Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz Kempeti #34046 üzenetére
Köszi! Szerintem nagyon feljebb nem fogok már menni, mert ahhoz kevésnek érzem a 60-as pinget. De így is örömbódottá, emlékszem az elején amikor véletlenül az enemybe silver4 került, rendesen sírógörcsöt kaptam, hogy az le fog darálni mint a sz.rt
És most az jutott eszembe, hogy kéne csinálni egy smurföt, amivel a silver1-eket alázom, biztos hozzátenne a hímtagomhoz egy 5-6 centit
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
szebe
addikt
válasz Kempeti #33776 üzenetére
Ezzel annyi a bibi, hogy már nem tudod megcsinálni.
Tavaly még meg lehetett csinálni, de azóta 20 sec lett a buytime. Max ha az átugrót ellövöd fakapun, akkor lesz uzid[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Vanir
veterán
válasz Kempeti #33086 üzenetére
Ezzel csak az a probléma hogy ha bekapsz egy fasza kis cybergatet vagy más ilyesmi rat programot akkor simán valóságos lehet.
Bár mondjuk ritka egy balfasz lehet aki ezeket úgy használja, hogy a fertőzött kliens monitorján minden látszódjon, így valószínűleg kacsa a sztori. -
őstag
-
bbdzyx
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
válasz Kempeti #31567 üzenetére
lolSource... volt 2 jó csapat akik korábban is játszottak vele 2 hetes bootcampnél többet, és ott sikerült egy top8 vagy vmi ilyesmit összegerebélyzni, hurrá
A gnu pawa meg hasonló csíterereket hagyjuk már, soha semmi közük nem volt a játékhoz. a magyar nyomorékok között kiemelkedtek úgy hogy 2x annyi ideig játszott mint minden más értelmes ember, de ennyi. talán dozer az egyetlen megemlíthető játékos a magyar CS 15 éves történetében.
Magatokat csapjátok be (és skineket fogtok bukni rajta), ha ilyen volgare féléknek képesek vagytok szurkolni. Csak vissza kell nézni a CS történelmet, és látni hogy itt nincs lehetőség a kiugrásra. 1-2 pályát lehet nyerni vagy szorosan bukni, de attól még egyik se nyert többet életében egy rekesz energiaitalnál meg egy headsetnél.
[ Szerkesztve ]
/s
-
kiszi07
senior tag
válasz Kempeti #31569 üzenetére
Na látjátok.. Az a baj, hogy olyan dolgot feltételeztek, amiről szinte nincs háttér információ.. Az akkori gNu elverte jó párszor a mous-t(1.6-os cyx és a hasonló akkori top csapatot), attax-ot. Az akkori PGS (Taz, Neo és hasonló arcok voltak benne). Mivel akik akkor TOP-ok voltak Magyarországon rml kivételével nem játszik senki.. DSt volt a válogatott kapitánya és irányító egyben (szerintem legeredményesebb magyar játékos). Ebből keletkezett a volgare( 2009, ha jól emlékszem ).
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
kiszi07
senior tag
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
csaba951
veterán
válasz Kempeti #29607 üzenetére
+1 Így van! Szigorúan csak trade link!
Meg így eleve össze tudsz gyűjteni 4-6 ajánlatot, és gyorsan egymás után le tudod rendezni őket. Ha felveszed barátnak akkor meg egész nap online kell lenned, és figyelni, hogy mikor esik be egy-egy ajánlat. Ennek nagyon rossza a hatékonysága (idő), mert a legtöbb ajánlat olyan lesz, mint amilyen a 8 € -ért 2 kulcs is volt. Egyébként csodálkozom, hogy ezt nem akarta lealkudni 1 kulcsra.
-
bager13
aktív tag
válasz Kempeti #28092 üzenetére
Nem tudtad ,hogy VAC ban-t csak random ártatlan emberek kapnak?
...vagy ellopták a fiókját azért, vagy az unokaöccse játszott azért, de olyan még nem volt a világtörténelemben, hogy valaki a saját maga csalt volna...Már olyat is láttam ,aki azt mondta azért kapott VAC ban ,mert nem a legújabb steam kliens futott nála
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Redneck
nagyúr
válasz Kempeti #27600 üzenetére
Pont ezt írtam nekik hogy maximum így lenne korrekt a CZ nerf. Az előző butításal használhatatlan volt. P250 5 helyett 3 tár? Következő frissítésben a Tec9 lesz butítva és a Five-Seven..
D2 added Goose to Goose.
Szerk:
P90-et mikor veszik le 30 golyóra? Scout ugrásból fejest is kivehetnék, magozónak meg komolyabb visszarúgást és kész a játék.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Slystyle
őstag
válasz Kempeti #10475 üzenetére
A4-Tech-nek valami nagyon nagy és nagyon olcsó meg talán a Qpad-nak is, de ebben nem vagyok biztos. Én tavaly, lassan egy éve vettem egy Qck+t, 45*40 és 4,5k körül volt az ára és meg is vagyok elégedve vele.
A kifejezés, hogy olcsó, pedig relatív, nekem a 4,5k olcsó volt a padért. -
pr1mzejEE
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Phantom Thread (Fantomszál) eredeti poszter bekeretezve 27 in x 40 in (69 cm x 102 cm)
- DOMYOS EL520 Elliptikus tréner, áramforrás nélküli
- Wireworld Luna 8 Audio Interconnect RCA kábel 1m
- Corsair RM750X (2021) White 750W-os Gold minősítésű tápegység - sok magyar garanciával! -
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest