthetjük el, hogy szélsőséges esetben a supreme is mehet mm-et a silver barátaival. Ha ugyanilyen elosztású lesz a másik csapat, akkor ott valakinek a meccs alatt, nem lesz őszinte a mosolya. A silver, nehezen fogja tudni felmérni, hogy a túloldalon ki a sokkal erősebb (még csak nem is smurf), és ki játszik az huszadik fun-account-ján...
-
vorosmarti
senior tag
válasz sikalisk #35060 üzenetére
Vannak minimális - az elemi udvariasság alapjait képező - szabályok, amelyeket akkor is illik betartani, ha nem értesz egyet valakivel. Ez a fórum segítségnyújtásra és a tapasztalatok megbeszélésére való, és sokan nehezen viseljük ha valaki lehülyéz mindenkit aki nem ért vele egyet. Jómodorból még volna mit tanulnod...
-
vorosmarti
senior tag
válasz Pcgamers #34980 üzenetére
http://store.steampowered.com/app/730
Itt nagyon gyorsan kapsz.
-
vorosmarti
senior tag
válasz Janesz1981 #33945 üzenetére
http://www.gametracker.com/search/csgo/?query=idle
Sztem nem lesz egyszerű, mert mindenki idle-n álldogál aki tud.
-
vorosmarti
senior tag
válasz NagyZ01 #33701 üzenetére
A reload az éppen a középső gombon van mert fontos. Van 1-2 dolog amit könnyebben el lehet érni ha wasd-t használunk, de képtelen vagyok megszokni. A kilencvenes evek kozepe ota jatszom igy, nem hiszem h valaha átszokok
(#33698) pr1mzejEE: Természetesen egyetértek veled, de vannak dolgok amiket célszerű figyelembe venni. Soha nem érdekelt pl. hogy csak 60-80 fps-t tud a vga-m, pedig sokan írták hogy fontos. Egy vga-kártya csere után a 40-50 fps növekedés pár nap után 3 ugrást jelentett a skill-táblán, pedig nem vagyok egy hardcore játékos. Szóval ha szelektálva is, de odafigyelek
-
vorosmarti
senior tag
válasz pr1mzejEE #33691 üzenetére
Félreértés ne essék, a poénon túl tényleg örültem a segítő szavaknak.
Kiderült számomra, hogy sokan játszanak így, és el tudnak érni komoly eredményeket. NagyZ is, csakúgy mint itt sokan mások, olyan skill-el es tapasztalattal rendelkezik, ami az én szintemen sok hasznos tanácsot jelenthet.
Elsősorban azért merült fel ez a kérdés, mert volt olyan kollégám, aki egy hétig hempergett a röhögéstől, mikor elárultam neki, hogy a nyíl-billentyűkkel játszom, mert azt szoktam meg.
-
vorosmarti
senior tag
válasz po1son #31656 üzenetére
A lényeg csak annyi, hogy inkognitó-módban is látják a böngésző fülei a mentett sütiket, ergo: minden fülön ugyanaz lesz bejelentkezve. Ha kijelentkezel az egyiken, a böngésző törli a sütiket, és kijelentkeztet minden fülön.
Ja és igen, arra utaltam amit írtál: az inkognitó-mód arra való, hogy a gépen ne maradjon nyoma annak hogy mit néztél meg (magyarul: a megnézett oldal nem kerül be a browser history-jába).
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
Csak külső szemlélőként követtem a dolgot, de lehet h korábban po1son vmiért elvetetta a többféle böngészős megoldást. Nekem az tűnt a legegyszerűbbnek. A több fülön való használat nyilvánvalóan nem működhet, bár az inkognitó-módot még soha nem használtam. Mondjuk az inkognitó-mód célja sem kifejezetten ez.
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
Én is eléggé meglepődtem mikor először láttam az SG553 rovatot Hónapokkal később, talán pont itt a fórumban olvastam a hátteréről. Meg talán itt is beszél róla...
-
vorosmarti
senior tag
válasz Franklin #29792 üzenetére
Alapvetően én is így gondolkodom. Van azonban aki nem. Nekem is van ismerősöm, aki azt mondja, hogy az nemakárki, aki 100 eurós késsel szaladgál a játékban.
Azért is furcsa, mert a praktikus okokból lebutított grafika, nem ad sok lehetőséget a vizuális kielégülésre, már ami a skineket illeti. Mondjuk engem nem zavar az sem, ha az ellenfél kése többet ér mint az én teljes steam-accountom
-
vorosmarti
senior tag
válasz haromegesz14 #29411 üzenetére
Az egy pontos időpont. Addig garantáltan nem játszhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
Talán egy kicsit túllépett 1-2 hozzászólás a társadalmilag elfogadható kommunikációs kereteken.
Egyrészt: Attól nemigen lesz egy fórum szakmailag irreleváns, hogy egy indulatból íródott hsz-re, nem ad rögtön választ a feldúlt kérdezőnek. Ahogy az expert-ek szokták írni: ilyen ez a popszakma.
Másrészt: Attól hogy vki 2 hónapos regisztrációval rendelkezik, még lehet rendes ember. Tudom, mert az enyém sem sokkal régebbi Mindezek mellett sok segítőkész választ kaptam már 1 HETES reg-el is.
-
vorosmarti
senior tag
válasz freeknight #29377 üzenetére
Nem kevesen vannak, akik a piaci ár alatt is odaadnak itemet, hiszen ha nem igy lenne, akkor mindennek fix ára lenne. Marketen is ugyanez a helyzet.
Én nem sokat trade-elek, de többször volt már olyan trade-em, amin több mint 1 euro jött. Mindezt úgy, hogy soha nem bizniszeltem 10-12 euronal nagyobb értékű itemmel. Az expert traderek mindig leírják hogy alig töltenek vele időt, és dől a skin, kulcs, stb... Ez nyilván így van, csak az elején nekik is nehezebb volt. Nagy értékű item-ek esetén már 1-2 plusz kulcson nem gondolkodik senki, és azért az 2-4 euro. Gondolom az a legfontosabb szabály hogy ne adja fel az ember pár hét után.
Hozzá kell tegyem, hogy én magam sem vagyok igazi reklámarc a fenti gondolatokhoz, mert nem sok időm és türelmem van hozzá
-
-
vorosmarti
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #29338 üzenetére
Nem arra gondoltam. Ha a lounge-on találsz olyat aki olyat itemet keres ami neked van, a trade-linkjén keresztül tudsz neki küldeni trade-offert. Persze van olyan akinek nem...
-
vorosmarti
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #29324 üzenetére
Trade-offer-t (trade-linken keresztül) sem tudsz neki küldeni? Az időigényes, de régen jól működött...
[ Szerkesztve ]
-
-
vorosmarti
senior tag
válasz DrTechnoid #29205 üzenetére
Office a map neve, így keresd.
-
vorosmarti
senior tag
válasz sirszevenap #29157 üzenetére
Biztos hogy nem függ tőle, mert nekem rendszeresen van drop idle szerveren, ugy is, ha a friends-be nem vagyok bejelentkezve.
-
vorosmarti
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #28691 üzenetére
Ezzel nagyon kell vigyázni, mert ez a legelterjedtebb módszer a lehúzásra. Pár hónapja minden második m4a1 nitro ilyen volt a lounge-on. FN-t kínált, és volt 2-3 FT az inventory-jában.
-
vorosmarti
senior tag
Jatszottam regebben nova es afolotti haverokkal sokat. Az elejen estem-keltem, de par het utan vmelyest beleszoktam a pofonokba. Sokat lehet tanulni ebbol is, de ha sokkal erosebbek, az nagyon frusztralo tud lenni. Most sokaig nem volt idom jatekra, jovo heten megnezzuk milyen a felhozatal
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
válasz marec1122 #28347 üzenetére
Ha vizsgálod a fegyvert, akkor valóban rögtön lő, amikor elkezdesz tüzelni. Tárazás közben viszont nem tudod megvizsgálni a fegyvert, úgyhogy mindenképpen ki kell várni még betáraz.
Sok helyen olvastam én is ezt a módszert, és könnyen lehet hogy így működött (volt ilyen bug), csak javították vmelyik update során. Már nem működik, annyi biztos...
-
vorosmarti
senior tag
válasz Franky2Ster #28224 üzenetére
Csak a 4. cooldown lesz egy hét. Előtte vannak fokozatok. Nem fogsz egyből 7 napot kapni...
-
vorosmarti
senior tag
válasz freeknight #28120 üzenetére
Úgy tudom h Kodiak dolgozik az index-nek. Én is láttam már SG 553 című rovatot
-
vorosmarti
senior tag
válasz borbas666 #27718 üzenetére
A go-ban az első menüben válaszd ki a közösségi szerverek böngészése menüpontot. Írd be alul szűkítő kifejezésnek: idle. Frissítsd a listát, és az achievement_idle kezdetű szerverek valamelyikéhez csatlakozz. Most nehéz olyat találni ami nincs tele, de nem lehetetlen.
Kereshetsz itt is szervert, és ip alapján csatlakozhatsz: https://www.gametracker.com/search/csgo/?query=idle
-
vorosmarti
senior tag
Természetesen nem kérdőjeleztem meg amit írtatok, csak meglepett. Gondolom az integrált kártyák is fejlődnek, nemcsak az asztali gépekbe való termékek.
Amit írtál, az alapján nekem is lehet h jobb lenne az fps, ha levenném 1024x768-ra, de ablakban nem szeretek játszani. Fullscreen-ben meg csak a natív felbontást szeretem...
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
válasz regener #27261 üzenetére
Ez mondjuk meglep. Az utolso integralt intel amit probaltam... hát sztem a 16 fps-t sem birta. Megneztem a noteszemen, a 820M-es geforce 60-at tud a gyari map-okon (i3-as). Közösségi map-okon persze ez kevesebb...
Azt elfelejtettem h 1600x900-ban, minimum beallitasokkal.
[ Szerkesztve ]
-
-
vorosmarti
senior tag
-
vorosmarti
senior tag
Ahogy én látom: az hogy nem nyersz mindig, az mindig meg fog maradni, mert skill-rendszer sem tökéletes. Előfordulnak csalók, előfordulnak smurferek akik nagyobb tudással rendelkeznek mint amit a skilljük mutat, úgyhogy ezt nem lehet kikerülni. Ne vegye el a kedvedet semmi, mert a bosszúságokon túl, sok öröm is van a játékban ha kellően gyakorlott vagy.
Olvasd el Sly nagyszerű összefoglalóját (oldal tetején a link), tanuld meg a fegyverek szórását, és gyakorolj sokat aim-mapokon. És természetesen érdemes sokat játszani DM-szerveken, ahol élő ellenfelek ellen tudod tesztelni a tudásod. Ha olvasod a fórumot (visszamenőleg is) biztos sok hasznos tanácsot fogsz találni.
-
vorosmarti
senior tag
Én is az alsó harmadról beszéltem. Az külön probléma amit mondasz. Attól szoktam megőrülni, mikor látszik hogyha együtt mennénk, akkor lenne esélyünk, de az 5 té 4-felé megy. Összeszedem a nem túl erős angoltudásomat, próbálom magyarázni, amire jobb esetben, ha van válasz: nye znáju, nye pocsemu, szúka
-
vorosmarti
senior tag
válasz Riccsiz_h #27152 üzenetére
Ebben igazad lehet, talán ilyenkor még többen vannak. Akkor valóban nekem is feltűnt ez, amikor 75%-os akció volt a GO-ra.
Amúgy általában az a "szabály", hogyha végre sikerül 2 matchmaking-et élvezettel végigjátszani, akkor következőre biztosan jön egy smurfer/cheater társaság, akik egy hétre elveszik a kedvemet.
-
-
vorosmarti
senior tag
Kíváncsivá tettél ezzel a hsz-el, és megnéztem a linket, eddig csak az elv meg a hozzáállás miatt voltam "felháborodva". Nemcsak nem járt le, de azt írja: May not ship to Hungary
Ez legjobb esetben is csak egy eladó account, sztem, bár annak sincs sok értelme. Ha meg cheat, akkor úgyis jön a VACation.
-
vorosmarti
senior tag
válasz Franky2Ster #27016 üzenetére
Mit értesz azon h idióta? Azt hogy senki nem támogat egy csalót? A következő kérdés a wh lesz, aztán meg aimbot, egyebek?
Mondjuk én pont
leszaromteszek rá, úgysem találkozom egy meccsen ilyen skill-el, de azt hiszem itt, nemigen lesz komoly támogatód. -
vorosmarti
senior tag
válasz freeknight #26720 üzenetére
Nagyon diplomatikusan fogalmazol. Sztem egyszerűen csúnya lett.
-
vorosmarti
senior tag
-
vorosmarti
senior tag
Amíg nincs meg a 10 nyert játékod, addig minden 2 nyert meccs után kapsz ~21 óra cooldown-t. Nem tudom miért van, egy éve még nem volt ilyen, mikor én elkezdtem go-zni. Azt olvastam hogy az indokolatlanul gyors boost ellen hozták, de én személy szerint nem értem az összefüggést.
-
vorosmarti
senior tag
válasz Slystyle #26626 üzenetére
En csak a cache-t láttam, az teljesen rendben volt, sőt bátran állíthatom hogy még cache-rajongóként is sokat tanultam belőle.
Némileg megnyugtatott, hogy a skill-table felső harmadában is vannal trollok, nemcsak az alacsony skillel rendelkezők között. Gondolom ez kikerülhetetlen, ha mm-en játszik valaki. -
vorosmarti
senior tag
válasz Arkennys #26613 üzenetére
Ilyen lekéselőssel még hála az égnek nem találkoztam, de az oroszok kommunikációja, hát...
Tegnap láttam Slystyle egyik meccsét, ahol a defuse-oló CT-t a társa nyírta ki, gondolom a defuse-ért járó pontért. Hemperegtem a röhögéstől, de ha velem csinálja, vszinu hogy kevésbé lett volna őszinte a mosolyom
-
vorosmarti
senior tag
válasz realmdrude #26610 üzenetére
Annyira el volt dugva a trade-offer link, hogy percekig kerestem
-
vorosmarti
senior tag
válasz freeknight #26566 üzenetére
Igazad lehet. Talán azért nem volt egyértelmű ez nekem, mert ugyan elég idős vagyok már sok mindenhez, de az ilyen emberek fejével sose tudtam gondolkodni. Egyszerűen nem értem őket Ha első vonalbeli játékosok is megbuknak, akkor tudhatnák hogy előbb-utóbb ők is sorra kerülnek.
-
vorosmarti
senior tag
válasz freeknight #26560 üzenetére
Köszönöm szépen, hétvégén ki is próbálom.
Amit a smurfer/cheater arányokról írsz, abban igazad lehet, mert nagyon logikus a gondolatmenet. Ha viszont így van, akkor borzasztó a helyzet, mert nekem pont az a gondom a matchmaking-el, hogy túl sok játszma megy el azon, hogy az ellenfél irreálisan erős. Meg kell jegyezni, hogy olyan meccsek is vannak, ahol a skillek alapján veszteni kéne, és mégis nyerünk. Ezek szerint sokkal több lehet a csaló, mint amit elsőre gondolnánk... Mondjuk ez is sántíthat, mert miféle csaló az, aki csak a skill-table első harmadába tudja boost-olni magát
-
vorosmarti
senior tag
válasz freeknight #26556 üzenetére
Meghoztátok a kedvemet, megnézem a faceit-et én is.
Kell a szimpla játékhoz a fizetős csomagra upgrade-elni, vagy nem szükséges, ha csak egyszerűen játszani akarok. Kupák, tornák, ilyesmi esetemben kizárva, ahhoz még vagy 20 évet gyakorolnom kell.[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
válasz gyáliSanyi #26451 üzenetére
A lounge-on csak kommunikáltok, alkudtok. Ha steam trade offer-t kuldesz neki, vagy ő neked, akkor az, az elfogadás után rögtön életbe lép.
-
vorosmarti
senior tag
válasz gyáliSanyi #26371 üzenetére
Nem szükséges felvenni akivel trade-elni akarsz. Van egy sajat trade-linked, azon keresztül bármikor kaphatsz ajánlatot, és te is ugyanúgy küldhetsz. Lounge-on keresztül már volt vagy 15-20 cserém, de mindig csere-ajánlat ment, és soha senkit nem vettem fel, valamint engem sem kellett ezért felvegyenek.
-
vorosmarti
senior tag
válasz Coccolino_O #25611 üzenetére
Könnyen lehet h igazad van. Őszintén szólva nekem csak az utóbbi pár napban volt ilyen gondom. Ezért gondoltam h hálózat/szerver, ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ryzen 4600G dobozos
- Két vezetékes 120x120x15 12v-os ventit keresek, legalább 1800rpm-et tudjon. Használt is érdekel.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Minőségi Mid-Range gamer PC - i5-10400F/Gigabyte RTX 2070 8GB/ 16GB RAM/ 550W táp! -
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest